ölümü çok fazla istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar canım..
Konu başlığını görünce o kadar sinirlendim bi hşımla daldım ki konuya :17:
Ama baktım ki bunu yazan daha 16 yaşında :16:
Canım benim yaşadıkların elbetteki kolay değil..
Ama hayat başlıbaşna zorlu bir yol..
Ölümü düşünmek sadece seni pes etmeye dahada yaklaştırır o kadar..
Bi kere ölüm düşüncesini kafandan at..
Ölünce herşey bitiyor mu sanki ?
Kim biilir nasıl hesaplar vereceğiz,ölüme hazırlanmak,her an hazır olmak gerçektende zor..Kimin garantisi var ki?
Asla pes etme,güçlü bir kız ol..Kimseye aldanma kanma,akıllı ol her zaman..
Umarım tüm güzel şeyler seninle olur kardeşim.. :16:

kendinizi bu kadar yıpratmayın

kimsenin kimseyi otekilestirdigi yok,farkinda misiniz bu kiz 16 yasinda.Uyusturucu ve
uyarici gecmisi olan insanlarla arkadaslik etmeye ne iradesi ne de su anki psikolojik durumu el verebilir.Ne demek gorus,konus?Kizimizin basina bu cocuk bi haller getirse vebalini aliyo musunuz gorus konus diyenler?Mesele cocugun biseyler kullanmis olmasi degil,16 yasinda bir kiza bu seyleri ovup durmasi.Kullaniyosa kullansin me halt ediyosa ama kendini aklamak adina bir baskasinin aklini bulandirmak da ne oluyor?Kiz zaten psikopat tipli diye niteliyor bu kisiyi,hadi mesele tip de degil ama korktum diyor kiz hakli olarak.Daha otesi var mi korktum dedikten sonra?Kizimizin hic sorunlu bir iliski yasayacak veya baskasina dogru yolu gosterecek hali dermani var mo?Omce kendi hissiyatini iyilestirmesi lazim ki ondan sonra kim cikarsa ciksin karsisina dimdik durabilir.Sen dinleme konus diyenleei canim.Once kendini dusun,iyi hissettiginde karsina bi suru cici erkek arkadas cikar elbet,acelen yok.Bir daha gorusme bu tip kisilerle,kuzenin yardimci olsun arkadas cevrenizi degistirin.Salin ha kanma bu seyleri ovenlere,yarin ikram ederler meraktan denersin Allahim yaninda olsun.

öncelikle başın sagolsun... müsadenle ben de birseyler paylasmak isterm...
hayat herkese farklı bir yüz gösterir... kimine bomboş geçen ot gibi uzun bir ömür, kimene dolu dolu yaşanmış kısa bir ömür...
aslında güzel olan herşeyin kaderidir kısa sürmek...gerçi o da görecelidir...
bazen bakarsın dersin ki benim hayatım şöyle kötü böyle berbat ... Eğer boş bakan değil gören biri iseniz berbat dediğiniz hayat bazen yanı başınızdaki birinin hayatı ile kıyaslanamayacak kadar olağan üstü...
Tamam sizin yaşadıgınız kolay şey değil kabul; hayatınızı vaar eden varlık kimine göre erken bir vakitte yanınızdan ucup gitmiş; ama geride sizi hayatta görmek istediği temennileri;umutları bırakmış... Siz sanıyor musunuz ki anneniz yaşarken sizin ağzınızdan ''ben ölümü düşünüyorum ''lafı çıktıgında annenizin yüreginden bir parçanın ateşler içinde yanmayacagını... Şunu düşünün Anneniz yaşasaydı sizi nasıl görmek isterdi? Unutmayın ki annenizin istediği ve isteyebileceği herşey artık size bırakılmış bir vasiyet; bir emanet artık ne derseniz deyin... VE SİZ ÖLEYİM ŞÖYLE OLAYIM BÖYLE OLAYIM YAŞAMAK İSTEMİYORUM GİBİ KÖTÜ TEMENNİLERDE BULUNURSANIZ BU ANNENİZE YAPMIŞ OLABİLECEĞİNİZ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR UNUTMAYIN...
BENM BABAM , ANNESİ ÖLDÜĞÜNDE 5 YAŞINDA BİLE DEĞİLMİŞ...YÜZÜNÜ; KOKUSUNU; SESİNİ BİLE HATIRLAYAMIYOR... SADECE RÜYALARINDA SEÇEMEDİĞİ SURETİ...
NE MUTLU Kİ SİZE EN AZINDAN TANIMIŞSINIZ; DOLU DOLU HATIRLAYABİLECEGİNİZ ANILAR BIRAKMIŞ...
YÜZÜ NASIL? SESİ NASIL? NE GİYERDİ ? NE SEVERDİ? ... MERAK ETMİYORSUNUZ...
ŞİMDİ SİZE DÜŞEN BUNLAR İÇİN ŞÜKREDİP;ANNENİZ İÇİN DUA EDİP VE ANNEZİN SİZİ GÖRMEK İSTEYEBİLECEGİ EN İYİ YERE VARIP ONUN VASİYET DİYE BIRAKTIĞI TEMENNİLERİNİ GERÇEKLESTİRMEKTİR...
ÖĞRETMEN OLMAKTAN DA BAHSETMİŞTİNİZ; KİM BİLİR BELKİ GÜZEL BİR OKULDA GÜZEL ÖĞRENCİLERİNİZ OLUR VE SİZİN GİBİ ÇIKMAZA DÜŞMÜŞ NİCE ÖĞRENCİLERE YARDIM EDER VE OZAMAN GERÇEKTEN ANNENİZİ YATTIGI YERDE HUZURA KAVUSTURURSUNUZ...
ALLAH'A GÜVENİN;HEM KENDİNİZ HEM DE ANNENİZ İÇİN VE İLERİDE OGRETMEN OLURSANIZ KURTARABİLECEGİNİZ MİNİCİK YAVRULAR İCİN DUA EDİN... EMİN OLUN HERSEY YOLUNA GİRECEK

Yazdiginiz hersey icin cooooook tesekkur ederim ablaciklar ♥♥ ama artik o dusuncelerde degilim dun cok dusundum ve degismeye karar verdim :) dun konusunu da actim bakarsaniz gorursunuz ♥♥ cok tesekkur ederimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back