Olur olmadık heryerde uyuma.

remeye

olumlu düşünmeli
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
33
7
Şu bir haftadır uykumu alığımı düşünsemde iş yerinde uyuyabiliyorum birden gözlerim kapanıyor arabada bildiğiniz uyuyorum bunun nedeni ne çok merak ediyorum ama çok rahatsız olmaya başladım.
Bunun nedeni ne acaba bilen duyanınız varmı ? Yaklaşık iki aydır uykum geliyor ama kendimi tutabiliyorumdum taki 1 hafta önceye kadar bu durumu yaşayanlar varmı??

Bebekken sizi salliya salliya uyuttuysa anneniz yetiskin insan olunca bile mesela arabada sallaninca insanin uykusu geliyormus... ondan mi acaba?
Yada haftalarin yorgunlugu cikiyor...

Bildigim kadariyla hayir ama zaten uykumu cok duzenli alirim genelde ama cozemedim asiri yogun bir tempom yok haftalarca calisma hayatimda yogun degil

Yerinizde olmayı o kadar çok isterdim ki
Uykuya dalmak için resmen "düz duvara tirmaniyorum"
Ama siz yinede kan değerlerinize bir baktırın.

ben birkaç senedir yaşıyorum bunu misafirliği falan kıstım bu yüzden 2 sebebi olduğu kesin bir depresyon iki kansızlık

eskiden ben böyleydim. uykumu alamadıgım zamanlar
yer mekan önemli değil. neresı olursa olsun uykuya dalardım

hamile olabilme şansınız var mı ?
aynısı oluyor bende taa hamileliğin başından beri

Farklı seçenekler sunulmuş ancak ben bir de nörologa gitmenizi tavsiye ederim. Her ihtmale karşı tabi ki. Bazı rahatsızlıklar nörolojik olanlar uykuya sebebiyet verebiliyor.

b12 den olabilir belki ölçtürdüm çok düşük çıkmıştı bende. uyumada hiç problem çekmiyordum. hemen kapanıyodu gözlerim :)

Pharmaton balık yağın vitamin falan kullanabilirsiniz doktora da danışıp, ben de kendimi yorgun hissettiğim dönemlerde kullanıyorum düzenli kullanımda gece gece halay çektirir :)) Ayriyeten uyku düzensizliği için sabah sporu öneriliyor gündüz dinç geceyse mışıl mışıl uyuyabiliyormuşsunuz. ben yaptığım zamanlarda gerçekten etkili olmuştu. her yerde uyumak yorgun hissetmek eminim can sıkıcıdı.. ben 6ya kadar çalıştım. 9da uyudum 14.45te uyandım kendiliğinden. iyi uyumuşum demek ki yetti

Bir doktora görünmeniz lazım, son dönemde ortaya çıkan bir şeyse önlem alınacak bir şey olabilir. Şekerinize baktırın mutlaka

Şu bir haftadır uykumu alığımı düşünsemde iş yerinde uyuyabiliyorum birden gözlerim kapanıyor arabada bildiğiniz uyuyorum bunun nedeni ne çok merak ediyorum ama çok rahatsız olmaya başladım.
Bunun nedeni ne acaba bilen duyanınız varmı ? Yaklaşık iki aydır uykum geliyor ama kendimi tutabiliyorumdum taki 1 hafta önceye kadar bu durumu yaşayanlar varmı??
Ben yasamadim ama bu durumu yilardir yasayan bi esim var canim. Biz de simdiye kadar sebebini bilmiyorduk. Oyle hizli uykuya dalabiliyor ki hic farkinda bile olmadan araba kullanirken bile gozkeri kapanirdi. Sonradan ogrendikki bu gece uykularinin sorunlu olmasindan kaynaklaniyormus. Biz buyuk bi hastanenin uyku bolumune gittik bi dojtorla konustuk uyku apnesi olabilecegini soyledi zaten uyurken cok tikanir nefes alamaz hep asiri horlar. Siz de gidin bi hastaneye bence cok tehlikeli bi durum uyku apnesi,

X