- 17 Temmuz 2011
- 149
- 2
- 118
uzgunum ama kullandım bile ..(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf kotu olmus ya bende bılemedım napmalısınız:/resme bi bakın bunun üstüne yarın boya yapıcam ..koleston 9/3 altın sarısı ve nevacolor 8.32 bal köpüğünü karıştırıcam ...düzelir mi önce diplere sürücem bekleticem renk dengelensin ne dersiniz ?
küllü kumral koyu bir renk mi ? bana bir resimle gösterebilir misin cnm ..benim amacım da bal köpüğüne boyamak aslında turuncu olması sorun değil mi yoksa benim için ?? Kuafor olan var mı aranızda kızlar ?bütün saçlarını küllü kumral rengine boya bence
Canım evet yağlardaan sürdüm şuan yağlı yarını bekkliyorum yarın önemli şeyler var dışarı çıkmam gerekicek -3 beklemek isterdim ama ne yazık ki yarın sabah boyamam gerekiyor.Ben sarı değil de bal köpüğü bir renk çıkarmak istiyorum.Dipler çok açıldı sarı oldu.Pigmentasyon yapıyım dediğin gibi kremle mi su ile mi acaba daha iyi olur.Bir de açık olan yere ne oksidasyon ne de su katılmadan boyayı saf bişekilde sürüp koyu olan uçlarda boyanın duruşu ile dengeleyebilineceği yazıyor internette .Bu zarar verir mi diplere yani işlem olarak önce sussuz oksidasyonsuz boyayı diplere sürmek?? Bu zararlı olur mu?? çok teşekkürler yardımın için lütfen acil cevap yaz cnmValla fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor ama eğer açıcıyla saçınızı açtıysanız en az 2-3 gün bekleyin yoksa saçınız yanar elinizde kalır.. Sonra da boyanın içine saç kremi sürüp seyreltip saçınıza uygulayın. Dipler çok sarı olduysa ve siz sarı yapmak istiyorsanız saçınızı uçlardan başlayın. Ama saçınız çok fazla yıpranacak o yüzden yağlarla bakım yapmaya şimdiden başlayın![]()
Tatlım cevabını geç gördüm ama aynısını yapmıştım ama yine de bakırımsı açık alacalı bir halde kafamRashii bal kopugu dedigin boyayi al bir kutu boyaya yarim oksidan denk gelecek sekilde karisim hazirla saclarinin daha acik olan kisimlarina uygula 20 dk bekle yikamadan normal olcekte balkopugu boya hazirla bu sefer komple sur 30 dk falan bekle yika
Rashii bal kopugu dedigin boyayi al bir kutu boyaya yarim oksidan denk gelecek sekilde karisim hazirla saclarinin daha acik olan kisimlarina uygula 20 dk bekle yikamadan normal olcekte balkopugu boya hazirla bu sefer komple sur 30 dk falan bekle yika