Olur mu?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
Kendimi bildim bileli bunalımlarim oluyor. Sürekli halsiz ve hasta gibiyim. Ozguven sorunumda var. Bunlara ragmen beni seven biri olur mu sizce?

bi önce kendinle barış kendini sev sonrası çokta önemli değil

Biz nerden bilelim:) erkeklwr genellikle pskolojş yerine dış görünüşe bakıyorlar:)

Erkekler aşık olmadan bunlara bakmıyorlardır bence.

Boşver be. Erkekler çok mu normal :) Ama kendin için doktora git, kontrollerini yaptır. Sonra düşünürsün bunları.

Kendimi bildim bileli bunalımlarim oluyor. Sürekli halsiz ve hasta gibiyim. Ozguven sorunumda var. Bunlara ragmen beni seven biri olur mu sizce?
Bence kan degerlerinize baktiri b12 demir filan cok onemli. Halsizlik bitkinlik depresyomu tetitliyor olabilir. O da ozguven eksiligi yaratiyordur. Benim gprumcem hep yatiyordu hayattan bikkin bitkin dr gitti ayakda iyi duruyon demis bu kan degerleriyle. Bi doktora gorun

Kesinlikle vitamin eksikliği b12 ve d değerlerin düşüktür kan testi yaptır. Onun dışında kendin için dış güzelliğine önem ver gerisi hemen olur

Yazın vitamin ilaçları içtim biraz iyi gelmisti şimdi antidepresan kullanıyorum o halsizlik yapıyor bu konuda çok çektim

Aşk önemli değil mi ben niye bu kadar önem veriyorum acaba
Ask karşındakini bulunmaz Hint kuması sanmanla sersemin teki olduğunu anlaman arasında gecen zamandır.
fazla anlam yükleme hayal kırıklıkları ile doludur sonrası

Siz olsaniz sürekli bunalım takılan, hasta ve halsiz gezen üstelik özgüven sorunu olan birini sever miydiniz?
Önce problemlerinizi çözmeye çalışın sonra aşk meşk düşünün.
Sağlık herşeyden önemli.

Aşk önemli değil mi ben niye bu kadar önem veriyorum acaba
Ask onemli tabii ancak anlattiginiz gibi kisiler beyaz atli prens gelsin beni kurtarsin bekleyisinde olduklari icin ask'a fazlaca anlamlar yukleyebiliyorlar. Fakat hayat prenslerin ancak prenseslerin pesinden gittigini zamanla gösteriyor onlara. Kimse yasamında yük olacak birini istemez. Mutlu olmak kendi sorumlulugumuz bunu baskalarindan bekleyemeyiz aşk adı altinda olsa bile.

Birinin sizi sevmesi yetmez ki. Sizin de birini sevebilmeniz gerekir. Bu duygu durumunuzla sağlıklı bir sevgi ortamı yakalamanız biraz düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Bu nedenle öncelikle doktora gitmelisiniz. Önce siz iyi olun.

Seni kimse sevmez diyorsunuz, anladimm.

Ben hep böyleyim değişir miyim bilemiyorum

Kim demiş ki olmaz diye
Yeter ki sen candan iste
Bir ışık var gözlerinde
Ötesini hiç düşünme
Olur olur
Bal gibi olur
Kalpleriniz yolları bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…