Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğüm kadarıyla birinin olmasını beklememek çok istememek ve düşünmemek lazım o zaman burnunuzun dibine kadar geliyor fırsatlarKizlar sevgilim olmadi benimde olur mu? Evde de sikintilar var. Bunaliyorum..
Insallah canim. :)kuzum yine mi sen yine mi aynı konu? bak herkesin kaderinde biri vardır buraya yazmak yerine sabret kimseyi dinleme sadece sabret..
Alın yazın bir gün seni bulacak.
Bulana kadar salmam zorOlur olur, olsun artik lutfen olsun da sen de bi sal bizi artik yaaaYok mu kizlar bekar kardesi, kuzeni falan olan biri
![]()
Bir çok insan sanaldan buluyor aslında hayat arkadaşını benim yakın kız arkadaşım yıllar önce oynadığı bir oyundan buldu şu anki müstakbel koca adayını o kadar mutlu ki çocuk da çok iyi biri (Masallah) ağır ruh hastaları da var tabii ki herkese güvenmemek lazımBulana kadar salmam zor![]()
Denedim de o da olmadi.Bir çok insan sanaldan buluyor aslında hayat arkadaşını benim yakın kız arkadaşım yıllar önce oynadığı bir oyundan buldu şu anki müstakbel koca adayını o kadar mutlu ki çocuk da çok iyi biri (Masallah) ağır ruh hastaları da var tabii ki herkese güvenmemek lazım
Allah'ını seven eş dost akraba da uygun kim varsa söylesin. Artık bu acıya son verelimKizlar sevgilim olmadi benimde olur mu? Evde de sikintilar var. Bunaliyorum..
Evden kaçmak için sevgili yapmayın düzgün biri çıkmazsa daha çok üzülürsünüz ilişkide önceliğiniz nedir buna göre kriter oluşturun ona göre beklemede kalın ha diye çıkmıyor ben geçmişte illa sevgilim olsun diye yanlış kişiler sectim zamanim gitti psikolojim bozuldu şükür daha yeni anlastigim biri çıktı.Kizlar sevgilim olmadi benimde olur mu? Evde de sikintilar var. Bunaliyorum..
Olur olur, olsun artik lutfen olsun da sen de bi sal bizi artik yaaaYok mu kizlar bekar kardesi, kuzeni falan olan biri
![]()
Allah'ını seven eş dost akraba da uygun kim varsa söylesin. Artık bu acıya son verelim
Ben uyenin ve yazdiklarinin gercek olduguna inanmadigimdan geyik yapiyorumsence bu kadar takıntılı biri olduğunu görüp kardeşinin kuzeninin başını yakmak isteyen çıkar mı :)
Ben uyenin ve yazdiklarinin gercek olduguna inanmadigimdan geyik yapiyorumha yok gercekse bizim sulalede hic erkek cocuk yok seklinde cevap vermek istiyorum
![]()
**başını yakmak istediğimizOlur olur, olsun artik lutfen olsun da sen de bi sal bizi artik yaaaYok mu kizlar bekar kardesi, kuzeni falan olan biri
![]()