- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Hanimlar 5 yila yakindir evli 3 çocuk sahibiyim.Esimle bin tantana sonrası boşanma davasından dönerek huzur bulduk.2 yildir aslinda büyük sorunlarimiz yoktu.Ailesi baska sehire taşındı sonra 7 ay icinde geri döndüler.Esim gene degismelere boyle boyle başladı.Yeni araba aldik.Kaynim sözlüsunun yanından gelecekmis otogarla arasi 15 dk beyefendi binip gelemiyor.Gene ayni kisi kuzeniyle sözlü onu cok seviyor ama burada bizim arabayla takıldığı kizlarla görüşüyor.Ve ne saat dinliyor ne hafta sonu sürekli abisini ariyor.Esim uzun saatler çalışiyor haftanın 1 günü adam akıllı vakit geçirdiğimizi bildigi halde.Oyle bir hal aldi ki ailesiyle ortak durumdayiz.Diyeceksiniz ki sanane ailesi degil mi?2 hafta önce kuzenim (ben onlarda yillarca kaldim)abla beni havaalanina bırakır misin?dedi.Birakiriz biz sen sabah hazır ol dedim.Esim olacak kişi oo 50 tl tutar o dedi.Benim ailem yok ayda yılda bir benim tarafimdan biri iyilik istemis madem araban ve paran değerli kendininkilere verirken neden pul diye kıyametler koptu. Ciddi sekilde birbirimize girdik.Benim kardeşimden ne istiyorsun dedi.Bende cok değerli kardeşinle kal sen en güzeli o bosanalim dedim.Kapidan çıktı gitti.Bir seyleri sorun etmem de geçmişte yasananlarin da etkisi büyük o yüzden hakli miyim haksiz miyim bilmiyorum.Sizce?