En önemlisi kimseye bağlanmamak dayanmamakmış hayatta, Allah'a dayanıp güvenmek gerek bugün içinde yarınlar için de ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim, herkes yüzüstü bırakabiliyor ailen, eşin, çocukların arkadaşların ama sen inancını kaybetmez umudunu yaşatırsan Allah daha iyi bir hayat nasip eder, başka güzellikler verir kaybettiklerinin yerine, her şerde bir hayır olduğunu hemen anlamak zor ama belki zamanla iyiki böyle olmuş diyeceksin, sen kalbini temiz tuttuğun iyi niyetli olduğun sürece inşallah hayatında güzel dostlar ve güzel insanlar olacaktır. Allah büyüktür belki de daha erken veda etmek ömrümüzün sonuna kadar o yükü boşuna taşımaktan iyidir. Sadece sınav olarak görme geleceğini, insanlar sana bunu söylemeden önce hedefini sen belirle, başka bir iş arayışın olsun, sana uygun olacak özel sektörde de pek çok iş vardır, tek bir noktaya odaklanırsan senin için etraftaki diğer seçenekleri göremezsin, sınavı kazanmak için gelmedin bu dünyaya, insanlar hayatlarını farklı şekilde kazanıyorlar, örgü örerek, takı yaparak dahi ekmeğini kazanan insanlar var. Hem yeni bir iş ortamı yeni arkadaşlıklar belki beğenebileceğin birisiyle tanışmanı da sağlar, asosyalim diyorsan kesinlikle zumba gibi grup dans derslerine katılabilirsin b-fit bu konuda çok iyi hem de sadece kadınlara özel, veya belediyenin verdiği ücretsiz kurslar oluyor, hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul da her ilçede var. Hem sosyalleşip hem de yeni birşeyler öğrenebilirsin, meslek edindirme amaçlı çoğu kurslar.