ben tapuda 1senedir çalışıyorum ama çok kötü duruma geldim unutkanlık başladı dikkat dağınıklığı ve zaten herkes bana karşı oraya başladığımdan beri önyargılı yok şunu yapamaz yok bunu yapamaz şeklinde çünkü orası bana uygun biyer değil birtürlü adepte olamadım riskleri başağrıtan cinsten işleri çok yoğun bugün bir hata yaptım bildiğim bir işte sonra baska yeni öğrenmiş olduğum iştede hata yaptım çok dikkatli olmama rağmen ince eleyip sık dokumama rağmen olay müdüre kadar gitti çünkü odüzeltebilir anca neden böle oluyor bilmiyorum korkularımın üzerinemi gideyim yoksa daha o işlere el sürmeyeyimmi bilemedim sitrestende unutabiliyorumdur belki bilemedim mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıom ama olmuyor gene hata yapıom
ben tapuda 1senedir çalışıyorum ama çok kötü duruma geldim unutkanlık başladı dikkat dağınıklığı ve zaten herkes bana karşı oraya başladığımdan beri önyargılı yok şunu yapamaz yok bunu yapamaz şeklinde çünkü orası bana uygun biyer değil birtürlü adepte olamadım riskleri başağrıtan cinsten işleri çok yoğun bugün bir hata yaptım bildiğim bir işte sonra baska yeni öğrenmiş olduğum iştede hata yaptım çok dikkatli olmama rağmen ince eleyip sık dokumama rağmen olay müdüre kadar gitti çünkü odüzeltebilir anca neden böle oluyor bilmiyorum korkularımın üzerinemi gideyim yoksa daha o işlere el sürmeyeyimmi bilemedim sitrestende unutabiliyorumdur belki bilemedim mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıom ama olmuyor gene hata yapıom
benim tapuda 4.yılım...tapu gerçekten herkesin yapamayacağı iş, hızlı dikkatli ve pratik olmalısın. Kendini işine vermelisin. Hata kabul etmeyen bir kurum. Ben türkiye'nin en yoğun tapularından birinde çalışıyorum, ağladığım çok zaman oldu yeni başladığımda. Olayların müdüre gitmesi ne ki, mahkemeye de gidebilir, mahkemeye çıkmayan tapucu azdır. Sana daha işe başlamadan da anlatmıştım bunları hatırlarsan. Buraya konu açmışsın ama seni ancak tapuda çalışan biri anlayabilir, tapudaki memurluğun diğer kurumlarda ki gibi devlet memurluğu olmadığını ancak biz biliyoruz. Hangi devlet memuru 8-9 a kadar çalışıyor, hangi memur nefes almadan öğle yemeğini bile 5 dk yiyip işine dönüyor,hangi memurun yaptığını hatanın geri dönüşü yok ve ölüme kadar hatta daha sonrasına kadar yaptığı hatadan sorumlu? Senin 1 yıl olmuş artık bu işi benimse ya da başka kurumlara bak..bu iş öyle korkularının üzerine gitmekle olacak bişey değil, kendine güveniceksin ama her daim çok çokk dikkatli olmalısın, bi haciz atla bakalım neler oluyor.bu stresle sağlığından da olursun, ömür boyu yapamam diyorsan üniversite vb. Kurumlara girmeye çalış
ben atandığımda kurumu araştırma fırsatı buldum ama geç oldu söyleyenenler hiç iyideğildi etkilenmedim aşırı derecede ama gittim işe başladım iki haftada ben nere düştüm dedim azönceki arkadaşın dediği gibi tapuda olmayan anlayamaz beni düzeltilicek hatalarda var düzeltilmeyecekte düzeltilicek hatada bile birsürü psikolojik baskı görüyorsun niye yaptın vs nebilem allahım kurtarsın bni başına gelmeden bilemiyorsunuz hiçbişeyiıyıde arkadasım sen daha ıse baslarken etkılenmssın sana uygun degıl dıye.bu yuzden de ısıne konsantre olmak yerıne sureklı kaygı durumundas oldugun ıcın hata yapıyorsun.once bır severek gıt oaraya ve her hatanın duzeltılebılecıgıne ınandır kendını.bugun mudure gıder yarın gıder ama sonra alısırsın.sen korktugun ıcın aksılıkler senı buluyor.daha relax olmayı basarsan rahatlıycaksın ama... Bırde nıye uygun degılmıssınız o ıse bunu anlayamadım.
Atanıp işe başlamadan kaygılarının esiri oldun sebbo.
Eğer bu yıl ki ömss ye girdiysen biran önce istifanı ver derim
Nasıl olsa sizin atamalarda gitmen garanti oluyor
Bu şekilde ömür geçmez
Sana göre değil bence o kurum
hangi bölüme gitmem lazım doktor için yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?