aynn bnde yaşadım geceleri hiç uyuamadım korkudan. Hep gelecekmiş gibi gelıodu. öldüğü odanın kpısını açıkı görmek istemedim. Bakamodum o odadan hep korkuodum, şimdi geçti bu durumum allah şükür. Sadece aklıma gelınce sinirlerim bozuluyor ağlıyorum.alışıosun duruma bir süre sonrabasınız sagolsun cnm allah sabır versin
benim de dedem gülümseyerek ölmüstü
ben de senin gibi korkular yasıyodum eve geliyo gidiyo falan diye ama üstünden 1 sene gecti artık hic korkum yok ilk baslarda normal oluyo ama sonra alısıyosun
başın saolsun canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum bnde aynı acıyı 4 ay önce yaşadım. babm gibi sevdiğim dedemi kaybettim bende. hiç bir şeyi yoktu sadece yaşlılık vardı onda.yazın düştü kalçasını kırdı ameliyat ettirp ettirmemk konusunda çok kararsız kaldık babam amcam annem ben baya bi kafayı yedik zaten 86 yaşındaydı en sonunda doktor yapalım amcayı amliyat dedi. ilk ameliyatını süper atlattı. iyileşiodu hızlıca. sonra doktor kalçasını fazla oynatmıcak dedi ama dedem rahat durmadı kendi kendine ayağa kalkmaya çalışmış bi gün. düşmüş. aynı yerden gere kırıldı. ikinci ameliyatı çok rahata atlatamadı dedem. ev geldiğinde hep çökmüştü. 1 hafta sonra halsizleşti , en son ölmeden önceki gece beni annemi babamı kızkardeşlerimi hep sevdi sanki vedalaşır gibi ama biz anlamadık dediğin gibi. hep iyileşicek gözüyle bakıoduk çünkü. ölmeden önceki gece saat 11 gibi iyi ol evladım dedi bnde gülümseyerek cevap verdim. ne bilim. o gece saat 1 de vefat etti dedem bn uyuodum uyandıramamışlar bni.babannemde uyuodu. saat 4 de bi baktım herkes ayakta bi biz uyuoz noldu dedim. annem deden fenalaştı dedi bana. avazım çıktığı kadar bağarmak istedim bağaramadım ağlamaya başladım. dedm salonda yatıodu hasta iken,oda ışığı açıktı girmek istedim annem engelledi sonra bn direnince dedemin 3 saat önce öldüğünü söyledi bana.o an vurulmuşa döndüm. girdim odaya dedemin üzerine çarşaf vardı tabi üzerindede bıçak. inanamadım hala yaşıo sanıodum o psikolojiyle. neyse bnde aynı senin gibiydim şu an gene ağlamaklı oldum. aklıma gelır akşamları hep ağlarım. hayatımdaki ilk kaybım ondan olsa gerek hala atlatamadım bu psikolojiyi ama atlatıcam yapacak bişey yok ÖLÜM ALLAHIN EMRİ
aa niye carsafının üstünde bıcak vardı?
aynen bende sasirdim bicagin orda isi ne??
aa niye carsafının üstünde bıcak vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?