Oluuma isim aryorum yardm edin

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
teriier cinsi köpeğim var 4 aylık erkek ona uygun bi isim arıyorum rıfkı koyayım diye bi ara düşündüm ama danalıdan kopya çekmiş gibi olmak istemedim.rıfkı gibi hem esprili hemde küçük oğluma uyan bi isim bulur musunuzzz

teriier cinsi köpeğim var 4 aylık erkek ona uygun bi isim arıyorum rıfkı koyayım diye bi ara düşündüm ama danalıdan kopya çekmiş gibi olmak istemedim.rıfkı gibi hem esprili hemde küçük oğluma uyan bi isim bulur musunuzzz

benim de köpek terrierrrr

rıfkı ne ayollll sırnaşık şey

buldum "PAPRİKA" koy !!!! :jeyyar:

Ben buldum dedimya size türkçe amailginç olsun diye bi arkadaş koydu çok oyuncu çok atılgan tuttuğunu koparan istediğini yaptıran bi köpiş benimkisi adıda huyuna göre olsun dedi hemde benim istediğim gibi türkçe ve ilginç bi isim [ı]cabbar[/ı] nasıl olmuşşşş hakkatende çok cabbar yaww

paşa koy. veya beyazsa köpük koyabilirsin. başkaaa avni de olabilir madem türkçe istiyorsun. rengine göre karamel veya zeytin. ya da oscar olabilir gerçi türkçe değil ama.

poffmmm.jpg

buda benim oğluşum büyüyor artık 4 aylık olacak nerdeyse

gamzegazel sen isim arayadur ben sana birşey sorucam.evde muhabbet kuşu ve balıktan başka hayvan bakmadık,kızım da seninle yaşıt o da terrier cinsi köpek istiyor.bakımı nasıl zor mu ,nereden alabiliriz.cevaplarsan sevinirim.

Bakımı öyle sanıldığı gibi zor değil aslında en büyük avantajı tüyü dökülmüyor.çok tüylü olmalarına rağmen hırpalamadıkça tüyleri dökülmüyor.yemeklerini kendileri yiyor ...zaten tam oyun köpekleri bütün gün oyna yorulmazlar.yalnız kalmaktan hoşlanmıyorlar.ama soğuk hayvanlar olmadıkları için ben yalnız bırakınca biraz küsüyo 5 dk sonra kendi geliyo yanıma .sıcak kanlı cinsler terrierler.yıkayıp kurutuyorum çok basit bi şekilde ..hırçınlıkları yok....tüylerini tararkende canı yanmadığı sürece karşı çıkmıyor aksine kendisi yatıyor tara die...eziyetleri hiç yok..birçok eğlenceli şey öğretip oyun oynayabilirsiniz

Evde herşeyi oyuncak edebiliyo ...herşeyi yiyorlar yemek seçmiyo hiç ne verirsen yiyor ama ben herşeyi vermiyorum çünkü tatlı tuzlu ve yağlı yemekler kör ve hasta etme olasılığı var. çok narin köpekler bunlar çabuk üşüyorlar ...diğer köpekler gibi sokakta kalamıyorlar.aşıları dışında masrafıda olmuyor bana hiç.mamasını alıyorum oda ucuz zaten.

Canım netten alabilirsin. Hayvan petshoplarında bulunur .hayvan satan dükkanlarda.ama netten araştır bi önce fiyat hakkında bilgi sahibi ol .bide benimki bolonese terrier .terrier çeşitler çok fazla netten araştır ben sana özelden adres vereyim oradan bi bak bakalım olurmu

Back
X