olumsuz denemelerden sonra nasıl bir tedavi uyguladınız.

Merhaba, nasılsın canım, toparlanabildin mi? söylediğin gibi, onların önermesi gerekir aslında ama bilemiyorum ki bu hocanın tedavi şekli nasıldır, biz söylesek kızarmı? kendisini bir defa gördüm, öğrencilerini hep azarlıyordu, hatta ne gıcık birisi demiştim. Sonra öğrendimki Gürkan hocaymış:1: Hani doktorluğu iyiyse, tedaviden önce araştıralım felan derse çok iyi olur. İnşallah farklı bir tedavi şeklini seçer. Belki onun tedavisi bize yarar.Barış hoca bana uzun protokol yapacaktı, ama gidecek diye yapmadı. öğrendimki halen hastanede, istese yapabilirmişti. Artık geçti gitti...
Bu arada bana 18 Hazirana randevu verdiler, sende biran önce ara, randevular dolmadan canım:29: Ne güzel donmuşların varmış, hem o zaman ikinci hakdan düşülmüyor, sadece 750TL gibi bir ücret ödüyorsun, daha kolay oluyor hem. İnşallah bu sefer çocuklarımıza kavuşuruz canım:16:

teşekkür ederim canım toparlandım ne yapabiliriz ki.bazen herşeyi boşveriyorum ama takmadan da yapamıyrum kafama.bana herşey çocuk hatırlatıyor:(barış hoca baya hastanede klmış valla banada negatiften sonra gidecek randevu veremiyoz dediler.ne yaptıkları belli değil .bakalım bu sefer olur işallah canım.Allah isteyen herkese versin canım

merhaba,bende 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm,ilki yumurta kalitesi düşük olduğu için,2.si olgun yumurta olmadığı için her ikiside transfer göremeden iptal oldu..3. tüp bebek denememi de ağustos eylül gibi düşünüyorum.ben her ikisini de ankarada oldum,kendim şehir dışındayım..bu sefer farklı bir merkez düşünüyorum,aklımda olan yer bahçeci ama fiyat olarak bilmiyorum..bahçeci grubunda olan arkadaşlardan tüp bebek raporsuz tedavi masrafları hakkında bilgi almak istiyorum..bilgi verirseniz çok sevinirim..

merhaba,bende 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm,ilki yumurta kalitesi düşük olduğu için,2.si olgun yumurta olmadığı için her ikiside transfer göremeden iptal oldu..3. tüp bebek denememi de ağustos eylül gibi düşünüyorum.ben her ikisini de ankarada oldum,kendim şehir dışındayım..bu sefer farklı bir merkez düşünüyorum,aklımda olan yer bahçeci ama fiyat olarak bilmiyorum..bahçeci grubunda olan arkadaşlardan tüp bebek raporsuz tedavi masrafları hakkında bilgi almak istiyorum..bilgi verirseniz çok sevinirim..

Canım ben bahçeci fulyada erbil beyin hastasıydım. Bu sene 5900 olmuş. Gebelik aşısı yaptırmıştım ilave geçen ekim 600 vermiştim. İlaçlarım 1200 tutmuştu. Uygun fiyatlı bi eczane bulmuştum. Eczacı oturduğum sokağa kadar getirdi ilaçları. Orda 2 kere kan vermiştim. Toplamda 300-400 civarı bi para verdiğimi hatırlıyorum. Doktor muayene ücretide 300 tl, bir kere veriyorsun, gebe kalıp orada takip yaptırırsan yeniden muayene ücreti veriliyor. Diğer tüm tahlilleri (kan, idrar, genetik vs) devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçları götürdüm. Dolayısyla ekstra para vermedim.

Nerde yaptırırsan yaptır Allah tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Canım ben bahçeci fulyada erbil beyin hastasıydım. Bu sene 5900 olmuş. Gebelik aşısı yaptırmıştım ilave geçen ekim 600 vermiştim. İlaçlarım 1200 tutmuştu. Uygun fiyatlı bi eczane bulmuştum. Eczacı oturduğum sokağa kadar getirdi ilaçları. Orda 2 kere kan vermiştim. Toplamda 300-400 civarı bi para verdiğimi hatırlıyorum. Doktor muayene ücretide 300 tl, bir kere veriyorsun, gebe kalıp orada takip yaptırırsan yeniden muayene ücreti veriliyor. Diğer tüm tahlilleri (kan, idrar, genetik vs) devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçları götürdüm. Dolayısyla ekstra para vermedim.

Nerde yaptırırsan yaptır Allah tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için..arada 1000lira fark varmış benim ankarada gittiğim merkezle..Allah herkese emeklerinin karşılığını hayırlı ise gördürmeyi nasip etsin inşallah..

Back
X