- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
O da aynı şekilde zorlanıyor ama böyle bir yandan görüşmeye devam edip bir yandan ayrı kalamazsınız, ya tamam ya devam deyin böyle olmaz. İleride iyice saçmasapan bir hal alacak bu durum, kangrene dönüşmeden kesip atman lazım atacaksan. Ya her şeyi son kez konuşun bitirin ya da sürdürün.
valla anlamadım astoria. gerçekten derdi ne amacı ne
yarın geri dönüyor ben de biraz yalnız kalıcam
sanırım içim soğuyor canım acıdıkça. sürekli umursamamaya çalıştığım hatalarını düşünüyorum bazı sorunlarımızı düşünüyorum.. beni çok yıpratmış. kendimden çok onu düşünür olmuşum. her şeyini kabul etmişim kör gibi. halbuki bazı sorunlarımız var mesela konuşamamak gibi mesela cinsellik gibi vs. konuşmaya çalıştığımda kaçmaları gibi.
en azından 5 senedir ben zaten var olmayan bi adamı sevmeye çabalıyormuşum sanki. benim yoldaşım arkadaşım olmuş ama ötesine geçememiş 5 senedir.
Sanirim TUS'a hazirlaniyorsun, cok cok zor bir sinav oldugunu biliyorum. Bolca morale ihtiyacin var aslinda ama ailen normal degil belli, anlayacaklarini sanmiyorum. Hayatta bazen kendimizden baskasi kalmiyor maalesef. Umarim en kisa zamanda kendini toparlayabilirsin, elimden sadece bunu soylemek geliyor.