Ölüyorummm

İntihar eden cehenneme mi gider?

• evet

OY: 8 72,7%
  • hayır

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
bence psıkologa gtmelısın bıraz fazla depresıfsın herkesın srunları var basa cıkılıyor bır sekılde senınde hallolmayacak bır derdın yok ama sen fazla hassasın destek lazım sana bubarada ıntıhar edenler cehemmemden hıc cıkamıyor cok gunah sakın yeltenme bıle

Sizin dış görünüşünüz çirkin mi bilmiyorum ama konuşma tarzınız, üslubunuz, insanlar için seçtiğiniz kelimeler gerçekten çok çirkin. Bunalimdasınız sanırım, etrafinizdaki herşeyi kötü görmeyi bırakın nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. İçinde bulunduğunuz durum için diğer insanları suçlamayı bırakıp çözüm arayin, düzelmesi için etrafinizdaki insanlara hakaret etmekten başka birşeyler yapın. Böyle davranarak hiçbir şeyi çözemezsiniz.

Gördünüz mü burda bile rahat bırakmıyorlar insanı. Berbat haldeyim diyorum adam bana kötü enerji yayıyorsun diyor. Neyse destek olanlara teşekkür ederim... Moral verdiniz sağolun...İş bulmam lazım iş de bulamıyorum. Belki kafamı bir şeylerle meşgul edince toparlarım neye yarıcaksa.

burdaki kadınları anlayamıyorum. kız belli ki iyi değil sizde üslubun itici, sorunlusun kötüsün, belki sende sorun vardır
bu nedir ya? konu sahibi; kendini güzel bulsan herşey çözülecek mi? at resmini istersen özelden at sana yardımcı olmayı isterim

bence insanlarla da bu konuştuğun tarzda hakaret dolu ve negatif enerji saçarak konuşuyorsan o yüzden kendini dışlanmış hissediyorsundur.. ölmek çözüm değildir ayrıca çirkin insan yoktur kendine çeki düzen verirsen şu negatifliği de üzerinden atarsan ne senin kimseyle derdin olur ne de kimsenin seninle derdi olur

Yürü git ya. Ben ne haldeyim sen üslubuma takmışsın. Çok biliyosun di mi her şeyi. İnsanlar neden empati yapmaz.
Kendini ifade ediş şeklinle tanıtıyorsun, ifade şeklinse facia, yazına bakınca kimse sana durduk yere kötü davranmıyordur diye düşünüyoruz haliyle. Önce ben nerde yanlış yapıyorum? Ne yaparsam insanlar bana saygı duymaya başlar? diye sorup, kendine çeki düzen versen hak ettiğini alırsın bence. Bize verilen değeri kendimiz belirleriz, tavsiyem profesyonel yardım alman.

bak tatlım. ben 30 yaşındayım. kendi işimin sahibiyim. evliyim. yıllardır kendi ayakalrı üstünde duran bir kadınım.bunları anlatıyorum ki beni biraz tanı diye.

kendi adıma konuşuyorum, mesela kimseye yaşı bednen fazla diye saygı duymam. yanlış anlama sakın bu onlara saygısızlık yaptığım anlamına gelmez..anlatmaya çalıştığım birine saygı duymanın kazanılması gereken bir şey olduğunu düşünürüm.

kimse sana saygı duymak zorunda değil. kimse seni sevmek zorunda da değil. saygı ve sevgi hak edilir. haa hak etmek içinde kalkıp herkese köle ol demek istemiyorum. ama anladığım kadarı ile seni sen bile sevmiyorsun başkası neden sevsin ki.

deminde dedim ben kilolu sayılacak bir kadınım. buna rağmen akşamları eşim gelir göbeğimi sever. bebiş olsun dahada büyüyecek dahada seveceğim der. kimsede bana henüz şişko patates yarım kilo domates demedi. diyemedi çünkü demelerine izin vermedim. herkes beni ezikliyor demişsin. neden ezikletiyorsun. sen onları önemsedikçe insanlar senin üzerine gelir. sen izin verdikçe seni kırarlar.

sen önce bir derin nefes al. kendini bir dinle kendini bir sev. sonra koyarım tümünüze de yeni bir sayfa aç kendine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…