Ben de erkeklerin artik kariyere onem verdigini dusunuyorum. Eskiden kizlar erkekte kariyer arardi simdi erkekler de ariyor. Bence de bunub etkisi var. O yuzden sen de kariyerini yapmalisin ama bunu en cok kendin icin yapmalisin. Ama bence bu erkeklerin kariyer sahibi kiz istemelerinin altinda gercekten bi eziklik problemi var. Bir yerde ezilmis daha sonra biseyler basarip kendilerine sahte ozguven yaratan insanlar. Yanlarinda kariyer sahibi guclu insan istiyorlar ki onlarla beslensinler.
kesinlikle!
kariyer öyle hoppadanak olmaz. ben de kariyerli erkek istiyorum ve onun için emek verdim tusa hazırlanırken o sabah uyandırdım dersaneye bile birlikte gittik yazıldık, gece uyumadan moral veren bendim, ne zaman dersten kopsa heveslendiren hayal kurduran bendim, kafası dağılsın diye gezdiren bendim, vakti gitmesin diye 5 dk yanına uğrayıp moral veren bendim! sınavından önce düzgün beslensin diye yemek yapan bendim
sıra bana gelince! ne yaptı peki? hiç. sadece gezmece. o da benim için değil kendi içindi. 3-5 alışveriş budur. hani emek? hani? aksine ben ne zaman odaklansam benim odağımı bozdu bu kadınla bi klinik yemeği olurdu bi bakardım fotoda yanyanalar 20 kişi içinde denk gelmişler! ne tesadüf! içkili ortam vs hobaa ben dağılırdım. zaten o toplantılardayken ders asla çalışamazdım içim bir huzursuz olurdu otururdum böyle.
kariyerli insandan beslenmek onun havasını atmak için istiyorlar, yarışmak için istiyorlar.
benim ex hakkaten hastaymış bu konuda şimdi fark ediyorum. telefonumun içine alkol kaçtı ekranı bozuldu yeni telefon aldım hopp haftasına telefonunun içine alkol kaçırıp bozdu yeni telefon aldı!
ailem doğum günümde bana araba hediye etti çok eskiden beri verdikleri bir sözdü. hop 1 hafta sonra o da arabasını değiştirdi!
yani benimle meğerse yarışıyormuş sürekli.
ben kariyer olarak geride kalınca da bu sefer küçük gördü.
eh bu durumda şu an sevgili olmasak da onunla ben yarışıp onu sinir edeceğim.
kaçan balık büyük olur murat efendiii!