Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre!

purring

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
3.705
5.105
248
Kızlar merhaba :)
Ben saçlarında değişiklik yapmayı çok seven biriyim, tabi boyuna dokundurtmadığım için bu değişiklik genelde renkte oluyor. :1:
Normalde siyah saç hastasıyım, 3 sene önce yaptım fakat herkes ifademi sertleştirdiğini söyledi o yüzden açtırdım. Tabi saçlarım yıprandı doğal olarak :)
3 senedir koyu kahve kullanıyorum, fakat bu aralar ombreye takmış durumdayım :)
Beyaz tenliyim, ama cidden beyazım :) yeşil gözlüyüm yakışır mı bilemiyorum. :(

Bir de saçlarım çok yıpranır mı, ombre yaptıranlar memnun mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

Ben saçlarında değişiklik yapmayı çok seven biriyim, tabi boyuna dokundurtmadığım için bu değişiklik genelde renkte oluyor. :1:
Normalde siyah saç hastasıyım, 3 sene önce yaptım fakat herkes ifademi sertleştirdiğini söyledi o yüzden açtırdım. Tabi saçlarım yıprandı doğal olarak :)

Bir de saçlarım çok yıpranır mı, ombre yaptıranlar memnun mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

ombre yaptırdıktan sonra saçlarımı kestırdım:ssz: iyi bir yerde yaptır ombre saçı çok yıpratıyor mumkunse dogal bıtkısel boya kullansnlar :ssz:

ombre yaptırdıktan sonra saçlarımı kestırdım:ssz: iyi bir yerde yaptır ombre saçı çok yıpratıyor mumkunse dogal bıtkısel boya kullansnlar :ssz:

İşte ben de bundan korkuyorum :( Zaten zor uzuyor benim saçlarım, kuaförüme yıllardır gidiyorum bugüne kadar hep memnun kaldım ama ombre biraz riskli gibi geldi bana, ama işte değişiklik cezbediyor beni :9:

İşte ben de bundan korkuyorum :( Zaten zor uzuyor benim saçlarım, kuaförüme yıllardır gidiyorum bugüne kadar hep memnun kaldım ama ombre biraz riskli gibi geldi bana, ama işte değişiklik cezbediyor beni :9:

bende ablamın çok guvendıgı bır yerde yaptırdm ama malesef yandı saçlarım gıttım kestırdm mecburen ombre çok guzel hoş duruyor ama her kuaför yapmayı bılmıyor yenı bır stil bırde kuaför fotografa bakarak yapmaya çalışıyor işin teknıgı çok iyi bılen oldugunu sanmıyorm

bende ablamın çok guvendıgı bır yerde yaptırdm ama malesef yandı saçlarım gıttım kestırdm mecburen ombre çok guzel hoş duruyor ama her kuaför yapmayı bılmıyor yenı bır stil bırde kuaför fotografa bakarak yapmaya çalışıyor işin teknıgı çok iyi bılen oldugunu sanmıyorm

Çok geçmiş olsun :( İnşallah bir an önce toparlanır saçlarınız.
Sanırım iyice araştırmak gerekiyor. Benim de çok hoşuma gidiyor ama yakışır mı yakışmaz mı emin olamıyorum, bi de güzel olsun derken saçlarımdan olmak istemem zaten zor toparlandılar. Çok teşekkür ederim bu arada :)

Çok geçmiş olsun :( İnşallah bir an önce toparlanır saçlarınız.
Sanırım iyice araştırmak gerekiyor. Benim de çok hoşuma gidiyor ama yakışır mı yakışmaz mı emin olamıyorum, bi de güzel olsun derken saçlarımdan olmak istemem zaten zor toparlandılar. Çok teşekkür ederim bu arada :)

rica ederım ıyı bıyerde yaptır yeter ombre herkese yakısır :)

beyaz ten renkli göze bence yakışmaz..
koyu saç altına olmaz
genel olarak açık ton olsa ucuna sarı yapsan tamam ama saçların koyu kahverengiyse ucuna sarı olmaz.gözler renkli ten beyaz apaçi gibi olur :17:

rica ederım ıyı bıyerde yaptır yeter ombre herkese yakısır :)
Tamam canım iyice bir araştırayım ben bunu, teşekkür ederim :)

beyaz ten renkli göze bence yakışmaz..
koyu saç altına olmaz
genel olarak açık ton olsa ucuna sarı yapsan tamam ama saçların koyu kahverengiyse ucuna sarı olmaz.gözler renkli ten beyaz apaçi gibi olur :17:

Zaten büyük ihtimalle açtırıcam saçlarımı, beyaz tenlilerde de çok gördüm ama bilemiyorum şuan :) Teşekkür ederim ayrıca :)

Çok güzelmiş bu yaa :53:
Keşke benim saçlarım da bu kadar uzun olsaydı :) Ama dediğin gibi benim tenime pek yakışmayabilir. Bir de ben çabuk sıkılabiliyorum, iyice bi düşünmem lazım :)

ya ben sarı röfle yatırdım yüzüme gidiyo ama makyajsız kötü yaa
illa makyaj ıstıyo.yaz geldi sıcakta makyaj çekilmiyoki

ya ben sarı röfle yatırdım yüzüme gidiyo ama makyajsız kötü yaa
illa makyaj ıstıyo.yaz geldi sıcakta makyaj çekilmiyoki

Dimi ya, bi de öyle bir dert var :(
Makyaj yapınca güzel olabilir de 7724 makyajla da gezilmez ki :) Hele de yazın :/

Back
X