Ölümm

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Çok sevdiğim biricik zamanında yalnızlığımı paylaştığım canım kedicim. Gördükçe içime sokasım gelirdi. İki gün içerisinde beyin kanaması geçirdi öldü. O kafacığı öne doğru düştü yürüyemedi. Keşke onu bu halde görmeseydim. Ne zormuş Allahım . Kedi veya hayvanı ölenlerin çok fazla an ağlayıp sızlanmasını anlamazdım . Havyan neticede derdim . Meğer ne büyük hata etmişim . Nişanlımda bende evlenmek üzere hayvanlarımızı kaybettik. Neden böyle oldu. Hayvanını kaybeden ve bu acıyı çabuk atlatan var mı birileri derdime ortak olabilir mi ?

Maalesef ölüm gerçeği insan yada hayvan farketmiyor mesela benim bi muhabbet kuşum vardi 1999 Ağustos depreminde korkudan ölmüştü çok üzülmüştüm 8 yaşındaydım 1 hafta yemek yiyememistim halen hatırlayınca gözlerim doluyor acını çok iyi anlıyorum canim

Adı da ÇAPKIN dı

Bu çok başka birşey gerçekten . Yani anlatamıyorum acımı. Nasıl bir boşluktur. İçim koptu sanki . Senin de başın sağolsun cnm

Aaa çok üzüldüm..başın sağolsun...unutmanın bi yolu yok malesef...ben aylarca ağlamıştım...etrafımdakiler bi daha kedi sahiplenme ne olur çok etkileniyorsun dediler...ama eşim kıyamadı ağlamalarıma, arkadaşımızın kedisinin yavrusunu getirdi bana...şimdi kucağımda uyuyo...ilkini aslaaa unutmadım ama bence tek çözümü yeni kedi sahiplenmek...bundan sonra kedisiz yaşayamam diye düşünüyorum...
Yaranı deşmek istemem ama neden beyin kanaması geçirdi

Evet benimde etrafımdakiler aynı şeyi söylüyor. Ama yine ölürse nasıl dayanacağım bu üzüntüye . Sebebi belli değil biliyor musun beynine kan pıhtısı gidiyor birden bire . Veterinere götürüyoruz kan tahlilleri normal çıkıyor genç olduğu için de beyin kanamasına ihtimal vermiyorlar . Sabahsı ölüm haberi geliyor . İnan dünden beri mahfoldum. Rüyamda gördüm öldüğünü söylediler bana vedalaştı benimle canım oğlum . Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin etmemiştim. Nişanlımı köpeği olduğunda anlayamadım aynısını ben yaşadım. Gerçekten çok zormuş .Senin kedin neden öldü peki?

6,5 yıl oldu
Atlatamadım...

Benimde kuşum vardı ŞAKİR
Balkondan kedi girip kafesini devirip tırnağını geçirmiş koştum elime aldığımda kanadından kan damlıyodu o şekilde 1 gün yaşadı sonra kaybettim
Hala üzülüyorum insan çok alışıyor

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Ama o melek oldu bunu bilmelisin 3 tane kedim var 10,7,3 yaşlarındalar Allah uzun ömür versin hiçbirini kaybetmedim ama 3 yaşındaki kedim geçen ekim kasım aylarında çok ağır hastalık geçirdi.. Ölebilir dediler ben de o sırada hamileydim ikiz bebeklerime.. inanırmısın onun gözünün içine baktım her gün ağlıyodum ya ölürse diye sonunda bebeklerimi kaybedicek kadar çok üzüldüm bu duruma.. allah onu bağışladı ama bebeklerimi kaybettim.. Ona uzun ömürler versin onlar bizler için bir insan kadar değerliler.. Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim . Evet bir insan kadar acı bıraktılar belki de daha fazlaydı acısı . Dağıldım resmen . Sabah bakıyorum yok . Mama yerken ki tıkırtısı yok . Banyodan su içmeye bayılırdı o kovaya bakıyorum daha da ağlayasım geliyor. İçim çıktı bitsin artık diyorum . Bu nasıl birşeymiş. Senin için de çok üzüldüm. Umarım en kısa süre de anne de olursun . Ben de tekrar kedi edinsem mi diye düşünüyorum .Ama korkuyorum ya aynı şeyleri yaşarsam diye.

Oyyy çok zor...tekrar ağladım oğluşum aklıma geldi...
Kızım sokakta bulup getirmişti...daha 10 günlüktü...doğal ortamından kopmasın istedim...gündüz sokağa salıyordum...ağaçlara tırmanıyodu,arkadaşları vardı...yemek zamanı çağırıyodum uçarak geliyodu kapıya...akşamları eve alıyodum...meğer hataymış...mikrop kapmış sokaktan...kusmaya başladı...yemek yemedi..3 gün serum takıldı...son gece kucağımda uyudu,üşüyodu...battaniyelere sardım sabahı zor ettim veterinere koştum..ama kurtaramadık...keşke gece arasaydınız dedi vet...bilemedim...keşke arasaydım,keşke sokağa salmasaydım
Şimdi kızımı balkona bile salarken önce yıkıyorum balkonu...

Başın sağolsun canım senin de ....Ne zor olmuştur onu o halde görmek

Basiniz sag olsun. Evde baktigim kedimden haric sokaktakilerden birinin dun ölüsünü buldum. Oteki de ona sarilmis yatiyordu. Simdi kedim sicak yerde uyurken ona baktikca hala agliyorum. Ölen kedinin gozleri aklimdan cikmiyor. Melek oldu umarim mutludur. Sizinle tam empati kuramasam da acinizi paylasiyorum.

Bizim ki de dışarı çıkardı gezerdi. Çok severdi dışarısını Biz de acaba mikrop mu kaptı diye düşündük ama kan tahlilleri normal çıktı.Aşılarını yaptıriyor muydun peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…