Ölümden başka herşey yalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepinizden razı olsun kızlar çok sevdiğim bi insandı enişte de öyle dünya tatlısıydı evet kocaelide oldu olay tvde gazete de gördükçe içim yanıyo kabullenmek çok zor izmire getirmediler eşinin yanında şimdi uyuyo meleğim ablam canım offfffffffffffffffffffffff inanmak çok zor daha 28 yaşındaydı allahımm bugünleri de mi görücektim...((((((((((

Düğününde ayakkabısının altına ilk benim adımı yazdı herşey çok güzeldi kınası düğünü offf allahım çok mutluydu eşiyle benimde böyle mutlu olmamı çok isterdi....Çok zor konuyu açmamın sebebi de ölümden başka herşey yalan hiç bişey için değmez bu dünyada.....

Allah rahmet eylesin.basin sag olsun canim.
evet,insanoglu(tabi herkes degil) sanki bu dünyada ne kadar kalacagimizi kendimiz belirliyormusuz gibi yasiyor.ama hayat bazen o kadar kisa olabiliyor ki,cok sevdigin bir insan suan var hayatta ve yarin sabah kalkiyorsun ki yok,ölmüs,ölüm uykuda gelmis.
o yüzden kalp kirmamak,yani kirmamaya özen göstermek gerekiyor.

Kusura bakma yazdiklarim umarim sana üzücü gelmez,ama demek istedigim canim ölüm hepimizin evine dogru her an yolda olabilir.

ahh cnm allah rahmet eylesın bende haberlede gordum bugun annemle cok uzulduk,ne kötü bı sey dayanmak zor hele bı anası babası onlarda cok kotulerdır sımdı

Haklısın cnm kusura bakılcak bişey yok cnm ölüm herkesin başına gelebilir sırayla demişler ya...Genceciktiler daha , hayalleri vardı , çok mutluydu ikiside aynı yatakta daldılar ölüm uykusuna...Bu nasıl bi acı tarif edilmez 2 gündür nasıl yaşıyorum farkında değilim gözlerimin önünden gitmiyo ikiside..En büyük pişmanlığımsa hafta içi msnde gördüm yazmak istedim sanki basiretim bağlandı ev kalabalıktı sonra yazarım dedim ah keşke son kez konuşsaydım yüzünü görseydim....

hayatta keske keskeler olmasa ama bak iste diyorum ya,ne olacagi hic belli olmuyor.
bu dünyada ölümden baskasi yalan,ama sevgide en dogru olani.
suan sana kucak dolusu sevgi yolluyorum,büyük Allahim sabir versin sana.

basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin bizdede iki cenaze oldu birisi okumustursunuz ucak kazasinda 5 sehit oldu birisi benim akrabamdi babamin amcasinin oglu yada torunu okadar iyi bir insanmiski ismini yazsam tanirsiniz ama yazmak istemiyorum o sehit oldu bir evin tek ogluydu evlendireceklermis kiz ariyorladi takdiri ilahi sanki bu dunya cokmu guzel pnr sen yasayanlara bizlere aci bu dunya neyki herkes birbirinin kuyuysunu kaziyor....birde teyzemin esi enistem vefat etti...Allah herseyi en iyi bilendir hazirlik yapmak lazim bu dunya cok onemli degil ahireti kazananlardan oluruz ins.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşındı.
Başınız sağolsun.

allah rahmet eylesin allah yakınlarına ve size sabır versin kelimeler kifayetsiz kalır çok zor çok

Gurbet ellerde bıraktı geldi anası onu...BU nasıl acı allahımm yavrum sana yakışırmıydı o kefen daha ömrüne doymadan çok kötüyüm kızlar hiç çıkmıyo aklımdan......

evet, maalesef ölümden başkası yalan...
başınız sağolsun, hayır ve şerrin Allahtan olduğunu hatırlayıp lütfen isyan etmeyin,
mekanları cennet olsun...

okurken ağladım allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. ben de az önce 8 yaşındaki kız öğrencimin ölüm haberini aldım böyle yazılar okuyunca dayanamıyorum

arkadaşım sakın Allahım nasıl kıydın deme isyana girer bu
ölüm genç yaşlı dinlemiyor işte imtihan dünyası Alah sabrımızı deniyor
mekanı cennet olsun.....

allah sabır versın tum sevenlerine. başıonız sağolsun..

Başınız sağolsun.Hakikaten gencecik.İnsan üzülüyor tabiki ama herkese bir ömür verilmiş.Ömrü okadarmış işde.Allah kimseye genç ölüm vermesin.

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.Allahım ahirette ayırmasın onları inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…