- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi desert06rose
valla bir insan deli gibi aşıksa ve sonunda o kişi ile evlenemiyorsa ,ama birde başkası ile evlenip ona eşim diyorsa ,koynuna giriyorsa,birde çocuk yapıyorsa ben buna aşk falan demem
gazetede bir haber okumuştum.bir kadın görücü usulü evleniyor ama adam yalan söylemeyeyim kazamı geçiriyor ,hastamı oluyor bişi oluyor ve yatağa bağlı kalıyor ki bunlarda yeni evli..kızın ailesi bırak bu adamı diyorda kadın eşini bırakmıyor..yıllarca bakıyor..onu çok sevdiğini dile getiriyor..hatta henüz çocukları bile yok
yine bir haberde kavuşamayan aşıklar var ,kadın çok sevdiği adamı kaybediyor ve yıllarca aşkını kalbinde yaşıyor ,evlenmiyorda
severken ayrılıp ,sonrasındada aşkası ile hayatına devam eden insanların sevgilerine bir dönüp bakmak lazım ,gerçek mi yalan mı
tabi kader ,kısmet vardır ama birazda kaderimizi biz belirlemezmiyiz..
evde kurtarılacak hasta insan mı var ki ,kişi zengin kişi ile o hastayı kurtarmak için evleniyor....
Dogru söylüyorsunuz, bazi insanlarin aski o kadar kuvvetli oluyor ki, gözü o kisiden baska kimseyi görmüyor, kavusamasada ölesiye bekar yasiyor. Ama ben kadere cok inanirim. Kaderimiz kendi elimizde evet, ama bazen tercih ettigimiz yolu secerken, kaderimizde oldugu icin tercih ediyoruz. Yani bir insan baskasiyla evlendi diye, gecmiste yasadigi ask'i yalan sayamayiz herzaman. Insanlar cok farkli düsüncelerle evleniyor, herzaman kendi istekleriylede degil. Kimi zaman yalnizlik korkusu, kimi zaman aile baskisi vs vs..
Ama tabi ask'in gercek hali, kavusamayipta asla baska tenlerde sevgiyi aramamaktir.
Zaten o asklari, digerleriyle kiyaslayamayiz bile.