- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Hiçbir sınav insan canından değerli değil.Arkadaşlar bir sınava hazırlanıyorum ve çok zor bir sınav..1 hafta öncesine kadar normal derslerime çalışıyordum hiç bir sıkıntım yoktu. yaklaşık 5 gündür mala bağlamış vaziyetteyim. ilk gün bir baş dönmesi oldu neyse uykusuzluk dedim o gün bıraktım çalışmayı..ertesi günde dönme olldu..özellikle kitaba eğildiğimde afedersiniz lavaboda flan. dik durunca sorun yok..neyse nöroloğa gittim test yaptı muayne yaptı zaten sonra baş dönmesi flan kalmadı, testler temiz..şu an ne okuduğumu anlıyorum, ne odaklanabiliyorum, sarhoş gibiyim sürekli..gözlük kullanıyorum astigmatım özellikle gözlerde uyuşma var ptsi göz doktoruna da gittim..4 bardak kahve içiyorum sersemlik geçmiyor.. böyle birşey başına gelen varmı, tecrübesi olan varmı??yalvarırım çok önemlii
Canım benim sen aşırı stres yapmışsın. Ben de çok zor sınavlar atlattım, hepsini de alnımın akıyla geçtim. Başarının önemli bir sırrı da çok stresli olmamaktır. Stres en büyük düşmanındır sınavlarda. Birkaç gün bırak kitap yüzüne falan bakma. Gez dolaş, alışveriş et, sinemaya git, arkadaşlarınla takıl.. Kafanı iyice bir dağıt ve yeniden ders başına oturmadan önce bu kadar stres yapmamaya söz ver kendine. Sınav zamanlarımda eve kapanıp benden binlerce kat fazla çalışan arkadaşlarım, günde binlerce soru çözerlerdi, sınavı kazanamadılar, yada tatminkar olmayan puanlar elde ettiler. Ben az bir çaba ile kazandım hep, çünkü stresim yoktu. İstediğin kadar çalış, stres sana unutturur bunu asla unutma. Kararında çalış, aşırıya kaçma. Günde birkaç saat bak derslerine, geri kalan zamanda kendine zaman ayır, seni motive edecek şeylerden asla geri kalma, önemli şeyler bunlar. Hayatta hiçbir sınav senin sağlığından önemli değildir. Sınavların tekrarları var ama sağlık elden bir kez gitti mi bir daha geri alman çok zor.. O yüzden daha relax ol, sınav çalışmalarında da, sınavlarındada, hayatta da..Arkadaşlar bir sınava hazırlanıyorum ve çok zor bir sınav..1 hafta öncesine kadar normal derslerime çalışıyordum hiç bir sıkıntım yoktu. yaklaşık 5 gündür mala bağlamış vaziyetteyim. ilk gün bir baş dönmesi oldu neyse uykusuzluk dedim o gün bıraktım çalışmayı..ertesi günde dönme olldu..özellikle kitaba eğildiğimde afedersiniz lavaboda flan. dik durunca sorun yok..neyse nöroloğa gittim test yaptı muayne yaptı zaten sonra baş dönmesi flan kalmadı, testler temiz..şu an ne okuduğumu anlıyorum, ne odaklanabiliyorum, sarhoş gibiyim sürekli..gözlük kullanıyorum astigmatım özellikle gözlerde uyuşma var ptsi göz doktoruna da gittim..4 bardak kahve içiyorum sersemlik geçmiyor.. böyle birşey başına gelen varmı, tecrübesi olan varmı??yalvarırım çok önemlii
4 fincan kahve içiyorsun sersemliğin geçmesi içinmi ..yaaa arkadaşım sen daha fenasını yapıyorsun kendine.kahve tansiyonu,şekeri düşürür.ben baş dönmesinden dahliyeye gitmiştim.doktor kahve ,kola sakın içme demişti.kahve bir bardak bile içsem tansiyonum anında düşer,çarpıntım olur.bence kahveyi azalt.yemene içmene dikkat,ders çalışayım deyip kendini aç bırakma.benim vertikomda var sürekli kafamı aşağıda tutsam hemen başım döner.yatarken bile robot gibi yatarım ona bile çok dikkat ederim.sürekli kafanı aşağıda tutmandanda olur,kahvedende olur,uykusuzluktannda vücudunu iyi tanımalısın.dikkat et hangi durumlarda fazlalaşıyor.Arkadaşlar bir sınava hazırlanıyorum ve çok zor bir sınav..1 hafta öncesine kadar normal derslerime çalışıyordum hiç bir sıkıntım yoktu. yaklaşık 5 gündür mala bağlamış vaziyetteyim. ilk gün bir baş dönmesi olcadu neyse uykusuzluk dedim o gün bıraktım çalışmayı..ertesi günde dönme olldu..özellikle kitaba eğildiğimde afedersiniz lavaboda flan. dik durunca sorun yok..neyse nöroloğa gittim test yaptı muayne yaptı zaten sonra baş dönmesi flan kalmadı, testler temiz..şu an ne okuduğumu anlıyorum, ne odaklanabiliyorum, sarhoş gibiyim sürekli..gözlük kullanıyorum astigmatım özellikle gözlerde uyuşma var ptsi göz doktoruna da gittim..4 bardak kahve içiyorum sersemlik geçmiyor.. böyle birşey başına gelen varmı, tecrübesi olan varmı??yalvarırım çok önemlii
4 fincan kahvemi içiyorsun sersemliğin geçmesi için ..yaaa arkadaşım sen daha fenasını yapıyorsun kendine.kahve tansiyonu,şekeri düşürür.ben baş dönmesinden dahliyeye gitmiştim.doktor kahve ,kola sakın içme demişti.kahve bir bardak bile içsem tansiyonum anında düşer,çarpıntım olur.bence kahveyi azalt.yemene içmene dikkat,ders çalışayım deyip kendini aç bırakma.benim vertikomda var sürekli kafamı aşağıda tutsam hemen başım döner.yatarken bile robot gibi yatarım ona bile çok dikkat ederim.sürekli kafanı aşağıda tutmandanda olur,kahvedende olur,uykusuzluktannda vücudunu iyi tanımalısın.dikkat et hangi durumlarda fazlalaşıyor.Arkadaşlar bir sınava hazırlanıyorum ve çok zor bir sınav..1 hafta öncesine kadar normal derslerime çalışıyordum hiç bir sıkıntım yoktu. yaklaşık 5 gündür mala bağlamış vaziyetteyim. ilk gün bir baş dönmesi olcadu neyse uykusuzluk dedim o gün bıraktım çalışmayı..ertesi günde dönme olldu..özellikle kitaba eğildiğimde afedersiniz lavaboda flan. dik durunca sorun yok..neyse nöroloğa gittim test yaptı muayne yaptı zaten sonra baş dönmesi flan kalmadı, testler temiz..şu an ne okuduğumu anlıyorum, ne odaklanabiliyorum, sarhoş gibiyim sürekli..gözlük kullanıyorum astigmatım özellikle gözlerde uyuşma var ptsi göz doktoruna da gittim..4 bardak kahve içiyorum sersemlik geçmiyor.. böyle birşey başına gelen varmı, tecrübesi olan varmı??yalvarırım çok önemlii
2-3 gun mola verip dinlensen?haklısınız öyle..ancak ben sadece ders çalışırken değil komple gün içinde sersemlemiş durumdayım..sanki uyuşturulmuş gibiyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?