Olur mu

Peki sana göre çok yakışıklı olan birisi bana göre çok tipsiz bir adamsa bu senin için sorun olur mu?

Bir arkadasim vardi. Sevgilisi olunca oyle bir anlatirdi ki boyle gozlerinden kalpler cika cika "cccooogggkk yakisikliiiii" diye ve mutlaka bir ünlüye benzetirdi başlarda inanip dinliyordum ama tanistigimda resmen şoka girerdim.

Sevgilileri anlattiginin yarisi kadar bile yakisikli olmuyordu. Ustelik kendisi cok guzel bir kizdi. 😂😂😂 Ya da zevklerimiz uyuşmuyor bilmiyorum ama soyle diyim cogunlugun yakisiklilik kriterlerinin hicbiri yoktu yani. :D

Sen bir gün bir adama aşık olduğunda inan bana o adami benim gördüğüm gözden başka bir gözle göreceksin..gözleri bir başka güzel,gülüşü başka güzel gelecek gözüne ...aşk karşındaki kişiyi daha güzel algilamana yol açan bir duygu..hatta seni bile daha güzel bir kadın yapan bir büyü.
Yaa aşık olsam keske

Yakışıklılık kavramı nedir sizin için? Mesela kara kaşlı kara gözlü mü yakışıklı biridir size göre?

Yakışıklı biri ya ortalama bir tipe değil de zekaya önem veriyorsa :işsiz: :KK43:

Bence erkekler guzellige degil guler yuze,kendine guvene ve pozitif enerjiye onem veriyorlar.
Eger bu ozelliklerim varsa her an yeni bir asik bulabilirsin peşinde 😜
Tipe gelince, cok ilginc. Insan sevince ne Habeş Maymunlarini Brad Pitt zannediyor

Önemli olan yüreği güzel olan birini bulabilmek, karakter yoksa yakışıklı olsa ne yazar :KK12:

Bir arkadasim vardi. Sevgilisi olunca oyle bir anlatirdi ki boyle gozlerinden kalpler cika cika "cccooogggkk yakisikliiiii" diye ve mutlaka bir ünlüye benzetirdi başlarda inanip dinliyordum ama tanistigimda resmen şoka girerdim.

Sevgilileri anlattiginin yarisi kadar bile yakisikli olmuyordu. Ustelik kendisi cok guzel bir kizdi. 😂😂😂 Ya da zevklerimiz uyuşmuyor bilmiyorum ama soyle diyim cogunlugun yakisiklilik kriterlerinin hicbiri yoktu yani. :D
Eee kiz her sevgilisine aşık olmuş demek ki😅 Ben aşıkken koku algim bile etkilenmişti .Kalabalığın içerisinde burnuma onun (eşim ) kokusu gelir etrafta onu arardım😊 şimdi 15 yıllık birliktelikten sonra benim alıcılar normale döndü.Hayran hayran yemek yiyisini seyretmiyorum hatta içimden saydiriyorum bile 😅 ama kızlarım çok aşık ...hatta küçük olan baba ,baba diye camdan dışarı bakıp fısıldiyor o işteyken.Sansli adam 😎

Allah seni de güldürsün.
Beni gece gece güldürdün.. :KK70::KK70::KK70:
Hayırlıysa umarım olur..

Denemeden bilemezsim

Olur olur da insan ne istediğine de dikkat etmeli biraz. Kapılar açık oluverir, dualar duyuluverir gelir bi yakışıklı. Ama ya sonrası...

‘Delikli boncuk yerde kalmaz’
Cem Yılmaz

Back
X