Ölüyorummm yalvarırım bilen varsa yardım :((

Muhtemelen vertigo olmussun canim doktora git ilacla duzelir. Sinavinda basarilar dilerim sen millete bakma calismaya devam calismaktan oldugunu dusunmuyorum ilk defa kitap okumuyorsun herhalde..

Sınavı anladım sanırım, öneminin farkındayım bu yüzden ve bende giriyorum inşallah ama ben deneme amaçlı gireceğim bu sene bu sebeple böyle bi stresim yok ancak zaten programlı çalışıyorsanız panik yapmayın yine azımsanmayacak bi zaman var..

Sorununuz için bi arkadaşta bahsetmiş bende okul zamanında boyun düzleşmesi rahatsızlığıyla karşı karşıya kaldım tahmin edebileceğiniz gibi çalışma esnasında pozisyona bağlı olarak, bulantı ve baş dönmesi sıkıntısı hala biraz yorarsam çok rahatsız ediyor yani bu belirtiler bu sebepten de olabilir..

Doktora gitmeyi ihmal etmeyin ve bu rahatsızlık da aklınızın bir köşesinde olsun, başarılar

Bunların hepsi stresten kaynaklaniyor. Bende yakın zamanlarda çok önemli ve bir okadarda zor yazililara girdim. Beynim herşeyi bloke ediyordu, ve gözlerim bulaniyordu. Başım dönüyordu. Tek çaresi sakin olmak. Biliyorum imkansız gibi bir şey sakin kalmak ama aklına hep güzel şeyler getir. Şimdiye kadar nelerin üstesinden geldiğini, bu sınavı başaranlardan hiç bir eksiğinin olmadığıni düşün. Basaracagina inan güven ve basarirsin.
Artik dayanamıyorum dediğim çok zamanım oldu benim, ama hep büyüklerin sözlerini düşündüm. Mesela: Fâtih sultan Mehmet in güzel bir sözü "imkanın sınırını görebilmek için imkansızı denemek lazım! " veya mevlanadan: dayanamadigin anda pes etme çünkü orası kaderinin değişecegi zamandır gibi bir söz vardı.

İnşallah basaracaksin. Inan kendine, güven kendine ve güzel haberlerini bekliyoruz

Canim vertigo diye bi hastalık var duydum mu bilmem stresten bas dönmesi oluyor bana da KPSS calisirken olmuştu ama dört beş gün sonra kendiliğinden geçti ilaç filan almadim Dr stresten olur demisti

Cevap veren herkesten Allah razı olsun..Rabbim kalbinizden ne geçiyorsa versin..Hala sersemim, sarhoş gibiyim, kahveyi bıraktım içmiycem artık..Boyun düzleşmesi diyen arkadaşlar belki olabilir ama boynumda hiç ağrı flan yok, baş dönmesi yok, baş ağrısı yok stres deseniz stresli de değilim..yani başka sınavlara da girdim daha çok stres yaptığım sınavlar oldu.hatta bu olay tam böyle rahatlamışken oldu..bugün farkettim kulaklarımda dolgunlukl var..uykumu tam alıyorum 8 saat mutlaka uyuyorum.uykusuzlukta yok..anksiyetemi acaba dedim ama kalp çarpınıtısı, uyku bozukluğu yok..valla sabahleyin gittim kan sulandırması için bilinen bir ağrı kesici aldım..Allah düşmanımın başına vermesin gerçekten hele sınava hazırlanırken..Dua ederseniz çok sevinirim bide acaba psikiatriyemi gitsem diyorum konstantrosyonumu sağlamak için ilaçmı alsam diyorum.Eşim bağımlılık yapabileceğini söylüyor psikiyatri ilaçlarının, ayrıca iyice uyku flan verir diye korkuyorum.Ayrıca bemiks diyen arkadaş onuda aldım teşekürler.

En kısa sürede KBB ye de git. Kulak ya da boğaz enfeksiyonları ya da sadece grip bu tip sorunlara yol açabilir. Hala sorun devam ediyorsa stres kaynaklı denebilir. Ki bu durumda da psikiyatriden yardım almanı öneririm.

Boyun duzlesmesi olabilir bunun için bir doktora görün sanırım farkında değilsin ama seni stres bu hale getirmiş birde yine baş dönmesi için kbb ye gidip kulağına baktirabilirsin denge merkezi orda onda da sıkıntı olabilir...

Kulaktaki kristaller oynamış olabilir mi acaba?
Bir kbb ye de görünmenizi tavsiye ederim...

Edit: Önceki msjlarınızı şimdi okudum, zaten kulakta bir sıkıntı hissettiğinizi yazmışsınız.
Muhtemelen kristallerden kaynaklanıyor gibi geldi.
KBB şart ve hep dik durmaya çalışın.

Tamamen stresten oluyor bu durum.
Ben de yaşamıştım.
Sınavı gözünde büyütmemeyi, elinden geleni yapıp gerisini akışına bırakmayı öğrenmek zorundasın.
Bunu nasıl öğreneceğinin araştırmasını yap.
Böyle de olmaz ki.

Bende kpss de bas dönmesi sorunu yasadım. Çocuk ev iş stresi ve farklı etmenler... sınav bitti skntı bitti.
Yorulunca bırak günde bi kaç saat çalışma günboyu kendini zorlamaktan iyidir. Kapasteni zorlama

Fazla abartma..ucunda ölüm yok..

Atkadasımın kız kardeşi oss ye gırecegı gün yatağında kalp krizinden öldü..

Hıcbırsey saglıgından onemlı degıl..large olursan kafan daha rahat olur..daha fazla bılgı alır

Cevap veren herkesten Allah razi olsun.Tavsiyelerinize uyucam arkadaşlar..Tavsiyeler için çok teşekür ederimm..

canım benim bölümün ne sınavın ne? üzüldüm stresten gibi görünüyor ...

Bana da oluyor canım senin gibi aynen başımı eğdiğimde oluyordu hele yattığımda sanırsın ki lunaparktayım o kadar kötü bir his ki,bazen sabahları baş dönmesiyle uyanırdım uzandığımda da dönerdi.
Ben bunun sebeblerini bulmaya çalıştım canım takip ettim,mesela yazın çok güneşte kaldığımda veya dışarıda çok terlediğimde oluyordu.
Kışında üşüttüğümde boynumla ilgili bi ağrıda buna sebep olabiliyordu,böyle böyle fark ettim canım,sen de kendini gözlemle tansiyonuna baktır bazen yükselme veya düşme olunca da oluyor.

başlıkta ölüyorum yazmışsın.bende ne oluo dedim ya?yani hayatında daha çok sınavlara giriceksin hepimiz gibi.biraz rahat ol.senden kıymetlimi?sağlığından olucaksın.bendede olmuştu baş dönmesi bir gün aniden döndü.kbb ye gittim.boyun düzleşmesi çıktı.ondan dönüomuş.ilaç kullandım bir daha olmadı.dinlen başını öne eğme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…