Mune
tesekkur ederim tarafsiz yorumunuz icin.
Ve diger zaman ayirip yorum yapan arkadaslarada tesekkur ederim.
Bu sabah ilk is dr. A gittik.
Tabiki size gonderdigim sadece bi kan testi degil onun disinda 2 kan testi daha ve onlar dada anormal degerler bulunuyo ve rontgen tabiki.
Ozetlicek olursak dr.Bi cok oneride bulundu daha erken oldugunu bazi antibiyotiklerle bunun onune gecilebildigini soyledi eger onlem alinmazsa ilerleyince farkli oldugunu anlatti.Her hafta kontrolm 1 torba dolusu ilacim ve zank diye sutten kesmek zorunda kaldigim ve bulasici olma ihtimaline karsi yanina yaklasamadigim bi bebegim var.Bu benim icime dert olan kendimi kotu bi anne gibi hissediyorum sacma gelicek tabiki benim elimde degil ama oyle.Haftaya tekrar tahlil yapilacak sonuctaki degisimlere bakilacak.Yani bu kadar.Ben buraya 3 ay oncede bi konu acmistim yine boyle rahatsizlanmis 1 ay iyilesememis emzirdigim icin agri kesici bile icmemistim.Neyse Allah herkese saglik sihhat versin bebegim olmasa buraya panikleyip konu acmazdm.İnsallah duzelecek.İyi dualariniz icin tesekkur ederim Allah ruhlari hastalikli insanlara da saglik versin cok onemli amin.