Iyi geceler hanimlar gercekten icim parca parca öluyorum.Esim evi terk etti.Nasil oldu anlamadim.Soyle zamanında benim namusuna dil uzatan akrabaları oldu.Ama eşimin ailesi tarafından hep baskı yapıldı işte olmuş ne var bunda küslük olmaz falan filan.Tamamda namus bu ötesi varmı arkadaşlar soruyorum.En son bayramda ben evdeyken eşim oraya gidiyor bayramlaşmaya.Sok oldum işte ailesiyle gitmiş şaka yapıyor sandim önce isteyerekmi gittim diyor .Bende dedim zorlamı soktular seni oraya. Ben sana da güvenmeyeceksem kime güvenicem.sen benim kocamsin benim namusuna laf atılmış ne demek bu dedim.Iste o laf zoruna gitmiş çekti gitti evden .Perişan oldum çocuklar şok oldu resmen.Tamamda arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum olur mu böyle şey kaç sebe geçerse geçsin unutulur mu.Size soruyorum. Evet herşeyiyle çok iyidır ama sırf ailesine hayır diyemediği için revamı bu bana çok üzüldüm kahroldum Ne yapacağımı bilmiyorum ailem beni suçluyor ne var bunda işte gitsin ne olucak kaç yıl olmuş falan filan.Ama diyorum ya sindiremiyorum bir türlü bir akıl fikir verin Allah rizasi için çocuklar bir tuaf oldular üzulmekten