Çok güzel olmuş canım. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.Merhabalar yeni uye oldum ben. aylar once yaptırdıgım ombreyi paylasmak istedim
Eki Görüntüle 1624298
Saçımın bu halini ben bile unutmuşum şimdi cok daha farklı.ben fotoğraf göstermiştm aslında ama kuaförüm biraz kafasına göre yapıp ombre yapalım demişti.ben sadece rengini ve yukarılarda da olsun yoğun olsjn iste istemiştm sonuç buydu o zamanCanım çok olmuş üstünden mesajı yazalı ama bu attığın resimlerdeki 1. Ve 2. Resim röfle olacakmı yaptırdın balyaj mı kuaföre nasıl tarif ettin aynından yaptırcam yakında ama nasıl tarif edeyim olmadı 1 ve 2. Resmini kaydedip göstercem 
Ombre balyaj mı dedin yani canım bide dipler doğal rengin mi yoksa oda boya mı benim doğal değilde nasıl anlatçam bilmiyorumBu da Kırık fönlü hali
Tşk canım inş istediğim gibi yapar galiba resmini göstercem amaDibim kendi rengim canım ya ben ombre dedim ama balyaj gibi yapılıyor zaten paket halinde atılıyor.sık ince ve doğal geçişleri olsun dersen istediğin gibi olur sanırm bir de sarının tonunu saçının rengine göre seç
Tamam canım istediğin gibi olur inşallahTşk canım inş istediğim gibi yapar galiba resmini göstercem ama
Benimde platin sarısıydı canım çok sıkıldım komple kumrala boyattım bir kerede sonra tekrar aktı kumralla alakası kalmadı yine sarıya döndü bende zarar görür diye boyatmadım bekledim çünkü platine kumral vurunca akıyo zaten kumralla alakası kalmıyor profil resmime bak anlarsın ne renge döndüğünü 4 ay falan bekledim şimdi balyaj yaptırcam inş istediğim gibi yaparkizlar benim sacm.full sari ombreye cevirebilirlermi acaba bilginiz varmi cok istyrm dipleri kumral yapmak
masaallah saclarn cok saglikli duruyor benim saclarm cok kotu durumda keske en azindan djpleri kumrala cevirebilselerBenimde platin sarısıydı canım çok sıkıldım komple kumrala boyattım bir kerede sonra tekrar aktı kumralla alakası kalmadı yine sarıya döndü bende zarar görür diye boyatmadım bekledim çünkü platine kumral vurunca akıyo zaten kumralla alakası kalmıyor profil resmime bak anlarsın ne renge döndüğünü 4 ay falan bekledim şimdi balyaj yaptırcam inş istediğim gibi yapar
Saçını önce tamamen başka renge boyattıktan sonra mı ombre yaptıracaksın?Kızlar benimde şuan çikolata kahve saçlarım omre istiyorum ama doğala yakın bi renk arıyorum zeminde ki dip geldiğinde çirkin durmasın zemin ne olabilir sizce
Evet canımSaçını önce tamamen başka renge boyattıktan sonra mı ombre yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?