oluvasyon testiyle hamile kalanlar

Guzel_goz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
135
78
13
Merhaba arkadaşlar. Benim sorum yumurtlama testlerinden kac gün sonra hamile olduğunuzu anladınız? Gerçekten yumurtlama testi yardımcı oluyor mu? Ben ilk defa deniyorum bu testleri, ins güzel sonuçlar alırım bu ayin sonunda. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim

benim bildiğim yumurtlama günü olan ilişkiden 12 gün sonra yapılan gebelik testlerinden sonuç alabiliyorsunuz.

benim bildiğim yumurtlama günü olan ilişkiden 12 gün sonra yapılan gebelik testlerinden sonuç alabiliyorsunuz.
Ay ins tutarda. Yumurtlama günüm testlere göre dün ve bugün olarak. Ama gun aşırı iliski spermleri kaliteli kaybettirir sanırım Bu ay bari güzel haber alırım.

canım bende bu ay ovulasyon testi kullanarrak hamile kaldım ben 10 gun sonra ögrendim yumurtlamadan ve erken öğrendim adetime 6 gun var daha ve testi farkli kullandım ben özelden anlatabilirim

Ay ins tutarda. Yumurtlama günüm testlere göre dün ve bugün olarak. Ama gun aşırı iliski spermleri kaliteli kaybettirir sanırım Bu ay bari güzel haber alırım.

inşallah ama stress yapmayın bende 1 ay denemiştim o testlerden yumurtlama gününüde tutturmuştum ama sonuç negatifti. zaten bi dahada denemedim.. sonra hiç kafaya takmadığım bir ayda hamile kaldım.. yani stress en büyük düşman mümkün olduğunca rahat olun, cinsel ilişkiye çocuk yapma işi olarak değil zevk almak için girin..

Evet doğru ama mümkün olmuyor ki takmamak.

Ayın 11inde ovulasyon testim çift çizgi göstermişti, ayın 23ünde hamile olduğumu öğrendim reglime 4 gün varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…