olumsuz iki tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamileee kaldım:))))))))

hayat70

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
869
19
623
42
Ankara
merhaba arkadaşlar....
7.5 yıldır evliyim... 2009 ve 2011 e iki tüp bebek denemem var tabiki olumsuz.... kendimizi alıştırmıştık..... olmayacağına..... ama rabbim çok büyükk hiç beklemediğimiz bir anda bize bu sevinci yaşattı.... eşim ve ben şaşkınız.... rabbime binlerce şükür olsun ve isteyen herkese versin......

hayirlisi olsun canim sabrinin sonu selamet oldu tebrik ederim:42::42::42: rabbim insallah bizlerede nasip eder:16::16::16::16:

merhaba arkadaşlar....
7.5 yıldır evliyim... 2009 ve 2011 e iki tüp bebek denemem var tabiki olumsuz.... kendimizi alıştırmıştık..... olmayacağına..... ama rabbim çok büyükk hiç beklemediğimiz bir anda bize bu sevinci yaşattı.... eşim ve ben şaşkınız.... rabbime binlerce şükür olsun ve isteyen herkese versin......

hayırlı uğurlu olsun canım ne kadar güzel bi duygu. allahım inşallah bizlerede nasip eder hamile kalmayı. allah analı babalı büyütsün

merhaba arkadaşlar....

hayırlı olsun canım ne vüyük bi mutluluk ALLAH bizede nasip eder inşaallah sizin sorununuz neydi :emir_bebek:

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bugün bende ilk tüp bebek denememde olumsuz sonucu aldım çok üzüldüm çok ağladim ama Allhımın vardır bir bildiği diyorum inşllh Allh banada senin gibi dogal yolla nasip eder 3 ay ara verdik 2.tüp bebek için .isteyen herkese bu sevinci tez vakitte yaşasin

bir arkadasım tüp bebek denemesi bile yapamadı cünkü hiç kaliteli yumurta oluşmadı zaten tek tüpü alınmıştı adetten kesilmek üzereydi doktor menapoza giriyorsun dedi doktor dediğim de ankarada bir profesördü sonra bıraktı geldi her seyi 3ay içinde hamile kaldı kendiliğinden ben buna mucize diyorum baska bir sey değil allah isterse oluyor...

merhaba arkadaşlar....

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok güzel rabbim tamamına erdirsin inşallah

ne mutlu sizlere. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. :nazar::nazar::nazar:

Kızlar herkese slm yeni katıldım aranıza bende 7 yıldır evliyim çocuğumuz olmuyor bu ay aşılam yaptıdık bugün 7.günüm heyecanla bekliyorum...Kızlar bu konuda bilgisi olan yazsın bekliyorum

Back
X