Ölüyorum..

Bence o kadar da büyütmeyin bu konuyu.Siz tanıştığınızda ailelerinizin böyle olduğunu biliyor olmalısınız.Eğer bu durum sorun olacaksa ilerde keşke arkadaşlık kısmını hiç başlamadan bitirseydiniz.Bir arkadaş,erkeğin yanaşmamasından kaynaklanıyor demiş.Çokta haklı bence erkek arkadaşınız eğer biraz yanaşsa bence her şey hallolur.Bir komşumuz,bir aile dostumuz ve bir öğretmenim aynı durumdaydılar kızın ailesi dindar erkeğin ailesi tam tersi durumdaydı.Eminim bu şekilde olan daha çok örnek vardır.Ama bunlar aşılamayacak şeyler değil.Yine bir arkadaşın dediği gibi farklı dinler evleniyorlar siz neden evlenemeyesiniz.Birde düğünde illada sarhoş olmaya ya da illada Kuran-ı Kerim okunmasına gerek olduğunu düşünmüyorum.Nikah yapın evet-hayır lı yeter bence hem her iki tarafında istediği olmamış olur çok daha adil olur.Allah yardımcınız olsun,inşallah hayra çıkar işin sonu.

Canım benim hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
Bi süre söz,nişan lafı etmeseniz diyecektim ama ayrılmışsınız.
Sen de haklısın güven duymak istiyorsun bişeylerin tarihini zamanını bekliyorsun ama keşke bi süre sabretseydiniz belki yüzyüze gelince konuşurdunuz
Şimdiki durum ne peki konuştunuz mu hiç ayrılık kararından sonra?

bence hata etmişsiniz ayrılmakla. bunlar sorun değil sevgi için. ayrı dinden insanlar bile evlenip mutlu oluyor. zaten sadece bir tarafın adım atmasıyla olmaz. senin ailen de onun ailesi de adım atacak ki orta yol bulunsun. seviyorsan seviliyorsan birlikteysen kıymetini bil. ilerde üzülürsün mesele bile değilmiş dersin. sen evlendikten sonra kapansaydın ne olacaktı? ayrılacak mıydın? benim etrafımda kayınvalidesi pür makyaj gezip gelini kapalı olanlar var.

Canım benim hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
Bi süre söz,nişan lafı etmeseniz diyecektim ama ayrılmışsınız.
Sen de haklısın güven duymak istiyorsun bişeylerin tarihini zamanını bekliyorsun ama keşke bi süre sabretseydiniz belki yüzyüze gelince konuşurdunuz
Şimdiki durum ne peki konuştunuz mu hiç ayrılık kararından sonra?

Canim ben cok sabrettim, aylardir sabrediyorum..
Zaten yüzyüze gelecegimiz felan yoktu, aylardir bulusmuyoruz
niye gelmiyorsun diye sordugumda, bana dediki
duygularim git gör diyor, ama mantigim engel oluyor dedi..
Hayir pazartesinden itibaren görüsmüyoruz,
Ben ayriliyorum dedigimde o kabul etmedi, hayir gidemessin dedi, sadece 1 hafta görüsmeyelim kafamizi dinleyelim dedi
yarin 1 hafta olcak, aslinda merak ediyorum ariyacakmi diye ?? yada yazacakmi diye?
Ama barismaya niyetim yok

bence hata etmişsiniz ayrılmakla. bunlar sorun değil sevgi için. ayrı dinden insanlar bile evlenip mutlu oluyor. zaten sadece bir tarafın adım atmasıyla olmaz. senin ailen de onun ailesi de adım atacak ki orta yol bulunsun. seviyorsan seviliyorsan birlikteysen kıymetini bil. ilerde üzülürsün mesele bile değilmiş dersin. sen evlendikten sonra kapansaydın ne olacaktı? ayrılacak mıydın? benim etrafımda kayınvalidesi pür makyaj gezip gelini kapalı olanlar var.

tek sorun farkliliklar degildi, bu iliski icin bi fedakarlik yapmadi,
fedakarlik yapan birtek bendim,
sabreden, her cilesini ceken bendim,
seviyorum evet
oda seviyor belki hala
ama sevgi yetmiyor iste, ilerde mutsuz olmamak icin attim ben bu adimi, cünkü mutsuzluk kacinilmaz gibi göründü bana..
bir cikar yol göremedim

Back
X