Olur mu ki?

arkadaşlar öncelikle allah daha büyük dert vermesin die başlıyorum söze.. kardeşimin nikahı olacak.. bu iki elbiseyi çok beğendim.. ikisi de fuşya renk.. birini kına gecesinde diğerini nikahta giysem olur mu? renkler farklı gibi çıkmış resimde ama aynı renk etek kısımları... abes mi olur die düşündüm..yoksa sadece birini mi alayım.. 2 gün kaldı... bir de eşim fuşya renk için bana 2 çocuklu kadınsın bu ne renk böle çocuk gibi dedi :( daha ağır renk seç diyor.. sizce de öle mi... bir fikir verin.. teşekkürler... Eki Görüntüle 1211626 Eki Görüntüle 1211627

2. Daha guzel dugun icn,kna gecesi icin farkli renk we sade olablr

maxi pro 5

$FB,6403,16,gamze-polat-karamel-kugu-abiye-elbise-abiye-elbise-gamze-polat-abiye-elbise.webp $FB,7560,21,gamze-polat-su-yesili-kugu-abiye-elbise-elbise-tulum-gamze-polat-abiye-elbise.webp Ben de bu ikisini çok beğeniyorum biri evlense de giysem :):):)
Seninkilerden de ikinci daha güzel onu tercih edebilirsin. Birincinin farklı renkleri de var bildiğim kadarıyla eşin için renk problem olacaksa başka renk seçebilirsin. Ama illa fuşya olsun diyorsan 2. :)

Bence de ikinci elbiseyi almalısınız, kesinlikle çok şık. Diğer alacağınız elbise ise yine böyle asil, fakat farklı renkte bir elbise olmalı, koyu yeşili her zaman çok asil bulurum mesela.

Eki Görüntüle 1211731 Eki Görüntüle 1211732 Ben de bu ikisini çok beğeniyorum biri evlense de giysem :):):)
Seninkilerden de ikinci daha güzel onu tercih edebilirsin. Birincinin farklı renkleri de var bildiğim kadarıyla eşin için renk problem olacaksa başka renk seçebilirsin. Ama illa fuşya olsun diyorsan 2. :)

ben kardeşimin nişanın da birinci elbiseyi aldım ve giydim :)) ve herkes bayıldı.. göründüğünden çok daha güzel evet

2.numara güzel düğün için kınayada farklı bir baksanız iyi olur yoksa aynı elbiseyi giymiş gibi olursunuz hoş olmaz.

benimde nasipse kardeşimin yakında düğünü var bende bu tarz düşünüyorum....hiç de çocuk gibi olmaz ama ilk resmi beğenmedim ben..ikinci çok şık mutlaka onu al..iki gün de fuşya renk hoş olmaz sanki...

2. elbise çok güzel.
Bence fuşya tonu da çok tatlı. Çocuklu olmanla rengin arasında bağlantı kuramadım ben :)

İki elbisenin rengi farklı olsun bence de..

İkinci elbise çok daha guzel.. Pamukannesi ' nin paylastigi elbise ayri bir güzel :)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
2. daha guzel tabiiki...ayrica renginin 2 cocuk annesi olmanla ne ilgisi varmis?? ben 9 cocukluda olsam cirt pembede giyerim sarida...yakisiyorsa giymelisin bence...ama nikah demissin sanirim..nikah icin fazla abiye kacmaz mi bu kiyafetler???

Son düzenleme:
İkisi birbirine çok benziyor, bence de ikisini de almayın, birisini aldın. Rengi ise bence gayet güzel.

keşke şişman gösterse cnm ) 48 kiloyum.. bir de eşim sen 2 çocuklu kadınsın fuşya renk olur mu sana dedi :(( ne düşünüosunuz bu konuda... daha ağır renkler seç dio.. çocuk işi gibi dedi..

Erkekler bu kıyafet konularından pek anlamıyo istisnalar olabilir bilemicem.. Sakın ağır renkler giymeyin zaten yaşlanınca ister istemez agır giyiniliyo bence ikinci elbise cok güzel rengi de gayet hoş benim annem 43 yaşında ama düğünümde altın sarısı elbise giydi herkes bayıldı adamlara sorsan en dikkat cekmicek seyi giy derler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X