Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OLUMSUZ TÜP BEBEK DENEMESİ SONRASI ADET DÜZENSİZLİĞİ
Merhaba arkadaşlar, ben geçen ay tüp bebek denedim ne yazık ki olumsuz sonuç aldım, bu ay hiç adet belirtisi yok ve iki gün geçti normalde göğüsler çok şiş olurdu sizlerin tüp bebek denemesinden sonra adet düzeninizde ne gibi değişim oldu acaba?
Merhaba arkadaşlar, ben geçen ay tüp bebek denedim ne yazık ki olumsuz sonuç aldım, bu ay hiç adet belirtisi yok ve iki gün geçti normalde göğüsler çok şiş olurdu sizlerin tüp bebek denemesinden sonra adet düzeninizde ne gibi değişim oldu acaba?
Ben iki tedavimde de opu den 1 hafta sonra oldum ilk yedavimde hiçbir düzensizlik olmamıştı ama şimdi ikinci tedavimden sonra yine 1 hafta ilk adetimi oldum ama ikinci gecikti ve hiçbir belirti yok olunca kontrole gidicem kist falan oluşma riski var çünkü istersenin bi kontrole gidin