Üç kez okudum bişi anlamadım dün ki konuyu copypaste olur link olur açıklama olur iliştirivereydiniz keşke.
Cocuktan hoslandim iste ismini sordum soyleyip onune döndü baska bir sey yok..Üç kez okudum bişi anlamadım dün ki konuyu copypaste olur link olur açıklama olur iliştirivereydiniz keşke.
Kadın kuaförümğ bu bahsettiğin kişi..Cocuktan hoslandim iste ismini sordum soyleyip onune döndü baska bir sey yok..
HayırKadın kuaförümğ bu bahsettiğin kişi..
Ay kahkaha attım !!!!
onu bende dusundum ama özgüvenli duruyorduIlgisiz olduğu kesin ama belli de olmaz bazılari utangaç...
Bilemiycem ama tek bir hareketle yorumlamak da biraz sağlıksız...daha fazla veri lazimonu bende dusundum ama özgüvenli duruyordu
Bilmiyorum bu konuda duruma gore hareket edicem bana bir tavsiyen var mi etkileyebilmem icinBilemiycem ama tek bir hareketle yorumlamak da biraz sağlıksız...daha fazla veri lazim
Bu arada onune dönünce bende ismimi söyledim memnun oldum dedi bende görüşürüz diyip ciktimBilemiycem ama tek bir hareketle yorumlamak da biraz sağlıksız...daha fazla veri lazim
A guzel adim attinBu arada onune dönünce bende ismimi söyledim memnun oldum dedi bende görüşürüz diyip ciktim
Insallah konusuruz yaA guzel adim attin
Sende bundan sonra hep ismiyle hitap et
Sevgilisi falan yoktur insallah...yoksa bosa kürek cekersin yani...Insallah konusuruz ya
Umarimm...Sevgilisi falan yoktur insallah...yoksa bosa kürek cekersin yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?