Olur mu

Aşık olunca yakışıklı görünüyor zaten gözüne. Ayrılınca bir bakıyorsun adam ekşi mayalı ekmek hamuru gibi görünüyor :KK53:

yahu senin aşk meşk dışında kafanı yorduğun başka bir hayatın yok mu :işsiz:daha önce sevgilin olmadıysa şu ana kadar sırf bu forumda naklen canlı yayında ayrıldığın yaklaşık 17 adam kim kız :rapci:

dis gorunuse onem veriyorum bu yuzden yakisikli biriyle olmak istiyorum ben de ortalama bir tipim ve daha once sevgilim olmadi sizce olur mu?

Olur niye olmasin?
Sen onun güzelligine kapilirsin o senin baska bir yönüne.

Herkes icin tek kistas yakisiklilik degildir. Hani yakisikli adamlari kapis kapis kapismiyoruz :)
Ki bana yakisikli gelmeyen bir cok kez baska arkadaslarima taş gibi falan geliyor.

Eee kiz her sevgilisine aşık olmuş demek ki😅 Ben aşıkken koku algim bile etkilenmişti .Kalabalığın içerisinde burnuma onun (eşim ) kokusu gelir etrafta onu arardım😊 şimdi 15 yıllık birliktelikten sonra benim alıcılar normale döndü.Hayran hayran yemek yiyisini seyretmiyorum hatta içimden saydiriyorum bile 😅 ama kızlarım çok aşık ...hatta küçük olan baba ,baba diye camdan dışarı bakıp fısıldiyor o işteyken.Sansli adam 😎
Benim kizim da ayni şekilde babaya aşık eşim iş gezisine gidince derdinden hasta olup yataklara düşüyor o derece düşkün baba dedim mi akan sular duruyor geçen gün eşime diyor ki babacığım sen elmas gibisin hem cok kiymetli hem de sıcacıksin hic evden gitme ne olur diye yalvariyor :KK53: Oğlum da çok düşkün ama kis çocuğu nasil desem daha başka hem cok dilli hemde zorla sevdiriyor sipa kendini bazen diyorum acaba ben dogurmadim mi baba oldum mu beni hic gözü görmüyor ne olucak bu kizlari hali bilemiyorum :halay:

Back
X