Olur ya evlenemezsek...=(

ailesi başkasınla evlendirmeyi düşünüyo olmasın?buda ailesine hayır diyemeyen erkeklerden falan olabilir yani çünkü durup dururken böle bişey denmez saçmaa! var bunun altında bişey!!!!! fakat sen sevdiğinden eminsen diyecek laf yok boşa kuruntu yapma denir!!!!üzme kendini herşey olacağına varır... Allah'ımız hayırlısını nasip etsin....:teselli:

ailesi başkasınla evlendirmeyi düşünüyo olmasın?buda ailesine hayır diyemeyen erkeklerden falan olabilir yani çünkü durup dururken böle bişey denmez saçmaa! var bunun altında bişey!!!!! fakat sen sevdiğinden eminsen diyecek laf yok boşa kuruntu yapma denir!!!!üzme kendini herşey olacağına varır... Allah'ımız hayırlısını nasip etsin....:teselli:
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. buna benzer bir olay da biz sevgilimle yaşadık..

bu cok can yakan bişey 3 yıllık ilişkimde bikes bile böle bi konusma
olmamıstı ama son görüşmemizde olursa biriyle evlenirsen benden baska shenay
ben seni hiç unutmucam dedi ve asla baskasıyla evlenmicem demişti şimdi ne
yapıyor bilmiyorum inanmak istiorum ama inanmıyorum inanamıyorum....:gitme:benneyaptımki

çok seven zaman zaman kaygıya düşebbilir cnm bence o da bunu kaygıdan dolayı söyledi bence çok kafana takmamlısın bunu ciddiye alıp almamaya sen karar vermelisin erkek arkadaşının davranışlarında bir anormallik değişme yoksa sorun da yok tatlım yerimseniben

Aile felan fasa fiso insan seveınce gozu gormez aıle vs...Bu dunyada herkes aılesının rızasıyla mı evlendı sankı...Onemlı olan su bır zaman snr yanında aıle olmayacak eşinle basbasa kalacaksın...Her ne kadar aılenın yerıne eş geçmese de...eşin olacak bu yuzden evlenecegın ınsan ıcın dogru kararlar vermelısın...

bilmiyorum canım onu zaman gösterir..ama ben sanmıyorum sadece korkusu var babasına konuyu açtığında başta büyük amcası (söz sahibi olan kişi) ben yabancıdan kız almam deyince babasıda onaylamış ondan sonra korku oluştu onda..kader..alnıma yazıldıysa zaten evleniriz

bence bu kadar geri kalmış bir aileye gelin gitmeyi düşünme mutsuz olursun. aile dediğin sevdinse senin mutlulupun önemli, der.

çok zor olur heralde
başkasını düşünerek başkasının yanında olmak
öyle karışık bir durum işte

bu durum sanıyorum ki kişiye göre değişiyo .herkes çok sevdiğinide sanıyo belkide aşk olarak değerlendirebiliyo sonrasında hiç umursamıyo belkide o sandıkları aşk değildi.belkide yaşadıkları acılara rağmen hayata yeniden tutunuyolar ve aşkı yeniden arayıp buluyolar .hayat herkese aynı şansı vermiyo malesef .aşkı 2. kere yakalayanlarda oluyo ALLAH mutluluklarınıda daim etsin ..Bu işler gerçekten nasip kısmet .Benimde çevremde sevipte ayrılanlar var ayrılmak zorunda olanlar var .bir arkadaş seven erkek feriştahı gelse asla bırakmaz sevdıgını alır demiş.hepte erkeklere yuklememk lazım tek aşk acısı çeken yarı yolda bırakılan bayanlar olmuyo herzamn .aşk acısı yaşayan ve onca yeminlere rağmen yarı yolda bırakılan erkeklerde çok .ve ben inanıyorumkii her insana aşkın yaşattığı mutlulukta acıda farklıdır.ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın (AMıN).benim canım böyle hikayeler duyduumda çok yanıyo... :(

ne yazikki yaşanılabiliyo aradan yıllar geçse bile unutulmayan aşklar vardır özellikle eskilerdeki aşklar amcam teyzemi sevmiş anneannem vermemiş aradan 25 yıl geçmiş olmasına rağmen amcam bana derdiki ahh o nenen yokmu vermedi teyzeni bana ikiside evlendi amcam vefat edeli 10 yıl oluyo teyzem çok sakin bir yapıya sahiptir aşkını sanki kalbine gömmüş gibi yüzü hiç gülmez

Kızlar gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Bu söz bence çok doğru.. Bizzat tecrübeyle sabit... Çok sevdiğim 10 ay nişanlı kaldığım hatta nikahımı bile yaptığım insandan ayrıldım..Düğünümüzü yapacaktık dğu görevi bitince yani 5 ay sonra..:a015: Çok zor allah kimseye yaşatmasın çok acı.. Ben bidaha kimseyle olamam hatta evlenmem gibi düşüncelerim var.. Ama hayat ne getirir bilmiyorm tabi.. :1no2: Canım yanıyor hala biteli 8 ay olmasına rağmen.. Bu acıyla başkasını hayatıma girdirmek çok yanlış olur ama buara kapımı zorlayanlar var.. Ben o kapıyı kapattım anlamıyorlar..Çok üzgünüm çoook

ASLINDA TAM OLARAK SEVıPTE BAŞKASININ OLMAK DEıLDE BENZER Bı KONU GEÇTı başımdan ortasona giderken sınıfa bi çocuk gelmişti y.emre ilk zamanlar farketmedim onu antepten yeni gelmiş çok saf bi çocuktu hiç bişey bilmezdigider soru sorar dalga geçerdim derken sevgili olduk çok sevdimm sonra liseye gittim lisede iken aramızda yüzük falan taktım şansızlıkki ögretmen parmagımda yüzügü görüp aldı çok agladım çok üzüldümmm ama neden gidip istemedim onuda biliemiyorum emre bana inanmadıı onu sevmediğim için yüzü takmadıgımı düşündü ve o ailesini geçindirmek için çalışmak zorundaydı o yüzden pk te görüşemiyoduk bide daha 16 yaşında idi biz hep konuşurduk askere gitgel evlencez çokta iyi anlaşırdıkk ölürdü benim için bir gün olsun kalbimi kırmadıı sonra benden bazı istekleri oldu sözde beni kaybetmemek için o isteklerinden korktugum için ayrıkldık ama arkadaş ortamımız hep aynıydıı hep görürdük birbirimizi bırakmadı peşimi ama diorumya ne idi yapmak istediğimm bilmiyorumm hep uzaklaştırdım kendimden derken kendine kız arkadaşı bulduu gene beni aradı gel dertliyim konuşalım hep gittim
sonraaa sıı işte koca bir sıfır annemle babam ayrıldı semtm değişti okuldu bilmem neydi derken görüşemedikk
unutum mu hayır unutmamıştım inanınki biri beni isteyene kadar yani evlilik için adım atana kadar gelip bulsaydııı gene olurdu işte kısmet deilmiş sonra duydumki mecbur bırakılarak evlendi daha 17 yaşında bende evlenmeden 4 ay önce eski semtimde gördüm onu aradım ve oturup biraz dertleştik eşinden ayrılmıştıı
hala çok iyi anlıyoduk birbirimizi anlaşıyodukta bana tekrar başlayalım dedi ama artık hayatımda biri vardı şimdi diceksiniz ki nedne hayatında biri varken aradın onu çünkü o benim emegimdiii o kadar temizdiki üstüne çamur sıçramasından korkardım o gün onada söledim tek istgim mutlu olmasııı
eski eşi ile barıştklarını duydum sevindim mi hayır çünküü oda istemiyodu o evliliği çok yıprandııı mutlu deil bliliyorum ama neden tekrar beraber anlamış deilim düğünüme çagırdım dayanamam gelemem dedi hayatımda tek pişman olmadıgım ilişkimdii beni sevdiğine inandıgım tek kişi
ama bu onu sevdiğim anlamına gelmez şuan bi ailem var ve çok mutluyum Allah onada mutlu olmayı nasip etsinn isterim

bu arada arkadaşım erkek arkadaşının böle sölemesi düşündürdü beni benim bir arkadşım var evlenmek zorunda bırakılıyoo o yüzden kız arkadaşlarından hep ayrıldı ciddi ilişki sürdüremediii ama o sölerdii sevdiği kızları incitmemek için öle bişi olabilirmi senin partnerinnde

Mutlaka içimizde vardır sevipte sevdiğinin başkasının olduğuna şahit olan..Allah kimseye göstermesin..ben duyunca gözlerim doldu yaşayanlara Allah sabır versin..:Saruboceq:

Dün sevdiğimle msn de konuşurken hiç beklemediğim bi anda fatos olurda bıgun benden vazgecersen ayrılırsak senı hıc unutmucam ben die bi cümle kurdu şaşırdımm :1shok: sen beni bırakmazsan ben seni ASLA bırakmam dedim..Allah korusunda baskasıyla evlensemde sen hep aklımda olursun deyince acayip kötü oldum gözlerim doldu.. senağlama sonra öle bişi olursa diyom aşkım yani bunu bil diye yani o zaman turan beni unutmuşmudur diye düşünme diye ekledi..korkumdan aklıma bile getirmiyorum öle bişeyi hiç düşünmek istemiyorumm :çok üzgünüm: ALLAH'IM KıMSEYı SEVDıKLERıNDEN AYIRMASIN..:Saruboceq:

SEVDıĞıNE KAVUŞAMAYANLAR,ELLERıN OLANLAR ŞUANDA NE DURUMDASINIZ HALA ıÇıNıZDE ONU YAŞATIYO MUSUNUZ GEÇEN YILLARA ıNAT PAYLAŞALIM??

yahu bu erkeklerin cidden beyni çalışmıyor yada bazı kadınlar çok saf....sana böyle bişi diyor ve sende ağlıyorsun,üzülüyorsun.....buna ancak gülünür....ayolll adam başkası ile evleniyorsa zaten seni unutmuştur..unutmadı ise neden evleniyor...aaa ben seni seviyorum ,sevgiyi aşkı sende yaşıyorum ,ama cinselliğide yaşayayım ,çocuğumda olsun ,ütümde yapılsın.yuvam olsun ama ben seni seveceğim...
yahu bu kadar basit yalanlara nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorummm

rabbim bütün sevenleri kavuştursun inşallah sizi de tüm sevenleri de ve aşkımla benide inşallah kavuştursun AMİNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne kötü bişey allah tardım etsin yaşatmasın böyle bişeyi kimseye düşünmek bile kötü

Nasılda peşin konuşuyorsunuz. "BUNU DİYEN ADAMDAN ADAM OLMAZ"

Tamam.. harcadın adamı iki dakikada...:bbo: bu iki kelimedenmi anladınız.. adam olmayacağını.

Senin durumuna birşey diyemem.. allah bozmasın..

Ama muradına henüz ermemiş insanlara bu kadar önyargılı olmayın...

Ben janselii'ye katiliyorum.
Tanimadiginiz bir insan hakkinda bu kadar bilmislik taslayip yorum yapmak cok yanlis.
Birakin tanimadiginiz bir adami, tanidiginiz bir insanin sevgisine ve askina bile yorum yapamazsiniz, cünkü bunu birtek o insan yasar.
Ben bu adamcagizin kötü birsey söyledigini düsünmüyorum.
Bana gelipte ben hic bir zaman sevdigimle beraber olamam karamsarligina kapilmadim demesin kimse, ben buna inanmam.
Adamcagiz iclenmis. Sevmese, laylaylom icin ciksa, bunlari söylemeye vakit bile harcamaz.
Lütfen yorum yazarken biraz daha dikkatli olalim.

yahu bu erkeklerin cidden beyni çalışmıyor yada bazı kadınlar çok saf....sana böyle bişi diyor ve sende ağlıyorsun,üzülüyorsun.....buna ancak gülünür....ayolll adam başkası ile evleniyorsa zaten seni unutmuştur..unutmadı ise neden evleniyor...aaa ben seni seviyorum ,sevgiyi aşkı sende yaşıyorum ,ama cinselliğide yaşayayım ,çocuğumda olsun ,ütümde yapılsın.yuvam olsun ama ben seni seveceğim...
yahu bu kadar basit yalanlara nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorummm

Cok sevenlerin ayrilip, baskalariyla evlendiklerini, ama yinede o eski sevgililerini unutamadiklarini duymadiniz mi hic?

Evet, seven insan sevdigini ne olursa olsun birakmaz. Hic bir bahanenin ardina siginmaz.
Ama birde kader ve alinyazisi var. Olmayinca olmuyor iste.

Cok sevenlerin ayrilip, baskalariyla evlendiklerini, ama yinede o eski sevgililerini unutamadiklarini duymadiniz mi hic?

Evet, seven insan sevdigini ne olursa olsun birakmaz. Hic bir bahanenin ardina siginmaz.
Ama birde kader ve alinyazisi var. Olmayinca olmuyor iste.

valla bir insan deli gibi aşıksa ve sonunda o kişi ile evlenemiyorsa ,ama birde başkası ile evlenip ona eşim diyorsa ,koynuna giriyorsa,birde çocuk yapıyorsa ben buna aşk falan demem
gazetede bir haber okumuştum.bir kadın görücü usulü evleniyor ama adam yalan söylemeyeyim kazamı geçiriyor ,hastamı oluyor bişi oluyor ve yatağa bağlı kalıyor ki bunlarda yeni evli..kızın ailesi bırak bu adamı diyorda kadın eşini bırakmıyor..yıllarca bakıyor..onu çok sevdiğini dile getiriyor..hatta henüz çocukları bile yok
yine bir haberde kavuşamayan aşıklar var ,kadın çok sevdiği adamı kaybediyor ve yıllarca aşkını kalbinde yaşıyor ,evlenmiyorda

severken ayrılıp ,sonrasındada aşkası ile hayatına devam eden insanların sevgilerine bir dönüp bakmak lazım ,gerçek mi yalan mı
tabi kader ,kısmet vardır ama birazda kaderimizi biz belirlemezmiyiz..
evde kurtarılacak hasta insan mı var ki ,kişi zengin kişi ile o hastayı kurtarmak için evleniyor....

ben sevdiğimle akrabayım.. bu cumartesi sözleniyoruz allah kısmet nasip ederse.. düşünüyorumda ya ayrılırsak.. onun başkasıyla evlendiğini düğün davetiyesinin eve geldiğini aklıma getirmek bile istemiyorum ...
allahım sen bizi ve bütün sevenleri hiç ayırma

Back
X