Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre setiyle açtığım saçımın tamamını aynı renge nasıl getiririm?

rashii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
149
2
118
20141030_231222.webp
sfadsf.webp

Merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var kızlar :KK43: Ombre setiyle açtığım yazın saçlarımı boyamıştım saçımın yarısı açık yarısı koyu kumral tonda.Şimdi tamamını aynı tona getirmek istiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var.Kuaför olan arkadaşlar bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.Dün çıktım ve 2 paket toz açıcı aldım biri yetmez dedi kuaför malzemesi satan görevli..bir de saç uçlarımın rengini elde etmek için iki boya aldım.Sanırım uçlar bal köpüğü buna ulaşmam lazım.Ama önce açmam lazım saçımın ortadan dibine kadar olan kısmını.bir fotoğrafımı ekliyorum önerilerinizi bekliyorumm öpüldünüz :) :KK36::KK36:

NOT:
birinci küçük foto saç açıcının resmi ondan 2 adet var..ikinci fotoğraftaki saçlar da benim saçlarım şuan bunun daha uzunu,bir de saç tellerim baya ince hergün düzleştirici yapıyorum ondan tabi :KK43:(

Son düzenleme:
gören olur zaten diğer yerde hiç bakmazlar inan. çünkü orası konunun yeri değil. saç boyasıyla ilgili üyeler bu bölümde mutlaka sana yazarlar

kuaför yok mu bu forumda hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç ????

hadi şu üyeye bir yardım edin. ya eskiden ne üyeler vardı. anında saç bölümüne takılan gelip yardım ederlerdi. nerdesiniz kızlarrr

aynen okypete cim eskiden ben buraya bir konu açsam ne cevaplar gelirdi ne yardım ederdi herkes :/..ne değişti acaba ??

evet canım oryal ..evde açmak için bu paketten veriyorlarmış müşterilere ..üstünde badem yağlı saç açıcı yazıyor iki paket var bundan..
Hepsini acik renkmi yapmak istiyorsun cnm? Walla hepsini acik istiyorsan evde cok zor o is berbat bi renk elde edebilirsin. Dipleri daha cok beklet uclari daha az dicem ama sonuc pek iyi olmicak acma islemleri evde yapilinca. Bi kuafore gitsen elindeki boyalarla. Hem sacini bosu bosuna yipratmamis olursun. Cilayla falan istedigin rengi tutturabilirler

açıcı dediğin oryal mi başka tür bi açıcı mı
yazdığım mesaj gelmedi bitürlü ya :(
evet canım oriyel bu evde saç açmak için satılan paket oriyel miş..iki paket verdiler bana ama saçlarım ince ve ombre den dolayı yarısını açmıştım zaten..üzerinde badem yağlı saç açıcı yazıyor..

yazdığım mesajların hiçbiri yayınlanmıyor neden ki okypete ??

yazdığım mesajların hiçbiri yayınlanmıyor neden ki okypete ??

Bak cevap yaziyorum sana oryal kullanma sacini mahvetme ben de kullananlardan im sacim duzelmiyor öyle bi hataya düşme çok pişman olursun

Açıcı kullanma
Kötü olacak gibi. Şu anda da hiç güzel değil zaten.

Back
X