Bence kan degerlerinize baktiri b12 demir filan cok onemli. Halsizlik bitkinlik depresyomu tetitliyor olabilir. O da ozguven eksiligi yaratiyordur. Benim gprumcem hep yatiyordu hayattan bikkin bitkin dr gitti ayakda iyi duruyon demis bu kan degerleriyle. Bi doktora gorunKendimi bildim bileli bunalımlarim oluyor. Sürekli halsiz ve hasta gibiyim. Ozguven sorunumda var. Bunlara ragmen beni seven biri olur mu sizce?
Aşk önemli değil mi ben niye bu kadar önem veriyorum acababi önce kendinle barış kendini sev sonrası çokta önemli değil
Psikoloji ve kişiliğe de bakiyolardır bence :)Biz nerden bilelim:) erkeklwr genellikle pskolojş yerine dış görünüşe bakıyorlar:)
Ask karşındakini bulunmaz Hint kuması sanmanla sersemin teki olduğunu anlaman arasında gecen zamandır.Aşk önemli değil mi ben niye bu kadar önem veriyorum acaba
Siz olsaniz sürekli bunalım takılan, hasta ve halsiz gezen üstelik özgüven sorunu olan birini sever miydiniz?Kendimi bildim bileli bunalımlarim oluyor. Sürekli halsiz ve hasta gibiyim. Ozguven sorunumda var. Bunlara ragmen beni seven biri olur mu sizce?
Evlendikten sonra psikolojiyi görüyorlardı:)))))Psikoloji ve kişiliğe de bakiyolardır bence :)
Ask onemli tabii ancak anlattiginiz gibi kisiler beyaz atli prens gelsin beni kurtarsin bekleyisinde olduklari icin ask'a fazlaca anlamlar yukleyebiliyorlar. Fakat hayat prenslerin ancak prenseslerin pesinden gittigini zamanla gösteriyor onlara. Kimse yasamında yük olacak birini istemez. Mutlu olmak kendi sorumlulugumuz bunu baskalarindan bekleyemeyiz aşk adı altinda olsa bile.Aşk önemli değil mi ben niye bu kadar önem veriyorum acaba
Birinin sizi sevmesi yetmez ki. Sizin de birini sevebilmeniz gerekir. Bu duygu durumunuzla sağlıklı bir sevgi ortamı yakalamanız biraz düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Bu nedenle öncelikle doktora gitmelisiniz. Önce siz iyi olun.
Seni kimse sevmez diyorsunuz, anladimm.Siz olsaniz sürekli bunalım takılan, hasta ve halsiz gezen üstelik özgüven sorunu olan birini sever miydiniz?
Önce problemlerinizi çözmeye çalışın sonra aşk meşk düşünün.
Sağlık herşeyden önemli.
Ask onemli tabii ancak anlattiginiz gibi kisiler beyaz atli prens gelsin beni kurtarsin bekleyisinde olduklari icin ask'a fazlaca anlamlar yukleyebiliyorlar. Fakat hayat prenslerin ancak prenseslerin pesinden gittigini zamanla gösteriyor onlara. Kimse yasamında yük olacak birini istemez. Mutlu olmak kendi sorumlulugumuz bunu baskalarindan bekleyemeyiz aşk adı altinda olsa bile.
Ben hep böyleyim değişir miyim bilemiyorumBirinin sizi sevmesi yetmez ki. Sizin de birini sevebilmeniz gerekir. Bu duygu durumunuzla sağlıklı bir sevgi ortamı yakalamanız biraz düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Bu nedenle öncelikle doktora gitmelisiniz. Önce siz iyi olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?