- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
- Konu Sahibi pamukannesi
2.sini kınada giyersiniz, nikahta da daha ağır birşey giyersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar öncelikle allah daha büyük dert vermesin die başlıyorum söze.. kardeşimin nikahı olacak.. bu iki elbiseyi çok beğendim.. ikisi de fuşya renk.. birini kına gecesinde diğerini nikahta giysem olur mu? renkler farklı gibi çıkmış resimde ama aynı renk etek kısımları... abes mi olur die düşündüm..yoksa sadece birini mi alayım.. 2 gün kaldı... bir de eşim fuşya renk için bana 2 çocuklu kadınsın bu ne renk böle çocuk gibi dedidaha ağır renk seç diyor.. sizce de öle mi... bir fikir verin.. teşekkürler... Eki Görüntüle 1211626 Eki Görüntüle 1211627
Eki Görüntüle 1211731 Eki Görüntüle 1211732 Ben de bu ikisini çok beğeniyorum biri evlense de giysem :):):)
Seninkilerden de ikinci daha güzel onu tercih edebilirsin. Birincinin farklı renkleri de var bildiğim kadarıyla eşin için renk problem olacaksa başka renk seçebilirsin. Ama illa fuşya olsun diyorsan 2. :)
keşke şişman gösterse cnm ) 48 kiloyum.. bir de eşim sen 2 çocuklu kadınsın fuşya renk olur mu sana dedi( ne düşünüosunuz bu konuda... daha ağır renkler seç dio.. çocuk işi gibi dedi..