Olum uykusu dedikleri bumu?

niye rezil olasinizki .. gayet dogal bisey insanin basina hersey gelebilir yani .. esinizinde sinirlenmesine gerek yok bence Allah a sukur ki uyuya kalmisiniz daha kotu seylerden korusun Allah..
benim uykum cok agirdir valla hicbisey duymam yattigimda gece hic uyanmam .. geceleri bir kez bile uyanmiyorum evli degilim henuz ama insallah sorun yasamam bu durumum yuzunden
hatta gece hic uyanamadigim icin WC'ye de kalkamadigimdan idrar yollari ve bobrek problemim olustu

BUNDA rezil olacak bir durum yok ama eşinin yokmu anahtarıda girmedi anahtarla eve:26:

çok yanlış zamanda uyumuşsun ikindi vakti uyuyunca böyle oluyor canım. kalktığında aklının yerinde olduğuna şükret. ne zaman ikindi vakti uyusam aptallaşıyorum.araştırırsan anlarsın

Evet öyle birşey var mış..İkindi vakti insanın aklı fikri değişiyor muş uyandığında..
Küçükken banada olurdu sersemleşirdim yada çok şeker bir uykuya kapılırdım uyanamazdım.

Konu SAHİBİ ÇOK geçmiş olsun.
Olsun bununla atlatmışsınız şükür..

hergün tekrarlanan bişey değilmişki ondan sorun etme bu kadar..herkesin başına bir değil bir kaç defa gelebilecek bişey demekki bedenin ve beynin bu kadar yorgundu..eşin korkmakta haklı öyle merak insanı korkutur feci..yalnız neden eşinizin anahtarı yok neden kendi açmadıki??kapı arkasında anahtar varsa bişey diyememde üstünde taşımıyosada suç onda birazda..kızınız sizi neden uyandırmadı?yani yaşı çokmu küçük yürümüyo kouşamıyomu??

insanın başına böyle durumlar gelebilir canım
benimde uykum hafiftir en küçük sese bile hemen uyanırım ama gerçenlerde bizim burda deprem olmuş şiddetli bir deprem öyle ki herkes aşağı inmiş ama ben bunu ertesi gün başkalarından duyuyorum
hala kendime soruyorum benim kadar uykusu hafif biri o depremi nasıl hissetmez:26:
demek ki olabiliyormuş böyle şeyler:44:

çok komik bir durum olmuş. Buna ölüm uykusu deniyorsa ben sürekli ölüm uykusundayım. Zaten yastığa başımı koyar koyamaz uyurum çok da zor uyanırım.

dün de ben akşama doğru şekerleme yapiim dedim. bi uyudum uyanamıyorum. kabus gibi. rüyamda da uyuyorum ve uyanamıyorum.
seni al basmis , bazisi karabasan diyor. bende bazen oyle oluyorum ama bu sefer farkliydi.
bende kalabaligi gorunce sokgecirdim ne oluyor diye , basima korkunc bir agri yerlesti. kalkip kapiyi acinca herkes guldu. o yuzden sinirim bozuldu biraz
BUNDA rezil olacak bir durum yok ama eşinin yokmu anahtarıda girmedi anahtarla eve:26:
ben surguyu kapatmistim giremedi bu yuzden
cok sagol canim bir daha uyumam o saatte.hazir firsat bulmusken uyuyum dedim pahaliya patladi
ilginc olan oda uyanmamis kreste cok yoruldu galiba. hatta ben kalktim o hala uyuyordu. yoksa 2 yasinda uyandirabilirdi beni kimsenin sesini duymasam onu duyardim

bende aynen oyledim. yogun bir tempom var ondan oldu galiba. sabah 600-6.20 gibi kalkiyorum
kahvalti derken 7.20 oluyor en gec 7.25 te evden cikmam lazim. servisim kalkiyor. sonra 8.30 campuste oluyorum. bazen 1.00 e kadar bazen 3.00 kadar ders oluyor eger 1 de cikabilirsem
saat 2 ye kadar otobusu bekliyorum ve saat 3 gibi evde oluyorum kizim 4 de geliyor
o gelmeden yemek yapip ortaligi toparliyorum o gelince onunla yemek yedirmeye calisiyorum
saat 7 gibi esim geliyor onunlada aksam yemegi tabi. sonra bir dag bulasik. saat 8,00 bazen 9.00 da isim bitiyor . biraz ders calisayim diyorum firsat bulursam saat oluyor 11.00 sonra esimle sohbet ediyoruz bir saat saat 12- bazen 1 i buluyor.
bu sekilde haftanin 5 gunu geciyor baya yoruluyorum.

Son düzenleme:
olur böyle şeyler...

birkaç ay önce yan komşum eşine biraz rahatısızım ilaç alıp yatıcam demiş.

aradan biraz geçmiş arammış telefonu açmayınca eşi de izin alıp eve gelmiş.

adam hem zile basıyor hem telefon ediyor,kapıyı yumeukluyor bağrıınıyor açan yok.
biz de uyuyorduk. sese kalktık adam çıldırmış gibi bağrıyor falan açan yok.

bizim balkondan kendi camlarına sopayla vurdu vurdu sonra eşi davulcu mu geçiyor acaba siye kalkmıştı :)))

işten geldiğimde yorgundum 5 de gelip uyudum taa sabah 8 de eşim uyandırınca şok olmuştum :)

Aynı şey benim de başıma geldi...

İşten çıktım eve geldim, eşim gelene kadar biraz şekerleme yapayım dedim:76::76::76:

Sonra eşim gelmiş, kapıyı çal çal... 3 aylık evliyiz daha o zamanlar...

Ben kapının arkasına almışım anahtarı

Ablamlar, annemler bütün sülale ayağa kalkmış....

En son çilingirle kapıyı açtırıyolar...

Eve giriyorlar ben hala uyanmıyorum... şok olmuştum o zaman...

Hiç bişey duymamışım...

Olabilir yani... bunda rezil olacak bişey yok

Aynısı benim de başıma geldi.
Aynen senin gibi benim de uykum hiç ağır değildir, sese hemen uyanırım.
Ben öyle bir uyumuşum ki kapıyı sökmüşlerdi.
Ancak öyle uyanmışım.
Çok enteresan değil mi?

Sade ilk mesajınızı okudum ama çok yoğun bir dönem geçiriyorsanız normaldir.
Annemin de başına böyle bir olay gelmiş benim yeni doğduğum zamanlar.

'''ilginc olan oda uyanmamis kreste cok yoruldu galiba. hatta ben kalktim o hala uyuyordu. yoksa 2 yasinda uyandirabilirdi beni kimsenin sesini duymasam onu duyardim'''

ilk yorumumda dediğim gibi ogünün yorgunluğundan olmuş..bende yaşamıştım bunu bir değil kaç kere:)ortaokul yıllarımda annem yanımda olmasa sınavı kaçıracaktım bu yüzden..kızınız kreşteymiş çocuklar o dönemlerde hareketli olduğundan okulda fazla enerjili olmuştur oda yorulmuş madem:)bi kerede uyuyordum kapı çalıyor az bişi duyuyorum ama öle bişeyki rüya gibi umursamıyordum sonra kapı iice şiddetli olunca dank edip fırlamıştım:)yani benzr olaylar çok yaşanılabilir..beden ve beyin yorgunluğu..insanlık hali işte..

kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. rahatladim biraz.
kalktigin zaman o manzarayla karsilasincada cok korktum ne oluyor dedim ya. kabus gibiydi
ben birazda vakte bagliyorum ya bazi arkadaslar yazmis ikindi vakti uyumak iyi degil diye biraz baktim nete cok sakincaliymis. resmen sizmisim ya. uyandiktan sonra baya bir toplayamadim kendimi
ne diyecegimizi sasirdim kelimenin tam anlamiyla sersem gibiydim sok yasadim resmen
Allah bir daha yasatmasin. esimede uzuldum Allahtan duzelttik arayi bugun.

bence takma bu dakar olabilecek şeyler bunlar

hem aynısı benim kuzenimn başına gelmiş. oda bi sesten hemen uyanan biri . doğumdan sonra ki aylarda çok ukusu ağır olmuş.. bigün uyumuş eşi çalıyor çalıyor açmıyor. e eniştemde biliyor uykusu çok hafif. kesin bişey oldu ya sobdan ya gazdan zehirlendi bu diyor 2. katta oturuyor. apartmandakiler hepsi kapıda yarısı
dışarda. en son enişte gidip itfaiyeyi getiriyor :) itfaiye merdivneyle içire giriyor ki bizimki horul horul yatıyor. oda çok utandm rezil oldum diyordu.. ama iyikide bişe olmamışta uyaya kalmış ama değilmi böle düşün

arkadaşlar bana biri dedi sanaldan değil tabi..ya uyanamayan kişiler için üretilmiş bir saat varmış..böyle çalıyor ve çaldığında nasıl oluyorsa artık kaçıyormuş sende onu kapatmak için kovalıyormuşun..bu kadar saçma şey varmı???yani herkese lazım bu gibi uyanamama konsunda:))yalnız ben o saati bir kovalarımki kaçtığına pişman olur

şimdi yorgunluk bu olabilir olmasına da,benim aklıma başka birşey takıldı...siz ufacık bir sese bile kalkıyorsunuz,ve bebeğiniz var o bile uyanamıyor.şimdi de diyorsunuz ki,hatta iki kere belirtmişsiniz,başınız korkunç ağrıyor...anladığım kadarıyla evde tüp var.gerçekten zehirlenmiş olmayın???ya da o gün bebeğinizle ortak yiyip içtiğiniz birşey var mıydı?tek olsanız gerçekten yorgunluğa bağlayacağım ama iki kişi olup da bu gürültüyü duymamanız biraz düşündürücü...ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum,rezil olunacak bir durum yok ortada...

ben eşim dışarıdaysa kapıyı kilitlerim ama içeriden demiri felan takmam birde anahtarı üzeridne bırakmam kesinlikle insan hali bu düşersin bişey olur allah korusun. telefonumda yanımdadır her zaman mutfaktaysam orada yani. eşimde mesela bir işi olur çok geç kalmışsa hemen ararım telefonunu açmazsa bende merak ederim. uyku meselesinde ben tv açıkken bile uyuyamıyan birisydim evlenince değişti valla bir yatıyorum hiç kalkmamacasına

ya en iyi ben anlarim kuzenini. gercekten soka giriyorsun, bir yandan uyku sersemligi bir yandan
olayi anlamaya calisiyorsun, gercekten korktum birde ne oluyor diye. hakikaten korktum.
kendime gelmedim aptal gibi bakakaldim. esim bir taraftan sinir kupu olmus zehirlendik sanmis
bir suru kalabalik biryandan berbat bir durum. bir daha yatmiyorum osaatler .
valla canim bilmiyorum ki olabilir dicem ama cok kisa sure once dogalgazci genel kontrole geldi
kacak varmi diye faturayi keserken onada bakti. oyle birsey olsa uyarirdi. ne yedigimide
hic hatirlamiyorum ama cok zor bir donemden cikmistim. yorgundum yogundum. beldi ondan diyorum
bide saaten diyorum. baska baglicak birsey bulamadim. benim uykum normalde hic agir degildir.
yalniz bir kere yeni dgum yaptiginda ve kizim 3 aylikken 1 gece sesini duymamisim ama 3 aydir
uykusuzdum ozamanda.
benim esimde su telefon isine cok kiziyor surekli duymayan ben oluyorum.
kizim almasin diye kapinin girsine koyuyorum. bir saldiriyorum yemek yap temizlik yap aman
defne gelmeden herseyi bitir. cunku gelince yaptirmiyor kendimi kaybediyorum resmen
tabi duyamiyorum su sesi yok supurge sesi derken.
birde isimin arasina biri girerse cok sinir oluyorum ya. ben cok odaklaniyorum cunku birsey yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…