Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biliyorum
simdi icmiyor belki ama
onun ailesine göre cok normal
ya ilerde biz evlenince icerse diye aslinda korkmuyor degilim
ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin demisler
o yüzden cok düsündüm ayrilmayi birakmayi
ama yapamadim
ASK desen cok var, ama uyusuyormuyuz iste orasi biraz karisik
canım farklı kültürden veya farklı dinden insanlar taraflar tutucu karakterli değilse anlaşabilir ancak, farklı büyümüşsünüz, içkide içer cumaya da gitmez mesela atıyorum, oruçta tutmayabilir, ama sen bunları olağan normal karşılıcaksan, hatta bunu olağan karşılamalıyım diye bi düşünce bile geçmeyecek aklından o kadar sıradan rutin olabilecekmi senin için, öyle olursa ancak sorun çıkmaz,
yani dayanırım, katlanırım modunda olmamalısın, o zaman çok büyük sıkıntı olur ikiniz içinde
ben o rahatlığı esnekliği göremedim sende, suçmu hayır, seninde fıtratın böyledir, ama açtığın konuya yorum yapacak olursak sanırım korktukların olabilir bu durum tespitime göre
insanları değiştiremezsin... onun yaşam tarzı neyse öyle kalacak... bir de bir laf vardır, davul bile dengi dengine diye. yani aşk bir yere kadar götürür ilişkiyi, ailelerin ve yaşam tarzının bu kadar farklı olması ilerde iş ciddileştikçe (evlenince) sorun olacaktır bana göre... ki ben de böyle bir durumun kıyısından döndüm, hala seviyor muyum deseniz evet... ama o kadar farklıydık ki, hele ki benim ailem onu asla kabul etmeyeceği için, ilişkiyi bitirdim, şimdi de unutmaya çalışıyorum...
bende cok böyle düsündügüm icin bu raddeye geldim
dedigim gibi farkliliklarimiz var evet
asabilirmiyiz iste bunu bilmiyordum
mutlu olurmuyuz bilmiyorum
ama kim eminki evlenince mutlu olacagina ??
yani hayat bu, neler görebiliriz bilmiyoruzki
seviyorum, bu olaylar yüzünden ayrilmayida düsünüyorum evet ama
nasil yapacagimi bilmiyorum
karsimdaki bana dese
cok farkliyiz, biz imkansiziz olamayiz evlenemeyiz dese
inanki daha kolay olcak
ama o kesinlikle ayrilmayi istemiyor bende napacagimi sasiriyorum
bu arada ailem asla kabul etmez diye bisey yok, ederlrer aslinda yani
Okadar caresizim ve okadar umutsuzumki..
Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla, hala dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama birilerine anlatmaliyim..
Sevdigimle uzun süredir aramiz bozuk,
cok seviyoruz, gercekten cok ama imkansizliklarda cok..
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum
Ask var sevgi var ama yetmiyor,
ben evlenmek istiyorum, söz olsun istiyorum
onun ise korkulari var, ve hakli da
ailelerimiz cok farkli, onun annesi acik, ben kapaliyim
ailesi icki felanda icer, normal görüyorlar ama bizde öyle degil, benim babam haci ve biz kapaliyiz.
Dügün olsa diyor nasil olcak, bizimkiler zil zurna olmak isticekler, seninkiler böyle seyi kabul etmiyecek diyor,
hersey okadar karisikki
ne vazgecebiliyoruz birbirimizden
nede devamini getirebiliyoruz
derdimi pek anlatamadim sanirim ama okadar yorgunumki ne diyecegimi bile bilmiyorum artik..
Evet ben normal karsilamiyorum
mesela birkeresinde icki icmisti
2 senelik iliskimizde sadece 1 kere oldu bu
ama ben dünyayi basina yiktim
cumalara da gitmiyor bayagdir
calisiyorum isyerinde oluyorum diyor
ama ben böyle görmedigim icin bana normal gelmiyor
oructa tutmuyor calisiyorum diyor
ama ben böyle seyler görmedim, okula gitsekte tuttuk
calissakta tuttuk yani
haklisin bu konularda hic ayni degiliz,
iste bu beni cok düsündürüyor
dedigim gibi ilerde mutsuz olmak istemiyorum
ama malesef cok cok asigim![]()
canım zamana bırakmak bazen herşeyin en iyisi..
düşün düşün nereye kadar.
zaman herşeye çare.
bidee istihareye yatmayı denesen?
peki, o zaman aileler bir görüşsün. aileler ne düşünüyor onu kesin olarak öğrenin, aileler bir araya gelince, tanışınca nasıl ilişki kuracaklar bir görün. kabul ederler aslında diyorsanız bir umut var demek ki...
canım zamana bırakmak bazen herşeyin en iyisi..
düşün düşün nereye kadar.
zaman herşeye çare.
bidee istihareye yatmayı denesen?
Evlendikten sonra " hata yaptım " diyeceksin büyük ihtimal..Ama illa onsuz olmaz diyorsan ve karşı tarafta tesettüre karşı bir düşmanlık yoksa orta yol bulunur elbet..Diyelim aileler arasında orta yol bulundu evlenince ne yapacaksın sevgilin içmiyor mu?? Allah için sevmedikçe hiç bir sevgi aşk kalıcı olmuyor malesef..
canim istihare guzel fikir ama bence bilinc alti etkiler ruyasini
itikat sahibi olan biri yatabilir yerine
ben istihareye yatmayi bilmiyorum, aslinda ögrensem yatarim ama fikir güzel aslinda, bu aklimda bulunsun, birini buldurup yatirmam lazim
[/COLOR]