• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Kızmayın ama ben sizin tavrınızdan haklı olara çok içerlediğinizi ve keskinleştiğinizi hissediyorum. Bu normalde olan şeylerden farklı, bence sakinleşin, üstüne gitmeyin, hazır olduğunda sakince iletişim kurmayı deneyin
Rica ederim niye kızayım o yüzden döktüm içimi buraya. Dedimya şaşkınım bende özür nazır beklerken çekti gitti.Özur derken hanı ya gittim iste yada diyorum ya ilk sorunda son sorumda nedendi benim.Bir sebebi olmalıydı. Beynim durmuş gibi çocukların yanında dik durmaya çalışıyorum üzülmesinler diye ama bugün resmen o ev salladı beni sadece kendime şunu sordum ben bunu hak edecek ne yaptım

Kusura bakmayın ben tam anlayamadım . Eşiniz kendi annesinin evine mi gitti yoksa size iftira attığını söylediğiniz teyzesinin evine mi ?

Teyzesine ki senelerdir görüşmüyorduk zaten bu olaylarla alakalı.
Keşke gitmeseymiş ama olan oldu artık . Eşinizle konuştuğunuzda sadece ne kadar üzülüp kırıldığınızdan bahsedin eminim o da yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır belki de pişman bile olmuştur . Biraz zaman tanıyın bakalım eşiniz sizi aradığında ya da eve döndüğünde nasıl davranacak . İnşallah herşey yoluna girer .

Keşke gitmeseymiş ama olan oldu artık . Eşinizle konuştuğunuzda sadece ne kadar üzülüp kırıldığınızdan bahsedin eminim o da yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır belki de pişman bile olmuştur . Biraz zaman tanıyın bakalım eşiniz sizi aradığında ya da eve döndüğünde nasıl davranacak . İnşallah herşey yoluna girer .
Teşekkür ederim

Başlıkta Ölüyorum derken vallahi amansız bir hastalığa yakalandın çaresi yok çoluğun çocuğun için üzülüyorsun gibi bir şeyler kafamda kurarak girdim konuya...

Bir adam için ölünür mü ya? Giderse gitsin yol orda, adam dediğin karısının namusu için yaşar seninki adam değil ki, adam olsa bu tavırları sergilemez...

Başlıkta Ölüyorum derken vallahi amansız bir hastalığa yakalandın çaresi yok çoluğun çocuğun için üzülüyorsun gibi bir şeyler kafamda kurarak girdim konuya...

Bir adam için ölünür mü ya? Giderse gitsin yol orda, adam dediğin karısının namusu için yaşar seninki adam değil ki, adam olsa bu tavırları sergilemez...
Yok yok çocuklar öyle üzülünce kahroldum.Kendimi suçladım bir an acaba dedim susup bisey olmamış gibi mi yapsaydım.Ana yapamam ki nasıl böyle birseyi sineye çekebilirim. Belki beni abartıyor bulabilirler.Ama kendimce namus denilince orda bir dururum. Kim olursa olsun çocuklarım anlıyorlar herşeyi.Susmak kabullenmektir belki yanlışım ama öyle düşünüyorum

Ne bileyim rezillik ya anne evine küs gitmek nedir .o öyle gidince dedim biran suç bendemi sacmalama otur konuşalım diyorum yok gitti.Ee kaldım böyle ne yapacağımı bilmiyorum asla unutmam.Iste benim ona dediğim laf zoruna gitmiş. Ona dedim tamam herkes bana ağzına geleni söylesin istediği iftirayı atsın ben arkamda kocam var demeyim dedim.Bu mudur zaman geçince o yaralar kapanmıyor dedim.Guya o laf çok ağrına gitmiş işte sen diyeceğini dedin diyor

En iyisini yapmışsın. Bir arkadaşımın kocası da karı gibi terketmiş anasına gitmişti. Sonra i.. gibi geri geldi.

Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini
eğer eşin babasına haddini bildirdiyse, abisini dövdüyse amenna.
yok eğer enayice iyilik olarak kaldıysa vah sana vah eşine.

Diyorum ya zaten kendi sildim onları diyordu senelerdir görüşmüyordu bu sebebten.Daha birgün önce işte laf açıldı biryerden saçmalamayın ne isim var orda şudur budur diyen.Bende ona bir gün içinde ne değişti diye sordum.Eger ben abartmış olsaydım senelerdir niye görüşmesin. Çocuklar büyük anlıyorlar herşeyi onlarda buluyor meseleyi.Iste onlarda sindiremiyor niye noldu bunca sene sonra diyorlar
çok haklısın geri adım atma.
eşimin abisi biz yeni evliyken bana kaltak dediği günden beri görüşmüyoruz, 13 sene oldu. eşim da ben de affetmiyoruz baskılara rağmen.

Ben boyle dusunuyorum en azindan icim ferahliyor bu sekilde kalbim katilasmasin istiyorum... Soylemek istedigim sey de tam olarak buydu aslinda sana kotuluk yapana iyilikle karsilik verebilmek cok zor bak kendinizde soyluyorsunuz kabullenebilmek bile cok zor ama ben bunu yapmak istemiyorum kotuluge de iyilikle cevap verip susmayi tercih ediyorum sabrin sonunda mutlaka bir huzur olacaktir karsiligi olacaktir .. sabretmek zor olandir onemli olan da zoru basarabilmek degil mi ??
buna sabır değil ezilmek denir..
sabır elinde olmayan şeyler için olur.
kp e had bildirmek, kaynının ağzını burnunu kırmak haktır bence.

çoçuklarınız var eşinizin annesi teyzesi olacak insan lar bu durumu görmüomu insan torununa kıyamaz siz sonuna kadar haklısınız defolsun gitsin ama cocuklarınız varmış onları üzmeye hakkı yok

çoçuklarınız var eşinizin annesi teyzesi olacak insan lar bu durumu görmüomu insan torununa kıyamaz siz sonuna kadar haklısınız defolsun gitsin ama cocuklarınız varmış onları üzmeye hakkı yok
Ah umurlarında olsa yapmazlardı kaç defa dedim eşimi de ailesinede bu konuyu kapattın onların adını duymak istemiyorum hatta eşimin ailesine dedimki siz böyle şeyleri unutabilirsiniz çünkü bana bir gün sende fazla büyutuyorsun dediler.Ama yok inadına inadına bildiklerini okudular Eşimin teyzesi sadece öğün değil bugüne kadar devam etti ınlar etmiyor ki dedim diyor.Niye?Çünkü benden başka kimsede karsilarina çıkıp sen ne diyorsun demedi.Ha eşim küserek görüşmeyerek tavrını koydu.Yetermi yetmez .Eşimin ailesi gayet normal hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar görüşmeye ve banada olur böyle şeyler büyütme diyorlar utanmadan.Nereye kadar uzatabilirmişim.Bende dedim ömrüm boyunca asla unutmam.Esimde heralde öyle dolduruşa geldi bilmiyorum ama dune kadar o da kesin reddediyordu.

En iyisini yapmışsın. Bir arkadaşımın kocası da karı gibi terketmiş anasına gitmişti. Sonra i.. gibi geri geldi.
Teşekkür ederim ama dün kendi ailem de bayağı üstüne geldi işte yok kendinden soğutuyorsun böyle yeter k9nusursa konuşsun.Ya diyorum bir özür dilemek zor mu ya da ne biliyim şu yüzden oldu demek.Ama yok işte. Hala yok sürat yapıyormuşum ee ne yapayım kollarına mi atliyim.Ay çok sevindim bana o....pu diyen teyzenle.barismanizami deyim.Birakinda bu kadar da tepki veriyim.Sen benim kocamsın dedim ona kim ne yaparsa yapsın herkes dışarda kalır dedim.Ben sana sırtımı dönmeyip kim ne derse desin arkamda kocam var demeyim mi dedim.Hala bana sen diyeceğini dedin diyor.Dedim yine olsa derim.Tek teyzesi değil kim olursa olsun

Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini

siz rabbinizin imtihan olayını çok yanlış anlamışsınız. konularınızı okudum da. allah kolaylık versin. enayilik filan değil demişsiniz bi daha düşünün bence.

Hanımlar son bisey oldu az önce kapıya bir baktım bir buket gül bırakmış eşim. Ne yapayım şimdi acaba hatasını anladimi.Daha konuşmadık nasıl olsa konuşucam ama yine tavrını koyarım yanlismi yaparım bilemedim

Ya da bende mi bir adım bekliyor anlamadimki bırakmış gitmiş çiçekleri .Kafam allak bullak oldu

siz rabbinizin imtihan olayını çok yanlış anlamışsınız. konularınızı okudum da. allah kolaylık versin. enayilik filan değil demişsiniz bi daha düşünün bence.
Bir dha dusunmeme gerek yok :) esim savunmasa da ailem hakkindan geldi kp ve esmn abisinin butun aile toplandi esimn ailesne gittik kabul edilemez oldgnu terbiyeszlik oldgnu soyledi ailem ve beni aldi esime de ister gelirsin ister kalirsin dedi esmde benmle geldi ( keske gelmeseydi diyorum o zamnda bitseydi evliligim )

Back
X