Oluşabilecek gebelik çatlakları için..

Bende bir siseye
zeytinyagi
corekotu yagi
aci badem yagi
yasemin esansi ekledim...her gun kullaniyorum...
ise yarayacak mi bakalim

Bıo-oıl karışık bitkisel yagını onerdı doktorum benım goguslerim cok buyudu ve catladı ben goguslerim ıcın kullanıyorum su anda. Zaten bu yag oluşacak catlakları onlemek ıcın degıl olusmus olanları kapatmak için kullanılıyor. Tavsiye ederim tamamen bitkisel ve cok guzel kokuyor :)
Oluşmuş câtlaklari yok etti mi acaba sizde bu ürün

Selam kızlar ben de daha yeni tazecik hamile haberimi aldım :) şimdiden araştırmaya başlayayım dedim kremler vs ne tavsiye edersiniz :)

Selam kızlar ben de daha yeni tazecik hamile haberimi aldım :) şimdiden araştırmaya başlayayım dedim kremler vs ne tavsiye edersiniz :)
hayırlı olsun benim de çok yeni henüz kakao yağı/kremi çok yazılmış onu almayı düşünüyorum evde masaj yağı var hamileler kullanabilir diyor içinde lavanta yağı. susam yağı. badem yağı var bir de zeytinyağı da faydalı olur diye düşünüyorum.

Bir de göğüse süreceğimiz krem ayrı mı olmalı merak ediyorum.tecrübeli anneler el atıno_O

Olacagı varsa oluyor ne yaparsak yapalım. Mustela kullandım ben gögüs ,bacaklar ,karın ,bel pehlivan gibi yağlanıyorum :)) 39+ lardayım şimdiye kadar hiçbişe yokken gitti de 40. Haftada bikaç çatlak oldu :) hem karnımın alt kısmında hemde bacagımda. Az ama bikaç çizgi , tabi daha devam eder mi bilmem.
bu saatten sonra çatlamam diye düşünüp son hafta çatlamak da ayrı bir travma :)) sağlık olsun napalım ;)

Her banyo sonrası ıslak vücuda bebek yağı sürdüm 20kg aldım bir tek çatlak olmadı..kesinlikle tavsiye ederim ve hala da devam ediyorum çok güzel nemlendiriyor...beklemene gerek yok hemen al yarın başla kullanmaya:)
Merhaba bu mesajı yıllar önce yazmışsınız fakat profiliniz de gebelik takviminiz var sanırım hamilesinz tekrar , Eger öyleyse hayırlı olsun .. çatlak oluşumunu bebek yağı yeterince engelledimi?

Back
X