Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler canım Valla idrar testlerim git gide koyulaşmıştı. Ama sağlıksızsa düşüyor bu çocuklar bir şey yapamıyoruz ve o korku hep olacak anlıyorum seni. Dua edeceğiz artık napalım... benim doktor bu ay aşılamaya çağırdı iki kimyasaldan sonra sanırım riske atmak istemiyor artık
Ben bu kadar olana kadar takip etmedim canım. Benim sıkıntı beta hcg olduğu için hep kanda takip ettim. Sen yine aynı olacak diye düşünme. Her gebelik kendine özel. Diğerleri sağlıksız olacak diye bu da olacak diye bi şey yok ki. Sen gönlünü ferah tut bebişin de ferah olur
Ben bu kadar olana kadar takip etmedim canım. Benim sıkıntı beta hcg olduğu için hep kanda takip ettim. Sen yine aynı olacak diye düşünme. Her gebelik kendine özel. Diğerleri sağlıksız olacak diye bu da olacak diye bi şey yok ki. Sen gönlünü ferah tut bebişin de ferah olur
Haklisin canim herseyin hayirlisi bende hep idrar testiyle takip ettim diger 2 kimyasalda kesinlikle koyulasmiyordu biraz koyulasip sonra tekrar siliklesiyordu ozaman anliyordum kimyasal oldugunu cok sukur bu koyulasti artik Allahtan hayirlisi