Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre tutkunları size harika bi haberim var!

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Kızlar biliyorsunuz ki bu derece derece açılan saç renkleri çok moda ki biz buna ombre diyoruz.Bir çoğumuz nette kendi saçlarını ombre yapan kızları izledik ama saçlarımızı mafederiz korkusuyla yapamadık ama Loreal işin çözümünü bulmuş ben çok sevindim görünce mutlaka deniycem bende :13: Ve bu ürünü watsonsda bulabilirsiniz sanıyorum başka hangi mağazalarda var mı bilmiyorum ama orada görmüştüm sanki :8:

Videolar;

How to: L'Oréal Paris Preference Wild Ombrés dip dye kit with Christophe Robin - YouTube

Bir tane daha ;

How to dip dye my hair by Préférence Wild Ombrés - YouTube

Umarım işinize yarar kızlar , ben görünce çok sevindim :3:

Son düzenleme:
çok mantıklı aslında :46:
illa bunu alıp yapmaya bile gerek yok evde benzer tarak varsa ona sıkıp boyayı yapılabilir
tuttum bunu ben :ssz:
teşekkürler bizlerle paylaştığın içinn :42:

Kızlar biliyorsunuz ki bu derece derece açılan saç renkleri çok moda ki biz buna ombre diyoruz.Bir çoğumuz nette kendi saçlarını ombre yapan kızları izledik ama saçlarımızı mafederiz korkusuyla yapamadık ama Loreal işin çözümünü bulmuş ben çok sevindim görünce mutlaka deniycem bende :13: Ve bu ürünü watsonsda kolayca bulabilirsiniz başka hangi mağazalarda var bilmiyorum ama orada görmüştüm :8:

Videolar;

How to: L'Oréal Paris Preference Wild Ombrés dip dye kit with Christophe Robin - YouTube

Bir tane daha ;

How to dip dye my hair by Préférence Wild Ombrés - YouTube

Umarım işinize yarar kızlar , ben görünce çok sevindim :3:

olayı tam anlamadım ben kızlar.boyanın farkı ne bide fırçadaki olay ne ? normal tarakla aşağı doru tarasam aynısı olmamı bunun?

çok mantıklı aslında :46:
illa bunu alıp yapmaya bile gerek yok evde benzer tarak varsa ona sıkıp boyayı yapılabilir
tuttum bunu ben :ssz:
teşekkürler bizlerle paylaştığın içinn :42:

Rica ederim canım :)

Valla benzer bir tarağın varsa neden olmasın , ama sanırım bu boyanın rengi ombreye göre ayarlanmış yani mesela açık sarı bi renk boya alıyosun doğal saçında turuncu gibi duruyo bunda öyle bi olay yok ama tam bi bilgim yok :6:

olayı tam anlamadım ben kızlar.boyanın farkı ne bide fırçadaki olay ne ? normal tarakla aşağı doru tarasam aynısı olmamı bunun?

Canım ben hiç cesaret edemedim bilmiyorum ama normal tarakla olur mu onu da blmiyorum dikkat edersen ordaki tarağın dişleri farklı aralıkları filan yani bu normal bi boya gibi sadece uygulaması tarakla yapılıyor ve dikkat edersen diğer boyalar gibi turuncumsu durmuyor saçta sarı tonu onun bi ayarlaması vardı bi yerde okumuştum tam bi bilgim yok bulursam yapıştırıcam buraya

ombrede saç rengi uçlara doğru açılıyor bildiğim kadarıyla, kendimiz bunu ayarlayabilirmiyiz bilemiyorum. bende fena taktım kafayı bu saça. esmerliğim olmasa hiç tereddütsüz gidicem kuaföre. yakışmaz diye korkuyorum. kızıl ve kahve tonlarını sevmiyorum. ben sarı tonlarını seviyorum ondan dolayı terddüt ediyorum.

ombrede saç rengi uçlara doğru açılıyor bildiğim kadarıyla, kendimiz bunu ayarlayabilirmiyiz bilemiyorum. bende fena taktım kafayı bu saça. esmerliğim olmasa hiç tereddütsüz gidicem kuaföre. yakışmaz diye korkuyorum. kızıl ve kahve tonlarını sevmiyorum. ben sarı tonlarını seviyorum ondan dolayı terddüt ediyorum.

Açılma 3 tonla da olabiliyor 2 tonlada kendim ayarlayamam diyosan iyi bi kuaföre git bende yaptırdım çok ta memnunum :6:

konu pek yeni değil bu sürede deneyenleriniz olmuştur belki ama ben yeni gördüm bu boyayı ve kesinlikle denicem bulursam.başarırsam sonucu resimli olarak gösteririm sizee :1:

Back
X