Olumsuz sonuc

Benimde pazartesi regl gunumdu. Bu ay ovulasyona bakılarak ilişki olmadı, hatta çok saçma günlerde oldu diyebilirim:) ama yinede gelmeyince salı akşamı erken gebelik testlerinden yaptım bariz negatif, hala gelmedi. Pcos var, o yüzden gelmedi büyük ihtimalle. Ama özellikle pcoslularda yumurtlama düzeni olmadığı için geç döllenme olabiliyormuş. 2 gündür midem bı garip, sade soda içme ihtiyacı hissediyorum sürekli ve adet öncesi ağrılardan oluyor arada. Başka bir semptom yok. Geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünüp bu konuları araştırıyordum. "Bir ümitle" erken gebelk testi tekrarlicam hala gelmezse sonra kan vermeye gidicem, tabi lotus için sorun olmazsa

Ukalalik mi? Hdjdks hayir adam yaralama, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma diyecektin.

Konu sahibi guvenilir mi diye sormus ben de guvenilir dedim. Git adet söktürücü iç demedim. Bekler adet olmazsa bir daha test yapar ya da doktora gider. Olmasi gereken budur. Yalan yere belki hamile olabilirsin canim demicem kimseye.

Hayir konu bu kadar basit degil. Avrupa insan hakları mahkemesine taşınmalı.
Peki

Bence de dediğiniz gibi yapın. Aman boşver sen lotusu.

Kesinlikle. Bu yüzden yazdığım mesajı silip sadece peki yazdım. Kendide biliyor yanlış olduğunu zaten, o yüzden ne anlatılsa boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…