• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur mu sizce?

kuzum yine mi sen yine mi aynı konu? bak herkesin kaderinde biri vardır buraya yazmak yerine sabret kimseyi dinleme sadece sabret..
Alın yazın bir gün seni bulacak.

Bulana kadar salmam zor :KK70:
Bir çok insan sanaldan buluyor aslında hayat arkadaşını benim yakın kız arkadaşım yıllar önce oynadığı bir oyundan buldu şu anki müstakbel koca adayını o kadar mutlu ki çocuk da çok iyi biri (Masallah) ağır ruh hastaları da var tabii ki herkese güvenmemek lazım

Bir çok insan sanaldan buluyor aslında hayat arkadaşını benim yakın kız arkadaşım yıllar önce oynadığı bir oyundan buldu şu anki müstakbel koca adayını o kadar mutlu ki çocuk da çok iyi biri (Masallah) ağır ruh hastaları da var tabii ki herkese güvenmemek lazım
Denedim de o da olmadi.

Kizlar sevgilim olmadi benimde olur mu? Evde de sikintilar var. Bunaliyorum..
Evden kaçmak için sevgili yapmayın düzgün biri çıkmazsa daha çok üzülürsünüz ilişkide önceliğiniz nedir buna göre kriter oluşturun ona göre beklemede kalın ha diye çıkmıyor ben geçmişte illa sevgilim olsun diye yanlış kişiler sectim zamanim gitti psikolojim bozuldu şükür daha yeni anlastigim biri çıktı.

Ben uyenin ve yazdiklarinin gercek olduguna inanmadigimdan geyik yapiyorum 😂 ha yok gercekse bizim sulalede hic erkek cocuk yok seklinde cevap vermek istiyorum :KK53:

ya ne biliyim
başlarda ben de geyik sanıyordum ama geyik muhabbetiyle eğlenecek insan da hep aynı şeyi yazmaz bence

Back
X