- 16 Şubat 2011
- 277
- 20
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
çok yanlış zamanda uyumuşsun ikindi vakti uyuyunca böyle oluyor canım. kalktığında aklının yerinde olduğuna şükret. ne zaman ikindi vakti uyusam aptallaşıyorum.araştırırsan anlarsın
Merhaba kizlar
Hala soktayim sizinde dusuncelerinizi alayim dedim,
BEn bu aksam saat 5 gibi eve geldim yorgundum herzamanki gibi. neyse uzatmiyim
belim cok agridi ve biraz uzanmak istedim. kizimida yanima aldim. Hatta o biraz durmadi onada kizdim. neyse o kapiyi kapatip yatti benimle ama acikcasi kotu durumdaydim. saat 7 ye geliyordu. Esimin gelme saatine yakindi. Birazdan gelir 5 dk kestireyim dedim. Birden uyandim kapidan sesler geliyordu
Aman Allahim bi baktimki tum apartman kapinin onunde ev sahibi elinde tornavidayla ugrasiyor esimde sinirden kopurmus durumda beynimden vurulmusa dondum. Meger 45 dk boyunca cil calip
kapi yumruklamis. tum apartman gelmis ne oldu diye. Soka girdim resmen ben uykusu agir biri degilim nasil boyle birsey oldu bilemiyorum. yani tik olsa uyanirim. o kadar utandimki rezil oldum
herkese korkunc sekilde basim agriyor suan. esimden defalarca ozur diledim. cok kotu bir duruma
dustum oda gaz acik kaldi bizde icerde zehirlendik sanmis kapiyi kiracakmis. ya kizlar niye boyle
oldu. 28 yasindayim boyle sey yasamadim. alarmi bile titresimle kurarim o calmadan uyanirim hatta.
rezil oldum tum apartmana. cok kotu hissediyorum kendimi.
seni al basmis , bazisi karabasan diyor. bende bazen oyle oluyorum ama bu sefer farkliydi.dün de ben akşama doğru şekerleme yapiim dedim. bi uyudum uyanamıyorum. kabus gibi. rüyamda da uyuyorum ve uyanamıyorum.
bende kalabaligi gorunce sokgecirdim ne oluyor diye , basima korkunc bir agri yerlesti. kalkip kapiyi acinca herkes guldu. o yuzden sinirim bozuldu birazaynısı eltimin başına geldi uyumuş uyuyuş o uyuyuş, ne zili ne telefonu duyormuş eşi kapıyı kırmış en sonunda hala ona bile uyanmamış kaynım uyandırmış bizimki kapıyı falan görünce şok tabi :)
ben surguyu kapatmistim giremedi bu yuzdenBUNDA rezil olacak bir durum yok ama eşinin yokmu anahtarıda girmedi anahtarla eve:26:
cok sagol canim bir daha uyumam o saatte.hazir firsat bulmusken uyuyum dedim pahaliya patladiEvet öyle birşey var mış..İkindi vakti insanın aklı fikri değişiyor muş uyandığında..
Küçükken banada olurdu sersemleşirdim yada çok şeker bir uykuya kapılırdım uyanamazdım.
Konu SAHİBİ ÇOK geçmiş olsun.
Olsun bununla atlatmışsınız şükür..
ilginc olan oda uyanmamis kreste cok yoruldu galiba. hatta ben kalktim o hala uyuyordu. yoksa 2 yasinda uyandirabilirdi beni kimsenin sesini duymasam onu duyardimhergün tekrarlanan bişey değilmişki ondan sorun etme bu kadar..herkesin başına bir değil bir kaç defa gelebilecek bişey demekki bedenin ve beynin bu kadar yorgundu..eşin korkmakta haklı öyle merak insanı korkutur feci..yalnız neden eşinizin anahtarı yok neden kendi açmadıki??kapı arkasında anahtar varsa bişey diyememde üstünde taşımıyosada suç onda birazda..kızınız sizi neden uyandırmadı?yani yaşı çokmu küçük yürümüyo kouşamıyomu??
insanın başına böyle durumlar gelebilir canım
benimde uykum hafiftir en küçük sese bile hemen uyanırım ama gerçenlerde bizim burda deprem olmuş şiddetli bir deprem öyle ki herkes aşağı inmiş ama ben bunu ertesi gün başkalarından duyuyorum
hala kendime soruyorum benim kadar uykusu hafif biri o depremi nasıl hissetmez:26:
demek ki olabiliyormuş böyle şeyler:44:
Merhaba kizlar
Hala soktayim sizinde dusuncelerinizi alayim dedim,
BEn bu aksam saat 5 gibi eve geldim yorgundum herzamanki gibi. neyse uzatmiyim
belim cok agridi ve biraz uzanmak istedim. kizimida yanima aldim. Hatta o biraz durmadi onada kizdim. neyse o kapiyi kapatip yatti benimle ama acikcasi kotu durumdaydim. saat 7 ye geliyordu. Esimin gelme saatine yakindi. Birazdan gelir 5 dk kestireyim dedim. Birden uyandim kapidan sesler geliyordu
Aman Allahim bi baktimki tum apartman kapinin onunde ev sahibi elinde tornavidayla ugrasiyor esimde sinirden kopurmus durumda beynimden vurulmusa dondum. Meger 45 dk boyunca cil calip
kapi yumruklamis. tum apartman gelmis ne oldu diye. Soka girdim resmen ben uykusu agir biri degilim nasil boyle birsey oldu bilemiyorum. yani tik olsa uyanirim. o kadar utandimki rezil oldum
herkese korkunc sekilde basim agriyor suan. esimden defalarca ozur diledim. cok kotu bir duruma
dustum oda gaz acik kaldi bizde icerde zehirlendik sanmis kapiyi kiracakmis. ya kizlar niye boyle
oldu. 28 yasindayim boyle sey yasamadim. alarmi bile titresimle kurarim o calmadan uyanirim hatta.
rezil oldum tum apartmana. cok kotu hissediyorum kendimi.
ya en iyi ben anlarim kuzenini. gercekten soka giriyorsun, bir yandan uyku sersemligi bir yandanbence takma bu dakar olabilecek şeyler bunlar
hem aynısı benim kuzenimn başına gelmiş. oda bi sesten hemen uyanan biri . doğumdan sonra ki aylarda çok ukusu ağır olmuş.. bigün uyumuş eşi çalıyor çalıyor açmıyor. e eniştemde biliyor uykusu çok hafif. kesin bişey oldu ya sobdan ya gazdan zehirlendi bu diyor 2. katta oturuyor. apartmandakiler hepsi kapıda yarısı
dışarda. en son enişte gidip itfaiyeyi getiriyor :) itfaiye merdivneyle içire giriyor ki bizimki horul horul yatıyor. oda çok utandm rezil oldum diyordu.. ama iyikide bişe olmamışta uyaya kalmış ama değilmi böle düşün
valla canim bilmiyorum ki olabilir dicem ama cok kisa sure once dogalgazci genel kontrole geldişimdi yorgunluk bu olabilir olmasına da,benim aklıma başka birşey takıldı...siz ufacık bir sese bile kalkıyorsunuz,ve bebeğiniz var o bile uyanamıyor.şimdi de diyorsunuz ki,hatta iki kere belirtmişsiniz,başınız korkunç ağrıyor...anladığım kadarıyla evde tüp var.gerçekten zehirlenmiş olmayın???ya da o gün bebeğinizle ortak yiyip içtiğiniz birşey var mıydı?tek olsanız gerçekten yorgunluğa bağlayacağım ama iki kişi olup da bu gürültüyü duymamanız biraz düşündürücü...ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum,rezil olunacak bir durum yok ortada...
benim esimde su telefon isine cok kiziyor surekli duymayan ben oluyorum.ben eşim dışarıdaysa kapıyı kilitlerim ama içeriden demiri felan takmam birde anahtarı üzeridne bırakmam kesinlikle insan hali bu düşersin bişey olur allah korusun. telefonumda yanımdadır her zaman mutfaktaysam orada yani. eşimde mesela bir işi olur çok geç kalmışsa hemen ararım telefonunu açmazsa bende merak ederim. uyku meselesinde ben tv açıkken bile uyuyamıyan birisydim evlenince değişti valla bir yatıyorum hiç kalkmamacasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?