- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
GüldümBırak arkadaşım bu işleri, belli bir yaştan sonra insan kendi ekmeğinin, ilişkisinin, varsa evliliğinin, ailesinin derdine falan düşüyor, sen de ölümsüz arkadaşlık diyorsun. Yazık günah, yıpratma taze beynini böyle şeylerle.
Hayat sandığın gibi değil işte, gülmeye devam et sen.GüldümBelki haklısınızdır, şimdilik bilemiyorum.
çok beğendim, teşekkür ederim. :)sadece bunu dinliyorum bu aralar
Mm ilginç bir bakış açısı... E ama çıkarı bitenleri boşverip önümüzdeki maçlara baksak?Ölümsüz dostluk yoktur. Sınırsız sevgi, sınırsız tahammül vardır. Tabii eğer varsa. Bu konu çok dallı budaklı aslında. Yılların önemi yok. Bazen en yakının gözünün yaşına bakmaz siler seni, bazen en uzağın hiç tahmin edemeyeceğin kadar sever, sayar. Çok takılma. Bazılarının dostluğu çıkarı bitene kadardır. Sen istersen dünyayı ser yinede nankördür..
kesinlikle,sonuna kadar katiliyorumÖlümsüz dostluk yoktur. Sınırsız sevgi, sınırsız tahammül vardır. Tabii eğer varsa. Bu konu çok dallı budaklı aslında. Yılların önemi yok. Bazen en yakının gözünün yaşına bakmaz siler seni, bazen en uzağın hiç tahmin edemeyeceğin kadar sever, sayar. Çok takılma. Bazılarının dostluğu çıkarı bitene kadardır. Sen istersen dünyayı ser yinede nankördür..
Kesinlikle öyle yapmalısın. Bir de şu var. Her insan aslında kendini en başta belli ediyor biz görmek istemiyoruz. Bencil insanlardan her daim uzak duracaksın. Kusursuz insan elbette yoktur ama kusurlu dostta olmaz..Mm ilginç bir bakış açısı... E ama çıkarı bitenleri boşverip önümüzdeki maçlara baksak?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Lütfen çevrenizden yardım istemeyi, gereğinde siten etmeyi ihmal etmeyin. Bazen telaşe içinde unuturuz ama hatırlatıldığında elimizden geleni yapmaya hazır oluruz.inanın bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum..
arkadaşlığa çok fazla önem verdim hep. insan kırıp duygularıyla oynayan, işine yarayana kadar yanında tutan çıkarcı insanlardan olmadım hiç. kırmaktansa kırılmayı, üzmektense üzülmeyi göze aldım, hep alttan aldım ve şuan bi zamanlar en yakınım dediklerim peçete gibi bi insanı kullanıp bi insanı atarken yine de yalnız kalmazken ben kendimle başbaşayım. tek isteğim yanımda olabilecek bir dosttu oysa ki. kimi en yakınım sevgilimi çaldı, kimi en yakınım yaşantımı mutluluğumu kıskanıp beni üzmek için arkamdan işler çevirdi, herkes gitse de o kalır dediğim çocukluk arkadaşım ben hastalanıp hastaneye yattığımda bir telefon dahi açıp gelmedi. oysa ki herkesin derdine sıkıntısına koşardım ben, zorda olan ben olduğumda onlar tersten koşmayı seçtiler, uzaklaştılar. bu sene zor bir hastalıkla boğuşuyorum ve bu hastalıkla bir yakınım dediğim 4 kişiyi çıkarmak zorunda kaldım hayatımdan. arkamdan iş çevirmeyecek, benim mutluluğumla başarımla övünecek, üzüntümle üzülecek dost bulmak çok mu zor? oysa ki ben hep böyle davrandım ve sonuç hep aynı. artık doğru olan davranışın bu olmadığını düşünmeye başladım, hep kötülük düşünmek kullanıp kullanıp atmak mı doğru olan diye düşünüyorum çünkü bu tür insanlar hiç yalnız kalmıyor. sırtımı yaslayabileceğim bir kardeşim olsaydı ne çok isterdim, sizi çok iyi anlayabiliyorum..
Katılıyorum, çok hoş bir yorum. Teşekkür ederim.ben arkadaşlık ve dostluğun biraz da kısmet meselesi olduğuna inanıyorum. ikili ilişkiler günümüzde bence çok zorlaştı. eskiden komşular bile akraba gibiymiş şimdi kimi komşumuzu tanımıyoruz bile. dostluk herkese nasip olmuyor bence. ama kesinlikle insanlara kendini kapatma. ben 8 yıllık dostumun kazığını yedim. başka bir yakın arkadaş bulunca sudan bir sebep gösterdi. cepten bana ir daha görüşmek istemediği şeklinde msj çekti sanki sevglimdi kendisi :) ama kısa süre sonra çok güzel 2 arkadaş girdi hayatıma. 1 'i tam analamıyla gerçek dostumdur. ben inancımı kaybetmedim insanlara kapımı kapatmadım.
bence sen de böyle yap. arkadaş olmak istediğin insanlarla frekansın uymayınca sakın üzülme. en azından yeni birini anıdım gibi bak. emin ol ki arkadaşlığa önem veren biriysen doğru arkadaşlar seni bulacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?