- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Mor sampuan ne ? Ne ışe yariyorYaptıramazsan mecbur mor şampuan kullanacaksın.
Mor sampuanKuaföre uçlarına sarı dedim ara ara turunculuklar olmuş cila attı düzelttim dedi uçları kumral gibi oldu bu seferde ama hala var gibi turunculuk nasi duzelir bilen var mi tekrar yaptiramam yanmasından korkuyorum hem de maddi acıdan zorlar başına gelen var mi(
Doreliği ve turunculuğu alıp soğuk bir tona çeviriyor saçı.Mor sampuan ne ? Ne ışe yariyor
mor şampuan al evde uygula sadece yıkama yapacaksın düzelme ihtimali var ama griye doğru da gidebilir saçının fotosu varsa at bakayım saçına ama büyük ihtimalle hatasını gizlemek için kumral yaptı daha açık renk istiyorsan evde kendin küllü sarı ya boyaya boyaya yavaş yavaş da açabilirsin hemde çok yıpranmaz küllü dışında boyama doreler görünürKuaföre uçlarına sarı dedim ara ara turunculuklar olmuş cila attı düzelttim dedi uçları kumral gibi oldu bu seferde ama hala var gibi turunculuk nasi duzelir bilen var mi tekrar yaptiramam yanmasından korkuyorum hem de maddi acıdan zorlar başına gelen var mi(
Nerde satılıyor hangi marka almaliyimmor şampuan al evde uygula sadece yıkama yapacaksın düzelme ihtimali var ama griye doğru da gidebilir saçının fotosu varsa at bakayım saçına ama büyük ihtimalle hatasını gizlemek için kumral yaptı daha açık renk istiyorsan evde kendin küllü sarı ya boyaya boyaya yavaş yavaş da açabilirsin hemde çok yıpranmaz küllü dışında boyama doreler görünür
Marka olarak ne almaliyimDoreliği ve turunculuğu alıp soğuk bir tona çeviriyor saçı.
Loreal tercih edebilirsin canım n11 de var kuaförlerden satın alabilirsin kuaför malzemeleri satıcılarında var rossmandan almıştı bir arkadaşım oraya da bakabilirsinNerde
Nerde satılıyor hangi marka almaliyim
İnternetten yada kozmetiklerde de oluyo... Mesela gratiste bulunurLoreal tercih edebilirsin canım n11 de var kuaförlerden satın alabilirsin kuaför malzemeleri satıcılarında var rossmandan almıştı bir arkadaşım oraya da bakabilirsin
Lorealin Matrix marka şampuanı var onlar çok iyi hem de uygun fiyatMarka olarak ne almaliyim
gratise uzun zamandır gitmediğim ortaya çıktı :)İnternetten yada kozmetiklerde de oluyo... Mesela gratiste bulunur
Yokmu ordagratise uzun zamandır gitmediğim ortaya çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?