- 29 Mart 2017
- 4
- 0
- 1
- 34
İnsanlardan nefret ediyorum. Bu zamana kadar hep dışlandım. Çirkindim karşı cins beni hep küçük gördü. Benle arkadaş olmak bile istemedi. İlk okulda yanımda bir kız vardı güzel. Herkes onu seviyordu. Bense bir hayalet gibiydim. Sonraki hayatımda da bu böyle devam etti. İnsanlar neden beni sevmedi. Neden ? Annemle bu sabah kavga ettim çok kötü o bana vurdu ben de yüzünü tırmaladım. Yine bu allahın belası insanlar yüzünden işten çıktım. Psikolojimi bozdular. Annem evde olmama dayanamıyor. Gece çaydanlığın altını açık unutmuşum yatmışım. Sabah gördü bağırtı çağırtı halbuki yanmamış bile. Gözlerimi çizdirdim sırf daha güzel gözükeyim diye. Onda da doktor canın acımayacak dedi. Ameliyatta çok acıdı. Korktum acaba yanış giden bişey mi oldu dedim adam cevap bile vermedi. Tamam olmuş dedi. Görüyorum ama hala bulanıklık var. 3 hafta oldu. İnsanlar neden bu kadar güzelliğe takıktı ki. Güzel olunca ne oluyordu ki. Ben kimseyi kırmazdım. İyi bir insandım ben. Onlara göre psikolojik deliydim ben. Abim denen p. sürekli aşağılıyordu. Hatta bir keresinde beni sevgilisine msnde anlattığını yakaladım benim için orospu diyordu. Şimdi ailem onu 100000 tl ye ingiltereye master yapsın diye gönderdi. Beyefendi orda bile karı kız arıyor. Derslerine çalışmamış geçen gün beni arıyor napıcam ben bana akıl ver. İnsan gibi moral verdim konuştum. Her görüntülü konuşma yapışımızda. Annemlerle konuşuyor ama ben kameraya girip merhaba deyince görmezden geliyor sanki duymamazlığa veriyor. Geçen de yine öyle yaptı.Anneme anlattım bu durumu sen yanlış anlıyorsun diyor. Sevmezse sen sev diyor sevgi karşılıksızmış. Aslında normal davranıyor eğer kavga etmezsek. Annemler kızmasın diye sanırım. Kuzenlerim denen kaşarlar. da beni dışladı. Hatta kaşarların kaşarı yengemin ikide bir bana üstü kapalı hakaret ettiğini bile bile onun tarafında yer aldırlar. İnsanlar neden bu kadar şerefsiz. Abime o kadar para veren ailem benim evde olmamı kaldıramıyor. 3 ay sonra işe girecem zaten. Çok zayıfım kemiklerim sayılıyor biraz kilo alayım toparlanayım istiyorum. Söyleyin ben ölmeyim de ne yapayım. Gerçekten günah mı intihar etmek ?