Rüya Yorumları ölünün dirildiğini görmek

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
babaannem 3 yıl önce vefat etti kanserden. dün gece rüyamda önce mezarda gördüm fakat mezarın içinde değildi ölüler üzerindeydi babaannemin üzerinde de beyaz bir örtü vardı birkaç kez kımıldadığını gördüm ailemdekilere söyledim kimse inanmadı yanlış görmüşsündür sen diye geçirdiler böyle geçti günler ama hergün mezara gidiyor oluyoruz sonra 1 2 kez bunlar da gördü yine sinirdir başka birşeydir diye geçiştirdiler ama ben ısrarla yaşıyor diye ağlıyorum her gün anlatmaya çalışıyorum ispatlamaya çalışıyorum daha sonra nenemin e bir yada 2 kişinin mezarı bizim arka bahçemizde oluyor ve ben o gece bütün pencereleri perdeleri kapatıyorum korkudan uyumamak için direniyorum ama uyuyup kalmışım saba yine bir toplulukla gidiyoruz başına herkese laf yetiştirmeye ispat etmeye çalışırken gözlerini açıyor diriliyor bizim evimize getirilmiş oluyor ama hiç birşey söylemiyor konuşamıyor adeta ölü gibi birden kusmaya başlıyor ama çıkanlar küçük küçük böcekler belki binlerce şey çıkıyor içinden ve ondan sonra tam anlamıyla diriliyor hatta fiziken gençleşmiş daha diri duruyor birşeyler anlattı çok şey daha doğrusu ama aklımda kalmadı onlar sadece olan herşeyi gördüklerini duyduklarını ama tepki veremediklerini bize kendilerini duyurmaya çalıştıklarını anlatıyor derler ya başında ağlarsan rahatsız olurlar diye ben de özür diliyorum gelip başında ağlayıp seni huzursuz ettik diye o da hayır ağlandıkça dirilmelerine yardım ettiğimizi yada ona benzer birşey söyledi tam hatırlamıyorum söylediklerinden aklımda kalan sadece buydu. biraz uzun oldu ama yorumlayan olursa çok memnun oluru

Tatlım rüyanın gerçek tabirini kimse bilemez ama tahmin edeyim senin için. Bence o mezara gidin ve bir eksiği var mı diye bakın. Mesela toprak kaymıştır, altı nemlenmiştir, hayvanlar musallat olmuştur gibi. Sonra ruhuna bol bol dua edin.

Tatlım rüyanın gerçek tabirini kimse bilemez ama tahmin edeyim senin için. Bence o mezara gidin ve bir eksiği var mı diye bakın. Mesela toprak kaymıştır, altı nemlenmiştir, hayvanlar musallat olmuştur gibi. Sonra ruhuna bol bol dua edin.
birden okuyunca bir tırstım açıkcası:14: yakınına bile yaklaşamam :2: ama halamlara söylerim bir baksınlar

Back
X