Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saçlar

Eski adiyla balyaj yeni moda adiyla buda benden ombre cekebildigim kadar ama bu sac sanati kirik fonle daha da bir guzel duruyor.sacimi tamamen geriye attigim icin ondeki yerlerde ustlerde gozukmus oda cekim acemiliginden

Saçımın bu halini ben bile unutmuşum şimdi cok daha farklı.ben fotoğraf göstermiştm aslında ama kuaförüm biraz kafasına göre yapıp ombre yapalım demişti.ben sadece rengini ve yukarılarda da olsun yoğun olsjn iste istemiştm sonuç buydu o zaman Çok teşekkr ederim ayrıca.bak şimdiki halimde bu eğer atmayı becerebilirsem tabi:))

Dibim kendi rengim canım ya ben ombre dedim ama balyaj gibi yapılıyor zaten paket halinde atılıyor.sık ince ve doğal geçişleri olsun dersen istediğin gibi olur sanırm bir de sarının tonunu saçının rengine göre seç

Tşk canım inş istediğim gibi yapar galiba resmini göstercem ama

kizlar benim sacm.full sari ombreye cevirebilirlermi acaba bilginiz varmi cok istyrm dipleri kumral yapmak

kizlar benim sacm.full sari ombreye cevirebilirlermi acaba bilginiz varmi cok istyrm dipleri kumral yapmak
Benimde platin sarısıydı canım çok sıkıldım komple kumrala boyattım bir kerede sonra tekrar aktı kumralla alakası kalmadı yine sarıya döndü bende zarar görür diye boyatmadım bekledim çünkü platine kumral vurunca akıyo zaten kumralla alakası kalmıyor profil resmime bak anlarsın ne renge döndüğünü 4 ay falan bekledim şimdi balyaj yaptırcam inş istediğim gibi yapar

masaallah saclarn cok saglikli duruyor benim saclarm cok kotu durumda keske en azindan djpleri kumrala cevirebilseler

benimde sacim suan full sarı acaba bende mi ombre yaptırsam ama mantıklı dusununce ilk boyanan boya akıyor ve geriye yine sarı ton kalıyor

Kızlar benimde şuan çikolata kahve saçlarım omre istiyorum ama doğala yakın bi renk arıyorum zeminde ki dip geldiğinde çirkin durmasın zemin ne olabilir sizce

Kızlar benimde şuan çikolata kahve saçlarım omre istiyorum ama doğala yakın bi renk arıyorum zeminde ki dip geldiğinde çirkin durmasın zemin ne olabilir sizce
Saçını önce tamamen başka renge boyattıktan sonra mı ombre yaptıracaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…