Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saçlar

Eğer boyatcaksan kumral tonlarda boyatabilrisin.ombre ne renk istediğinde önemli tabi sarı tonlarda güzel olur kumral saça.

kızlar selam. benim de saçlarım siyah(doğal rengim). boya zamanında saçımı çok yıprattı boyasız kalsın diye senelerce uğraştım şimdi tamamen boyasız doğal saçım var ama altlara ombre yaptırmak istiyorum birkaç ay kullanıp o ombreli alandan kurtulup yine kendi saç rengimle devam etmeyi planlıyorum. ama siyaha da hangi renk olur açık tonlar istiyorum hatta açık sarı falan istiyorum ama siyaha gitmez herhalde. ne gider ki?

2016 trend saç modelleri arasında ombre saç modelleri de yer alıyor.
2016’da trend olması beklenen ve bu yıl çokça göreceğimiz birbirinden şahane saç modelleri, bazı saç modelleri günlük kullanıma çok uygunken bazıları çok iddialı duruyor. Seçiminizi doğru yapın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende saclarimi ombre yaptrmak istiyorum ama benim kaşlar siyah saclarim daha acik kaslarimdan sizce olur mu ? Siyah kaşa hangi renk gider

Meraba bilgisi olanlar acil cevap versin lütfeen
Oryal ile sac acmak kac yasindan itibaren yapilabilir acaba lutfen acil cevapp

Forumda çok tavsiye edildiği için yazıyorum, ayrı başlık olarak da açacağım. Ümitköy'de ki Backstage kuafor Dilaver Avşar'a gittim. Ombre 250-350 arası diye belirtilmiş her yerde. Saçlarıma dip boya yapıldı, ki neredeyse aynı renkti, yapılmasına hiç gerek yoktu. uçlara ombre yapıldı. Olaplex yapalım dedi, bilmediğim için birşey demedim, yapalım dedim.
Saçım orta uzunlukta. dümdüz kesti, 30 saniye sürmemiştir. ombre gerçekten güzel oldu, hakkını yiyemem, ama beni kasada bir şok bekliyordu. Toplamda bu işlemler için 790 tl hesap çıkardı.
Hayatımda hiç bu kadar afalladığımı hatırlamıyorum.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Elimde kartım vardı, ödemeyi yaptım.
İsteyenlere görsel atarım, güzel oldu saçım tekrar söylüyorum, ama bu düpedüz insanları kazıklamak.
İstanbulun en iyi kuaforlerinde saç yaptırdım, 790 tl ödenecek saçın ne olduğunu bilirim.
Bu işlemler yapılırken adım adım tabii ki fiyat sormadım, bu da benim kabahatim.
inanın o kadar sinirliyim ki, dün gece uyanıp uyanıp aklıma geldi. yapabilecek tek bir şeyim olsa düşünmeden yaparım.
Arkadasım daha yeni aynı saçı Ankaranın en en ünlü kuaforlerinden birinde 400 tl ye yaptırdı, ki o da bence çok fazla, ama güzel olması için katlanılabilir bir rakam olabilir kişinin durumuna göre.
Gerçekten kızlar, moralim çok bozuldu bu olaydan dolayı.
Kimseye gitmeyin falan demem tabii ki, ancak eğer giderseniz de adım adım herşeyin fiyatını sorun. Ben yandım siz yanmayın.

Kızlar bende saclarimi ombre yaptrmak istiyorum ama benim kaşlar siyah saclarim daha acik kaslarimdan sizce olur mu ? Siyah kaşa hangi renk gider
Benim de kaşlarım saçıma göre cok koyu ama saçım kumral tabi.ben siyah saçlarda bu tonları cok beğeniyorum.yazalı bayağı olmuş gerçi.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…