- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Of arkadaşım ya sen ne diyorsun allasen. İnançsız olabilirsin tamam o senin kendi sorunun...israil sadece bir örnek. Müslümanlik adı altında ne vahşet oluyor görüyoruz zaten. Ben kimseyi yargilamiyorum lafı nerelere çekiyorsun. Benim dinim bana seninkini sana. Japonlar dan banane. Kendin söylüyorsun dini kullanarak diyorsun bende diyorum ki Allah gerçek iman sahiplerini korusun onlar zaten vicdanlı ve bir karıncayı incitmekten çekinir. İnanmayanlar vicdansız demiyorum ahlaksız demiyorum insanliklarina laf söylemiyorum sen neyin peşindesin. Ölüm diyorum benim inancıma göre kötü bişey değil herkes hesabını verecek...sen niye bu kadar kızıyorsun anlamadım. Konuyu saptirmasaniz olmaz.Zorla diyorsunki aç ağızını.O küçücük çocuklara inançlı dediğiniz insanların neler yaptığını gördük.
Sadece İsrail katletmiyor.Dönün komşu ülkelere bir bakın.Katliam vahşet hem de din kullanılarak.
Ben de diyorumki ahiret hesap yalnızca inançlı insanları ilgilendirmiyor.Bir de vicdana kendine verdiğin hesap var.
Bir insanın önce insani değerleri olmalı inansın inanmasın.İnançlar herkesin kendini bağlar.
Hiç kimseyi ilgilendirmez.Doğru tektir diyorsun oda diye devam ediyorsun ve kendini doğrunu öne sürüyorsun.
O senin doğrun.Sen kendi doğrularınla yaşamakta özgürsün ama başkalarını senin doğrularınla yaşamıyor diye
yargılayamazsın.Ahhh şunu bir anlasak.