- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Canim vertigo diye bi hastalık var duydum mu bilmem stresten bas dönmesi oluyor bana da KPSS calisirken olmuştu ama dört beş gün sonra kendiliğinden geçti ilaç filan almadim Dr stresten olur demistiArkadaşlar bir sınava hazırlanıyorum ve çok zor bir sınav..1 hafta öncesine kadar normal derslerime çalışıyordum hiç bir sıkıntım yoktu. yaklaşık 5 gündür mala bağlamış vaziyetteyim. ilk gün bir baş dönmesi oldu neyse uykusuzluk dedim o gün bıraktım çalışmayı..ertesi günde dönme olldu..özellikle kitaba eğildiğimde afedersiniz lavaboda flan. dik durunca sorun yok..neyse nöroloğa gittim test yaptı muayne yaptı zaten sonra baş dönmesi flan kalmadı, testler temiz..şu an ne okuduğumu anlıyorum, ne odaklanabiliyorum, sarhoş gibiyim sürekli..gözlük kullanıyorum astigmatım özellikle gözlerde uyuşma var ptsi göz doktoruna da gittim..4 bardak kahve içiyorum sersemlik geçmiyor.. böyle birşey başına gelen varmı, tecrübesi olan varmı??yalvarırım çok önemlii
Canim vertigo olabilir. Ciddi bir hastalik degil ama cok rahatsiz edici bas donmeleri bulanti ve sersemlik. Bende de vardı. Bir hafta suruyordu sersemligi. Tedavisi kolay. Cok gecmis olsunya valla kafayı ha yedim ha yiycem, hiç mi başına gelen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?