- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Doktor.
O geldi aklima ondan yazdim yeminlen bak.neyse saolçok ağrınız var ve bihter ziyagil repliğiyle konu açıyorsunuz. amacınızın yardım almak olduğuna emin misiniz? neyse geçmiş olsun.
Onu da doktora soracaksınız napacaksınız diye.Internette arastirdim oluyomus boyle seyler hamilelikte dio doktor napcakki bna
öneri yerine doktora gitsen diyorumNot: Nolur konuyu tasimayin admin gebelikte yazdim oneri gelmedi belki simdi derdime derman olunur.
Saka maka biyana iki gundur cok kötüyüm 28 hafta gebeyim uzaninca nefesim kesiliyor surekli saga sola donup donup duruyorum.simdide bel agrim karnimin yan tarafi cooooooookkkkk agriyor onericeniz bisi varmi...
Haklisin en iyisi yarin gitmek boyle olmucakOnu da doktora soracaksınız napacaksınız diye.
Aslında ironiyle yazdım Doktor diye illaki gitmişsinizdir dedim ama bi doktora dahi gitmeden bu ağrıları kendi kendinize çekiyorsunuz.
Şimdi burda bitki kürü deseler, şunu yap bunu yap deseler yapabilecek misiniz, o çocuğu riske atarak?
Randevu alın ve gidin, hiç bişey yapamasa magnezyum falan verir.
Ve doktor aslinda magnezum yazmisto kafamdan saldim gidip ilaci almamistim ozaman onemsememistimOnu da doktora soracaksınız napacaksınız diye.
Aslında ironiyle yazdım Doktor diye illaki gitmişsinizdir dedim ama bi doktora dahi gitmeden bu ağrıları kendi kendinize çekiyorsunuz.
Şimdi burda bitki kürü deseler, şunu yap bunu yap deseler yapabilecek misiniz, o çocuğu riske atarak?
Randevu alın ve gidin, hiç bişey yapamasa magnezyum falan verir.
Doktor civanım doktor doktor civanımVe doktor aslinda magnezum yazmisto kafamdan saldim gidip ilaci almamistim ozaman onemsememistim
Internete boyle seyler yasaniyomus die doktora gtmedm yoksa dun giderdim yaDoktor civanım doktor doktor civanım
Valla iş yaparken bi aşkı memnu açim dedim , başlığı görünce ne oluyor dedimçok ağrınız var ve bihter ziyagil repliğiyle konu açıyorsunuz. amacınızın yardım almak olduğuna emin misiniz? neyse geçmiş olsun.
Tesekkur ederim darisi tum gebelern basna insallahHamilesiniz, iki kişi yaşıyorsunuz. 2 kat daha özenli olup, internette doktor olmayı bırakıp doktora gidin. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla evladinizi kucağa alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?