Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün aile derken bu iftirayı kv.kiz kardeşi eşi oğulları kızları gelinleri hepsi.Beni arayıp söyleyen kaynanamdi.Bak işte böyle böyle iftira atıyorlar dikkat et bir zarar vermesinler diye işte kızları sürekli telefonla rahatsız ediyorlardi beni ogullari kayinpederimi kaynimi ayni sekildeKaynananizin kız kardeşinin attığı iftiraya neden bütün aileye mâl ediyorsunuz ?
...
Teşekkür ederim bende onu dedim diye gitti.Agrina gitmiş.Iste çocuklar sorunca ne diyeceksin niye arkasında durmadın annemin deyince ya da ben arkanda kocam var diye boşuna güveniyormuşum dedim.Cok zoruna gitmiş o laf üstüne evden gitmişEşinin gidesi varmış.
Bu arada soylemeden de gecemeyecegim, forumda az cok taniyan bilir beni, burda ataerkil bir dusunceyi savunmayacagim, kadin/erkek farketmez, eşinin arkasinda duramayan insandan bir cacık olmaz.
Ne demek esine iftira eden insanlarin elini opmek, baska bir uye de dayak yedigini affettiklerini yazmis, neyse bisey demiyorum damdan yeni ciktim...
Bütün aile derken bu iftirayı kv.kiz kardeşi eşi oğulları kızları gelinleri hepsi.Beni arayıp söyleyen kaynanamdi.Bak işte böyle böyle iftira atıyorlar dikkat et bir zarar vermesinler diye işte kızları sürekli telefonla rahatsız ediyorlardi beni ogullari kayinpederimi kaynimi ayni sekilde
Söyle söyleyim.bu olay yüzünden kaynanam bir zaman görüşmedi sonrasında (bu arada sadece bir yıl görüşmediler )Bunlar yüzsüz insanlar var kapı gelmeye başladılar hatta eşim bayağı tepki verdi .Kv.iste benim kardeşim ne olusa olsun görüşürüm dedi.Ama biz 10 senedir görüşmeyiz herkeste bilir sülalede.Neyse ama Kv sürekli.oldu işte aman zaman geçti üstünden bilmem bisey ama eşim asla diyordu asla.Hatta bayramın ilk günü de konuştuk aynıydı fikri sonra abisiyle gitmiş anlayamadimki niye.Soruncada isteyerek mi gittim diyorPeki eşiniz annesine mi gitti, bu kısmı anlamadım ?
Teşekkür ederim bende onu dedim diye gitti.Agrina gitmiş.Iste çocuklar sorunca ne diyeceksin niye arkasında durmadın annemin deyince ya da ben arkanda kocam var diye boşuna güveniyormuşum dedim.Cok zoruna gitmiş o laf üstüne evden gitmiş
Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini
Yok ne kusuru aynısını dedim hicmi zoruna gitmedi dedim ben utandım senin adına dedim.Hic ses etmedi he he haklısın dedi .Onu derken de sanki kacar gibi üzerini değiştirip gitti.Sok oldum .Ne bir cevap ne bir soru .Ee ne olacak şimdi kendi ailem bile beni suçluyor şımardın sen işte ne var gitsin teyzesi kaç senedir konuşmuyordu yeter gibi bir sürü saçmalık.Bendemi bir sorun var anlamıyorum ki sırf akraba diye herşeye tolerans gecememkiKarisina o... diyen insanlarin evine gidip caylarini icmek zoruna gitmemis de bu mu zoruna gitmis? Ay papucumun sogan erkeği, kusura bakmayin ama... esiniz disarda tavuk evde horoz olmaya calisiyor, yemeyin bunlari.
Söyle söyleyim.bu olay yüzünden kaynanam bir zaman görüşmedi sonrasında (bu arada sadece bir yıl görüşmediler )Bunlar yüzsüz insanlar var kapı gelmeye başladılar hatta eşim bayağı tepki verdi .Kv.iste benim kardeşim ne olusa olsun görüşürüm dedi.Ama biz 10 senedir görüşmeyiz herkeste bilir sülalede.Neyse ama Kv sürekli.oldu işte aman zaman geçti üstünden bilmem bisey ama eşim asla diyordu asla.Hatta bayramın ilk günü de konuştuk aynıydı fikri sonra abisiyle gitmiş anlayamadimki niye.Soruncada isteyerek mi gittim diyor
Maalesef birde bana ne dedi biliyormusunuz aman zaten türkiye de onlar burda görusmuyorumki burda yine küserim güleyimmi agliyayimmi bilmiyorumkiIyi Rabbim herseyi görüyor diye Susup oturalim. Dayak yiyen de bosanmasin o zaman Rabbim görüyor ya
Konu Sahibi başlığı okuyunca amansız hastalık mı diye girdim ama değilmiş.
Tatafini seçmiş esiniz
Yok aynısını bende sordum evine gitmiş çünkü bu zamana kadar onlar geleceğini duysa bile gitmezdi annesinin evineBelki gerecektn bir nedeni vardır ?
Teyze evine gitmesi affedilemez tabi ama kv. Evinde gorusmuslerse bir şey diyemiyorum.
Zaten öyle yapmıştı eşim o olaydan beridir görüşmüyorduk.Hatta onların lafı edildiğinde bile çok sert tepkiler verirdi.Onlarda biliyordu tavrımızı.Hatta herkes benim anlamadığım bakın diyorki isteyerekmi gittim ee diyorum nedir o zaman annenin lafiylami yoksa abininmi.nedir yok cevap yokBence de konuya göre değişir ama bu olay yıllar önce olduğunda yine de evlendiyseniz ya da evliliğinizi sürdürmeye karar verdiyseniz, sürekli senelerce bu konuyu açmamalısınız bence. Yani olay olduğunda kesip atsaydınız anlardım da adam da her gün bunun kavgasını yapmak istemiyordur.
Kesinlikle sizin namusunuza laf edilmesi kabul edilebilir değil ama insanlar kavga esnasında insanlıktan çıkıyor maalesef. Keşke yaşanmasaymış, keşke siz de kocanıza 'namusuma sahip çıkamıyorsun' gibi anlaşılcak ağır şeyler demeseydiniz bence. Umarım düzelir![]()
Yooo oda çok iyi becerir tartışmayı hatta beni çoğu kez bastırır haklı olsam bileBir de insanların reaksiyonları farklıdır: siz çatır çatır tartışmayı konuşmayı becerebiliyorsunuzdur, bazısı beceremez içine kapanır ve kaçar. Eşiniz 2.si gibi bence, o yüzden sizin gibi olmasını beklemeseniz daha iyi olur
Yok koca gitti diye değil çocuklar ağlayınca çok kötü oldum onlar için üzüldüm hatta dedim bak yapma yarın birgün ne bileyim düzelse bile bu çocuklar bu günü asla unutmazlar dedim. Onlar için üzüldümKocanız gitti diye oluyorsunuz. Cok arabesk fazlaca dram ne biliyim enteresan koca endeksli yasamayin bugün gider yarın gelir ve hatta bosanabilirsiniz olası şeyler üzücü ama olası![]()
Yooo oda çok iyi becerir tartışmayı hatta beni çoğu kez bastırır haklı olsam bile