Ölür müsünüz ? öldürür müsünüz ?

aebruli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
119
0
296
İstanbul
arkadaşlar daha öncekı konumdan eşimle aramızdaki ilişkimi bilenler bilir zaten,biz birimizi cok sevıyoruz ama eşim beni bazen delirtiyor.haftasonu kaynım evlendi,düğün,kız alma vs.herşey görgüsüzlük ve çingenelikten ibaretti , görümcelerim eşim herkes benım ailemi övdü ama onları yerden yere vurdular,sonra aksamolunca görümcelerimle yalnız kalınca sıra bana geldi. sokmadıkları laf kalmadı,eşimle ablası bugün beraber kımbilir nasıl doldurucak eşimi.bu benım kocam varya ben ne desem az yaa .gözünün önünde karısına laf edılıyor ama o kötüye cekmıyormus ben fesatmışım bana bunu dıyor,insan karısına fesat dermi yaa??? okadar cok ailesine helede ablalarına düşkünki anlatamam inanın benı unutuyor,ablaları daha ön planda .o bunu kabul etmıyor sacmalma önce karım tabiki diyor,ama öyle yapmıyor.kendimden cok ödün verdim ama yeter artık.bütün haftasonu gizli gizli ağladım.işyerındeyım suanda hala aglıyorum evet gtmek istemıyrm hiçbirinin yüzünü görmek istemıyrm benım evliliğim biterse sorumlusu onlar...eşimi kaybetmek istemıyrm ama onun gibisini bulamam biliyorum...ama nasıl akıllanıcak kımseye anlatamıyrm cok bunaldım anlatıp rahatlamak istedım...Çok üzgünüm çoook

yaw arkadaşım 33 mesajın var bilenler bilir diyosunsempatiksalakcinni

seni kızdıran ne tam olarak, ablalarına düşkün olması mıbilmiyorumkismile

keşke oan diğer geline ve ailesine laf ettirmeseydin en azından tavrını belli ederdin sana birşey demeyecesaret edemezlerdi

nasıl akıllanacak ? demişsin..ben buna takıldım ..zaten adam bunca yıldır ailesine özellikle
ablalarına çok düşkünse onlardan vazgeçip mi ? akıllı olacak ki...bence o yapısında varsa
belli bir yaşdan sonra değişmesi beklenemezki eğer sizi rahatsız eden davranışları varsa bu konuda
birlikte aşabilirsiniz ama tamamen değişmez...

seni yerden yere vuran görümcelerin, hem de seni övdüler mi? sen neden eltinin ailesine görgüsüz, çingene gibi yakıştırmalar yapıyorsun ki? en fazla görüşmeyin olsun bitsin..

ilerde o gelinle iyi olurlar senle kötü daha ilerde senle iyi olurlar onla kötü daha da ilerde ikinizle de kötü olurlar.böyle sürüp gider.önemli olan senin kocan sen kocanla aradaki dengeleri iyi kurmaya çalış görümcemler şunu yaptılar bunu söylediler demek yerine kocanın kendisinin görmesini sağla.sürekli şikayet eden konumunda olursan kocan sorunların senden kaynaklandığını düşünecektir.bazen sessizce beklemek daha doğru bir çüzüm olabiliyor.

erkekler genelde anneleri ve laf söyletmezler onlar çok kıymetlidir.
ama sizde yeni evlenen eltinizin ailesi için fikirlerinizi herkesin içinde belirtmeseydiniz
bence daha iyi olurdu tabi bu benm kendi fikrim.

Çözüm çok basit,seni rahatsız eden insanlarla seğrek görüşeceksin.
Asla eşinle o insanlar yüzünden tartışıp kendinide,eşinide
zor duruma sokmayacaksın.
Minimum samimiyet maximum huzur;)

benşm eşimde ailesiyle söylediğim şeylere senin fesatlığın der. çoğu erkekte var bu biraz daha sabret kendi darbe yiyince anlar.

gpromcelerıne agzının payını verıp kocanın basının etını yemeyeceksın. sorunu sen halletmıs cıcıs cıcıs yasayacaksın. yapabılıyorsan bunu dene :)

çözüm basit her yıl çocuk doğuracaksın kaka bezinden,çocuk maması parası derdin sadece sana ve çocuklarına endeksli yaşayacak kız kardeşlerini görmeye vakti olmayacak bebelerin derdinde

Nasıl yani? Ablalarıyla oturup basit kadınlar gibi seni mi çekiştiriyor kocan?
Neden onun gibisini bulamazmışsın. Bu kadar şımartma kocanı tepene biner sonraa, benden söylemesi

Sen de laf sokmalarına izin verme .lafmı söylediler anında cevabını ver eşinin seni savunmasına ihtiyacın yok ki Allah ağız vermiş .en azından kendini yemessin lafları yedikten sonra

bence kendini ezdirme ince ince laf sok sende resen onları umursama..onları umursamadığını göster daha çok deli olurlar o zaman önemseme -bu kadar öyle yaparsan üzülmezsin..onların yanınra kocana daha çok sarıl asla kavga ettiğinizi belli etme çıldırsınlar çatlasınlar belli ki kıskanıyorlar sakın açığını verme onlara

arkadaşlar daha öncekı konumdan eşimle aramızdaki ilişkimi bilenler bilir zaten,biz birimizi cok sevıyoruz ama eşim beni bazen delirtiyor.haftasonu kaynım evlendi,düğün,kız alma vs.herşey görgüsüzlük ve çingenelikten ibaretti , görümcelerim eşim herkes benım ailemi övdü ama onları yerden yere vurdular,sonra aksamolunca görümcelerimle yalnız kalınca sıra bana geldi. sokmadıkları laf kalmadı,eşimle ablası bugün beraber kımbilir nasıl doldurucak eşimi.bu benım kocam varya ben ne desem az yaa .gözünün önünde karısına laf edılıyor ama o kötüye cekmıyormus ben fesatmışım bana bunu dıyor,insan karısına fesat dermi yaa??? okadar cok ailesine helede ablalarına düşkünki anlatamam inanın benı unutuyor,ablaları daha ön planda .o bunu kabul etmıyor sacmalma önce karım tabiki diyor,ama öyle yapmıyor.kendimden cok ödün verdim ama yeter artık.bütün haftasonu gizli gizli ağladım.işyerındeyım suanda hala aglıyorum evet gtmek istemıyrm hiçbirinin yüzünü görmek istemıyrm benım evliliğim biterse sorumlusu onlar...eşimi kaybetmek istemıyrm ama onun gibisini bulamam biliyorum...ama nasıl akıllanıcak kımseye anlatamıyrm cok bunaldım anlatıp rahatlamak istedım...Çok üzgünüm çoook

arkadasım sılkelen ve kendıne gel hıc uzulme guclu olmasanda guclu gorunmeye calıs.Ben senın yerınde olsam benım yanımda yenı gelının aılesınden bahsettıgı zaman onların anladıgı dilden(çingenece-tatlicadiarzu-) ay sız ıkı gunluk kızın arkadasından konusuyosanız bunca zaman benım arkamdan neler dedınız kımbılır derdım.Kocamda netıcede onların soyundan onların tohumundan gelıyor onuda oldugu gıbı kabul etmeye calısır,gorusmelerını mumkun oldugunca kısıtlamaya calısırdım heralde.

arkdaşlar insan gibi sorunuma cevap veren herkese teşekkür ederim cok saolun..ama ben zaten bayramdan bayrma grsyrm onlarla bi görümcem şehir dışında yasıyor ve bekar ayda 1 kere gelır ve bendee kalır coğu kezde arkdslaryla gelır saygı olmadgndan....korkmaz85 cnm syledgnn aynısını sylemıstım onlara bana sen farklsın kıyaslanamazsın onunla demıslerdi..ben saf gibi tabı onların dediklerine inanmıyrm ama onlara cevap verip onların sevıyelerınede düşmek istemyrm,ama bi yandan da eşimin gözünün açılmasını istyrm ..... birde rica ediyrm konuyu anlamadan yorum yapan arkdslar hakeret sayılabilcek sözler sarfetmeyin saygısızlık yapmayın.

arkdaşlar insan gibi sorunuma cevap veren herkese teşekkür ederim cok saolun..ama ben zaten bayramdan bayrma grsyrm onlarla bi görümcem şehir dışında yasıyor ve bekar ayda 1 kere gelır ve bendee kalır coğu kezde arkdslaryla gelır saygı olmadgndan....korkmaz85 cnm syledgnn aynısını sylemıstım onlara bana sen farklsın kıyaslanamazsın onunla demıslerdi..ben saf gibi tabı onların dediklerine inanmıyrm ama onlara cevap verip onların sevıyelerınede düşmek istemyrm,ama bi yandan da eşimin gözünün açılmasını istyrm ..... birde rica ediyrm konuyu anlamadan yorum yapan arkdslar hakeret sayılabilcek sözler sarfetmeyin saygısızlık yapmayın.

onları kocana şikayet edip kendi huzurunu kacırma canım. madem sık gorusmuyorsun yılda 1-2 kere agızlarının payını ver birşey soylediklerinde. senin arkandan soylenilen şeyler varsa da bunları takma. kim kimin ne oldugunu biliyordur. eşinle huzurunu kacırma madem aranız iyi. sık görüşmiyorsun nasılsa şükret bence. eşin bunu simdiye kadar kabullenmemişse bu gunden sonra da bir değişiklik olmayacaktır. sen kafana takıp üzme kendini yeterki

konunun basligini anlamadim olurmusun oldururmusun ? bu konuda ne olmeye deger bi icerik var nede oldurmeye deger birileri ..
senede bir iki defa gorustugunuz gorumcelerinize karsi biraz sert geldi tutumunuz ..
esinizi size karsi dolduracaklarini nerden biliyorsunuz ? bence siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz ..
oncelikle sakin olun her insan ailesini sever ablalarini kardeslerini sever .. eger size esinizin yaninda apa acik bi sekilde hakaret edip sizi assagiliyorlarsa ve esiniz buna goz yumarsa zaten o evde durmaniz hata ..
ama yok bana laf soktular sen beni korumadin gibi seylerle esinizi huzursuz etmeyn
onlar size laf sokarsa sizde cevaplarini verin .. altta kalmayin siz kendinizi koruyabilirsiniz esinizin sizi korumasini beklemeyin ..

Son düzenleme:
Back
X