- Konu Sahibi esmergizmo
- #1.641
Kendinizi derse verin bence evde durmayın kütüphanede çalışın.Calismak her zaman kafamı dağıttı benim 7 yıl çıkıp durmadan ayrildigim ilk sevgilimin acısını ders çalışarak atlattım.Son olarak yaşadığım acıyı da hastanede çalışarak arkadaşlarımla vakit geçirerek atlatıyorum.Biraz fazla abarttım belki de evden bile yatan hastaları takip ediyorum kafam mesgul oluyor bir seylere vermeli insan kendini.Spora da gidiyorum en kötü animda yazıldım hatta.Kendinize acımayın lütfen senelerce acı çektiğim ilk aşkım evlenecegini duydugumda krizlere girmiştim şimdi kızıyla fotoğrafına bakıp ya ne tatlı kızı var diyorum çünkü yeniden başkasını sevebildim o da çok kırdı benden 1 ay sonra başkasıyla çıktı evlenme teklifi etti 3 ayda kızla çıkarken bana hastalığıyla ilgili soru sordu utanmadan kıza da kuzenim dedi.Bu da geçecek yeniden sevebileceğim biliyorum.Sadece kendini düşün asla bakma onlara sosyal medyada durduk yere beni engelledi beni ama fake bir hesap açmıştı ayni ad isyerinin fotolari muhtemelen kız engelledi ben onun fake hesabini da kizi da engelledim bakmayali 6 ay oldu umrumda degil gecen hastanede karsilastim inan taniyamadim kilo almis bir tuhaf olmus beni gorunce morali bozuldu ben de kafami cevirdim sonra.Sanirim dermatoloji istiyorsun 72 istediğine göre benim ideal hedeftim yoktu dahiliyeci oldum ama çok mutluyum ins sen de hedefine ulaşırsın.